· Johnny Depp |
~HermiMisia
|
Dodany dnia 28-08-2008 17:50
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Prefekt Gryffindoru
Punktów: 441
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
Kto z Was lubi Johnny'ego Depp'a?? Ja jestem jego wielką fanką. Żeby przypomnieć w ogóle co to za koleś to zagrał w takich filmach jak m.in. Piraci z Karaibów (Jack Sparrow) czy Sweeney Todd (rola tytułowa). No więc kto jest jego fanem? Proszę o opinie na jego temat.
r: a ja proszę o uzasadnienie opinii. Jednozdaniowe posty o treści "Lubię/uwielbiam go", "Nie lubię go", "Genialnie zagrał w..." będą traktowane jak spam i usuwane.
Your love is sweet misery
I was Cryin' just to get you
Now I'm dyin' 'cause I let you
Do what you do down on me[/alt]
Aerosmith - Cryin'
Edytowane przez raven dnia 01-06-2013 18:19 |
|
|
|
~Irreplaceable_
|
Dodany dnia 28-08-2008 21:34
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2090
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
|
Ja lubię go, ale nie do przesady To bardzo dobry aktor, widziałam kilka jego bardzo dobrych filmów Chciałabym jeszcze zobaczyć resztę, ale na razie nie mam jak ^^. Lubię go, ma facet talent i klasę ;] |
|
|
|
~Lady_Van_Tassel
|
Dodany dnia 28-08-2008 21:43
|
Użytkownik
Ranga: Zastępca Dyrektora
Punktów: 3817
Medale:
Brak
|
Dobra ja go lubię do przesady Jest świetnym aktorem. Nie musze nawet wspominac, że przystojny bardzo Uwielbiam filmy z nim szczególnie Marzyciela, Sweeney Todd, Benny i Joon, Jeźdzca bez głowy Wysłałam mu niedawno list i czekam na odpowiedx Mam nadzieję, że odpisze...
Oooo wracając do jego talentu to strasznie podoba mi się jak gra, on potrafi swietnie wczuc się w rolę no i ma specyficzny styl. Nie ma drugiego takiego aktora Postacie, które tworzy są niepodrabialne i nie do opisania Jestem jego ogromną fanką |
|
|
|
!PWN
|
Dodany dnia 28-08-2008 21:45
|
VIP
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 320
Medale:
Brak
|
Ja najbardziej go polubiłam po obejrzeniu 'Edwarda Nozycorękiego', ten film był pierwszym, jaki obejrzałam z nim w roli głównej ;]
Później przyszły kolejne filmy, szczególnie z rezyserią Burtona.. No i tak w tym zostałam, wprost uwielbiam Deppa, to, jak gra, w kazdym filmie jest wyśmienity, nawet jeśli filmy są słabe, to on trzyma klasę. Szkoda, że tak rzadko jest doceniany, gdyż niektórzy nie umieją zrozumieć klimatu filmów Burtona, a on w szczególności w takich filmach gra.
,, Ogarnęło mnie straszliwe poczucie samotności. Pierwszy raz od miesięcy znalazłem się w biały dzień sam, nie mając nic do załatwienia i nie potrzebując biec na ulice w obawie, że się dokądś spóźnię. Byłem z dala od zgiełku i oszołomienia, pogrążony w ciszy, której nie mąciły ani dźwięki mechanicznej muzyki, ani podniesione glosy. Nic mnie nie nagliło i wyczułem w tym coś na kształt niejasnej groźby. ''
|
|
|
|
~Astoria Malfoy
|
Dodany dnia 28-08-2008 21:49
|
Użytkownik
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 50
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
Bardzo go lubię zwłaszcza po rolach w filmach których reżyserem był Tim Barton (Jeździec bez głowy, Sweeney Todd)
|
|
!PWN
|
Dodany dnia 28-08-2008 21:56
|
VIP
Medale:
Brak
|
Lady_Van_Tassel napisał/a:
Postacie, które tworzy są niepodrabialne i nie do opisania
Postacie które gra zawsze są takie lekko 'nie teges', jacys psychopaci albo nie do końca normalni na umyśle, dlatego to jest świetne D.
Wysłałam mu niedawno list i czekam na odpowiedx Mam nadzieję, że odpisze...
Jak odpisze, to zeskanuj list i przeslij mi screena <3.
,, Ogarnęło mnie straszliwe poczucie samotności. Pierwszy raz od miesięcy znalazłem się w biały dzień sam, nie mając nic do załatwienia i nie potrzebując biec na ulice w obawie, że się dokądś spóźnię. Byłem z dala od zgiełku i oszołomienia, pogrążony w ciszy, której nie mąciły ani dźwięki mechanicznej muzyki, ani podniesione glosy. Nic mnie nie nagliło i wyczułem w tym coś na kształt niejasnej groźby. ''
|
|
|
|
!Claire Lethal
|
Dodany dnia 29-08-2008 00:07
|
VIP
Dom: Hufflepuff
Ranga: Mistrz Zielarstwa
Punktów: 2821
Data rejestracji: 11.08.08
Medale:
Brak
|
Nie ten dział.
Przenoszę do 'Filmu'.
|
|
|
~Lilyanne
|
Dodany dnia 15-09-2008 17:49
|
Użytkownik
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2043
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Kocham, kocham i jeszcze raz kocham :* Przede wszystkim za aktorstwo i niezwykłą umiejętność dobierania ról, a w drugiej kolejności za urok osobisty i prezencje zewnętrzną |
|
|
|
|
Dodany dnia 19-09-2008 13:50
|
Gość
Dom: Bezdomny
Ranga: Mugol
Punktów: 0
Data rejestracji: ...dawno, dawno temu.
Medale:
Brak
|
Rzeczywiście jest bardzo dobrym aktorem. Ale mi on się tam nie podoba, na moje to wcale nie jest z niego jakiś wielki przystojniak. Chociaż każdy ma swoje zdanie ;p. Także mówię: mi on się nie podoba( jako facet ). Ale aktor to z niego rzeczywiście wybitny. |
|
|
|
!Souriant
|
Dodany dnia 19-09-2008 15:11
|
VIP
Ranga: Animag Wąż
Punktów: 539
Data rejestracji: 11.08.08
Medale:
Brak
|
Przyznam się szczerze, że pierwszym filmem, przy jakim zauważyłam i doceniłam Johnny'ego byli Piraci z Karaibów. Od razu pokochałam go za tę rolę. Potem było Co gryzie Gilberta Grape'a, Z piekła rodem, Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2,Sweeney Todd, Sekretne okno itd. Wszystkie te filmy bardzo mi się podobały, a Johnny razem z Alanem otwiera moja listę ulubionych aktorów. (;
W każdą postać wciela się świetnie, w jego grze nie ma ni krzty udawania i jakiejkolwiek sztuczności. Wszystkie jego kreacje są dopracowane i mają w sobie to 'coś'. No i nie muszę chyba dodawać, że jest diabelnie przystojny? :D
|
|
|
|
!Alae
|
Dodany dnia 19-09-2008 18:44
|
VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Uzdrowiciel
Punktów: 2495
Data rejestracji: 30.08.08
Medale:
Brak
|
Nie musisz. Depp jest diabelnie przystojny, co niestety przysparza mu rzesze fanek jego wyglądu, a nie gry aktorskiej. Nie żeby atrakcyjność była wadą ^^
Najlepsze jest to, że Depp zawsze gra na całość. On nie wczuwa się w postać, on nią jest.
Lepsze filmy z Johnnym to IMHO:
- Dziewiąte Wrota
- Marzyciel.
Edytowane przez Alae dnia 01-10-2008 17:27 |
|
|
|
~Dziewczynka
|
Dodany dnia 21-09-2008 14:57
|
Użytkownik
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 157
Data rejestracji: 29.08.08
Medale:
Brak
|
Kiedyś go uwielbiałam teraz go tylko lubię. To ze względu na jego miny itd. w wielu filmach gra dosyć podobnie w zasadzie Sweeney Todd to była odskocznia, pokazał się tam z innej strony, za to go naprawdę lubię. Jest przystojny i potrafi się świetnie ubrać. Ale bez rewelacji. |
|
|
|
~Chichuana
|
Dodany dnia 23-09-2008 14:02
|
Użytkownik
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1265
Data rejestracji: 29.08.08
Medale:
Brak
|
Johnny! Johnny! Johnny! Kocham go!
Jest genialnym aktorem. Postacie, które gra zawsze mają swój niepowtarzalny charakter! Nie muszę chyba wymieniać produkcji, w jakich brał udział...
Jako ciekawostkę dodam, że w rankingu telewizji Vh1 na najprzystojniejszego gwiazdora po 40-ce Johnny Depp zajmuje drugie miejsce. Swoją drogą Brad Pitt jest brzydszy i to Johnny powinien być pierwszy.
Bo on jest jak wino - im starszy, tym lepszy!
|
|
|
~Fleur17
|
Dodany dnia 23-09-2008 14:48
|
Użytkownik
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1587
Ostrzeżeń: 3
Medale:
Brak
|
No co do Deepa to bardzo go lubię... Bardzo podobał mi się w roli kapitana Jacka w piratach z Karaibów. ;p Zaskoczył mnie też swoją rolą w filmie Charlie i fabryka czekolady.
Edytowane przez Ariana dnia 10-10-2008 15:38 |
|
|
|
~mistake
|
Dodany dnia 29-09-2008 17:09
|
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2208
Data rejestracji: 13.09.08
Medale:
Brak
|
No jasne że go lubię . Jest doskonałym aktorem, a jego rola w Piratach z Karaibów mnie powaliła. Odegrał tą rolę znakomicie, lubię jego filmy (które oglądałam). Umie wczuć się w osobę którą gra, i za to go lubię! |
|
|
|
~Yennefer
|
Dodany dnia 29-09-2008 17:18
|
Użytkownik
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1801
Ostrzeżeń: 3
Medale:
Brak
|
Uwielbiam go! Jest przystojny, inteligentny... jest rockowcem i świetnym aktorem. Najbardziej podobał mi się w roli Edwarda Nożycorękiego. Niezły był też jako Jack Sparrow, co ja mówię! Nie niezły - był najlepszy!!!
|
~Lady_Van_Tassel
|
Dodany dnia 02-10-2008 13:48
|
Użytkownik
Ranga: Zastępca Dyrektora
Punktów: 3817
Medale:
Brak
|
PWN Johnny mi odpisał Czekałam niecałe dwa miesiące. Niestety listu nie ma, ale autograf dostałam.
Za bardzo tylko nie ma jak Ci go pokazać bo nie mam skanera. :/
Edytowane przez Ariana dnia 31-05-2009 13:01 |
|
|
|
!PWN
|
Dodany dnia 12-10-2008 09:40
|
VIP
Medale:
Brak
|
Serio? o.O Ah! Nie wierzylam że Johnny odpisuje! No to mogę sama teraz do niego napisać...^^
E tam, dwa miesiące... ;p
|
|
|
|
~Peepsyble
|
Dodany dnia 12-10-2008 09:48
|
Użytkownik
Ranga: Dziedzic Hufflepuff
Punktów: 6158
Medale:
Brak
|
Postacie które gra zawsze są takie lekko 'nie teges', jacys psychopaci albo nie do końca normalni na umyśle, dlatego to jest świetne
No i właśnie to jest fajne. Np. Jack Sparrow - Johnny idealnie pasuje do tej postaci, to mój ulubiony film! Zabawny, troszkę 'nie teges'. ; p Właśnie o to chodzi.
Racja Johnny jest jak wino - im starszy tym lepszy.
Kocham go, bo jest przystojny i niesamowicie gra. Ma świetny głos i idealne poczucie humoru a to dla mnie liczy się najbardziej. I nie rozpaczam, bo ma rodzinę. - bardzo dobrze, że ma, i życzę mu jak najlepiej.
PWN! - macie adres Johnny'ego? ; D |
|
|
|
!ewelka_bolitair
|
Dodany dnia 12-10-2008 10:15
|
VIP
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1353
Medale:
|
Cooooo? Odpisał? Łiiiiiii !
Muahahaha. To muszę coś sklecić do niego, chociażby dla samego autografu *.*
Dobra, cicho, uspokój się Ewelina
Ja kocham Deppa *.* Jeden z najlepszych aktorów. Wszechstronny, zayebiście przystojny [ kocham takie włosy *.* ]. Dalej nie mam głowy wymieniać...
Ale podsumowując : Dobrze, że jest ;>
|