· Rozmowy w toku |
~mistake
|
Dodany dnia 27-10-2008 19:06
|
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2208
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 13.09.08
Medale:
Brak
|
Czy lubicie ten program? Oglądacie go? Uważacie, że podejmowane tematy są odpowiednie? Czy waszym zdaniem program jest zbędny w ramówce TVN - u? Zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
~Cee
|
Dodany dnia 27-10-2008 19:21
|
Użytkownik
Ranga: Dziedzic Hufflepuff
Punktów: 6020
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Brak
|
Staram się oglądać często Rozmowy w toku, a nawet codziennie. Zawsze próbuję tak rozłożyć czas sobie po południu, aby mieć wolną chwilę na pogapienie się w tv przez tę godzinę. Uważam, że jest to jeden z lepszych talk - show, jakie kiedykolwiek w Polsce powstały. Możemy tam zobaczyć normalne sprawy, które mają miejsce również w normalnym, szarym życiu. Jest to jeden z poważniejszych programów TVNu, a sam pomysł na zrobienie jego został doceniony przez widzów. ;> Uważam, że lepiej prowadzącej dobrać nie mogli, Ewa Drzyzga nie robi sztucznych minek do kariery, jej reakcje są naturalne.
Nie uważam jednak, żeby należało zrobić więcej takich programów - Rozmowy w toku, pomimo tylu lat na wizji, są nadal wyjątkowe.
Edytowane przez Cee dnia 03-11-2008 22:15 |
|
|
|
!Dominika
|
Dodany dnia 27-10-2008 21:52
|
VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2702
Medale:
Brak
|
Uważam, że jest to jeden z lepszych talk - show, jakie kiedykolwiek w Polsce powstały.
Zgadzam się z Cee w 100%.
Uwielbiam Rozmowy w toku i tak jak przedmówczyni zawsze staram się znaleźć czas, aby sobie oglądnąć ten program. Chociaż nie zawsze potrafię spokojnie wysiedzieć przed telewizorem i szybko wychodzę z pokoju, bo jednak czasami pojawi się tam takie indywiduum, że nie mogę na to patrzeć. Także czasami niektóre tematy uważam za niezbyt fajnie. Ale jednak większość odcinków oglądam z miłą chęcią.
kto je tutaj siał dziewczyno.
|
|
|
|
~Chichuana
|
Dodany dnia 27-10-2008 22:35
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1265
Data rejestracji: 29.08.08
Medale:
Brak
|
Lubię ten talk-show. Jest jedyny w swoim rodzaju w polskiej telewizji i jeden z najlepszych programów TVN-u. Poruszane tematy są ciekawe i bardzo różnorodne (dzieci, młodzież, małżeństwa, rozwody, religie, prostytutki, wróżki - pełny serwis ). Moim zdaniem to dzięki pani Ewie Drzyzdze "Rozmowy w toku" są tak długo na antenie. Jest ona osobą charyzmatyczną i za to ją podziwiam.
|
|
|
|
Dodany dnia 28-10-2008 12:57
|
Gość
Dom: Bezdomny
Ranga: Mugol
Punktów: 0
Data rejestracji: ...dawno, dawno temu.
Medale:
Brak
|
Nie powiem że nie lubię tego programu, bo skłamałbym. Niektóre sprawy naprawdę są z życia wzięte. Ale według mnie Ci ludzie którzy publicznie w telewizji wywlekają takie swoje problemy są głupi i żałośni. Żal mi tych ludzi. Ciekawe ile im płacą za taka jedną historyjkę..5000 PLN? A może 10.000 ? A poza tym niekiedy te "podpisy" pod imieniem i nazwiskiem różnych osób są komiczne. Np. "Barbara, lat 50, bije swojego kochanka młodszego o 25 lat" . I tym podobne bzdety. Natomiast brawa dla Ewki, naprawdę zachowuje się bardzo naturalnie. Zero sztuczności. Tylko niektóre tematy są nieco głupie. Ale ogólnie lubię ten program. |
|
|
|
!Lady Shadow
|
Dodany dnia 28-10-2008 13:10
|
VIP
Dom: Slytherin
Ranga: Opiekun Slytherinu
Punktów: 3615
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
A ja tam nawet często oglądam ten talk-show. Niektóre tematy nawet mi się wydają ciekawe i da się je obejrzeć a niektóre tematy to normalnie takie bezsensowne. Ogólnie toleruję ten program i razem z ciotką oglądamy go. A co do zdanie innych członków mojej rodziny, to oni tego nie trawią i według nich ludzie który tam przychodzą to dostają kasę za gadanie tych głupot, bo kto normalny z taką sytuacją przyszedł by i się publicznie pokazał i takie głupoty tylko gadał. Takie jest ich zdanie a ja jednak czasem oglądam ten talk-show.
|
|
~Tanya
|
Dodany dnia 28-10-2008 13:55
|
Użytkownik
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5038
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Jeżeli mam czas to obejrzę, jeżeli nie to nie. Co sądzę o tym talk-show? Hmm... Wydaję mi się, że jest spoko. Czasami tematy podejmowane w tym programie są dosyć ciekawe, czasami jest zupełnie odwrotnie.
Niekiedy jak oglądam RWT to mi się śmiać chce. Niektórzy ludzie to już czasem przesadzają, nie potrafią się poprawnie wypowiadać w telewizji i ogólnie...
A na dodatek prowadząca jest super : D
|
~Srebrna_Lapa
|
Dodany dnia 28-10-2008 14:19
|
Użytkownik
Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 266
Medale:
Brak
|
To zależy o czym jest dany odcinek. Lubię tematy kulturowe, tak jak na przykład ten o kolczykach w różnych miejscach, o dziwnych modach, albo też o stereotypach. Nie lubię jednak tak zwanego publicznego prania brudów domowego zakątka, bo dla mnie to nie daje zamierzonych efektów. Patrze na to obojętnie, nie wzruszają mnie czyjeś łzy na ekranie. Dlatego też często jak widzę Rozmowy w Toku, szybko przełączam program.
Ogólnie dobrze. że to Drzyzga prowadzi ten talk show, ponieważ budzi sympatię i zaufanie.
Oczywiście to w całości moja subiektywna opinia
Grr.
"
- Co chcesz przez to... Mówisz o Turnieju Trójmagicznym?
- Nie Malfoy, mówię o bandytach, którzy porwali połowę szkoły. Tak, o Turnieju!
- Ale... do cholery, jak...?
- To proste. Musiała zajść jakaś potworna pomyłka.
- Coś jak twoje narodziny? - zasugerował Malfoy. "
"- Draco - powiedział, testując gardło i odkrywając, że działa, tylko jego głos jest nieco schrypnięty. - Co się stało?
- No, nie wiem jak ci to powiedzieć, Harry, ale gdy zabiłeś Voldemorta, dowództwo przejął Peter Pettigrew i śmierciożercy zwyciężyli. Oszczędził nas, ale mamy być jego niewolniczymi sługami zła.
"
|
|
|
|
~Cherry
|
Dodany dnia 04-11-2008 21:23
|
Użytkownik
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1153
Medale:
Brak
|
Bardzo lubię ten program bo czasami poruszają tam naprawdę ciekawe tematy. Oczywiście nie oglądam codziennie, bo nie mam czasu, albo jakieś zagadnienie akurat wydaje mi się nudne (to drugie zdarza się dość rzadko, ale jednak)
Rozmowy w Toku na pewno nie są zbędne w ramówce TVN-u. ^^
I want it to be true
<3
|
|
|
|
~Sukebe
|
Dodany dnia 04-11-2008 22:33
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 352
Data rejestracji: 28.08.08
Medale:
Brak
|
Czasami rodzinnych brudów nie powinno się prać w telewizji. Tyle powiem. Jednak czasem temat jest fajny, a czasem nie.
|
|
|
~Fiore
|
Dodany dnia 09-11-2008 21:48
|
Użytkownik
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1185
Medale:
Brak
|
Czasem oglądam. Najbardziej lubię piątkowe programy, bo są najciekawsze. Zdecydowanie to jeden z najlepszych talk show. Chociaż niekiedy ludzi wyciągają takie brudy, że aż głupio słuchać, to i tak lubię ten program.
A Ewa jest świetna. Widać, że jest szczera w tym co robi i najważniejsze to lubi. Ktokolwiek by nie przyszedł do programu to szanuje tą osobę. |
|
|
|
~Shemya
|
Dodany dnia 09-11-2008 22:21
|
Użytkownik
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1628
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 14.09.08
Medale:
Brak
|
Czasem oglądam ten program i to z wielką chęcią. Jest on ciekawy i sensowny. Czasem są naprawdę bardzo ciekawe tematy, a Ewa wspaniale sprawuje się jako prowadząca. Powinno być więcej takich programów zamiast reality show typu "Gwiazdy tańczą na lodzie" ; ))
|
~antybratek
|
Dodany dnia 14-11-2008 12:38
|
Użytkownik
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 699
Medale:
Brak
|
Kiedyś nawet nie znałam rozmów w toku, poza tym nie mam w domu anteny. Jednak zdarzyło mi się raz obejrzeć, ponieważ wtedy występował mój tato (no i przez krótki czas mama), więc nie mogłam tego przegapić i pojechaliśmy obejrzeć do babci. Mamy to nawet nagrane na kasecie wideo. Poza tym odcinkiem nigdy nie widziałam, ale ten jeden raz nawet to mi się podobało.
"Mischief managed."
Edytowane przez Ariana dnia 14-11-2008 15:24 |
|
|
|
~Aranoisiv
|
Dodany dnia 22-11-2008 21:36
|
Użytkownik
Ranga: Opiekun Ravenclawu
Punktów: 3393
Medale:
|
Ja oglądam raz na parę tygodni, gdy akurat trafię. Podoba mi się, jest poważne i ciekawe. Niektóre tematy są, jak już powiedzieliście, zbyt osobiste i po prostu sie nie nadają, jednak lubię słuchać prawdziwych historii, po prostu mądrych osób. Rozmowy w toku nie robią z mózgu proszku do prania, i za to je cenię.
|
~Severus Tobiasz Snape
|
Dodany dnia 19-02-2009 19:49
|
Użytkownik
Ranga: Woźny Hogwartu
Punktów: 982
Data rejestracji: 23.10.08
Medale:
Brak
|
Lubię "Rozmowy" i jeśli jestem w domu to oglądam. Dobra, dobra - babski talk-show, ale tam są poruszane poważne tematy, a to lubię. No, nie tylko poważne! Co jakiś czas są spotkania ze sławnymi postaciami i rozmowy na takie tematy bardziej wesołe .
Mocne strony to niewątpliwie gama tematów. Jak ktoś wspomniał - od dzieci, przez młodzież, po "twoje sposoby na okres" (przepraszam, ale ten temat mnie rozwalił... ja bym o czymś takim nie opowiadał). Oczywiście pani Ewa, ale też ogromną rolę pełni publiczność i jakiś specjalista wśród nich. Publika jest bardzo krytyczna i to mi się w tym programie podoba. Nie widać w tym sztuczności. Ani w zachowaniu prowadzącej, ani w zachowaniu publiki, ani w zachowaniu samych "obiektów" zainteresowania. Tematy zadziwiają, wzruszają, smucą, pobudzają i cieszą .
Polecam wszystkim!
"Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych,
Mnieście uczynili."
Mt 25,40
|
|
|
|
~KaMilcia
|
Dodany dnia 20-02-2009 11:00
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 250
Data rejestracji: 18.02.09
Medale:
Brak
|
Zależy od tematu ;]Czasami mi sie podoba a czasami dla mnie jesd denne.
Kiedyś tego nienawidziłam i jak tylko to leciało oodrazu zmieniałam kanał!Ale teraz jest inaczej i bardziej mnie to ineresuje najleprzym odcinkiem był chyba odcinek z sylwusią!Pozdrowionka odemnie dla wszystkich fanów ttego programu!
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
"To słuszność idei może nas zaprowadzić do sukcesu, a nie liczba jej wyznawców." - Remus Lupin
|
|
|
|
~Hermione
|
Dodany dnia 20-02-2009 14:42
|
Użytkownik
Ranga: Animag Kruk
Punktów: 536
Data rejestracji: 10.01.09
Medale:
Brak
|
lubie ten talk-show, choć nie zawsze jest on na najwyższym poziomie niektóre tematy są trafione i ciekawe, ale na niektóre nie moge nawet patrzeć
|
|
|
~Maladie
|
Dodany dnia 20-02-2009 15:03
|
Użytkownik
Ranga: Opiekun Ravenclawu
Punktów: 3691
Medale:
Brak
|
Oglądam "Rozmowy w toku" kiedy tylko mam na to czas. Bardzo lubię ten talk-show, ponieważ są w nim poruszane ciekawe tematy, chociaż czasem nie do końca interesujące.
|
|
|
|
~Luna Parkinson
|
Dodany dnia 21-02-2009 18:42
|
Użytkownik
Ranga: Charłak
Punktów: 14
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 20.02.09
Medale:
Brak
|
Jak nie mam co robić, to oglądam, ale wkurza mnie prowadząca. Po prostu jej nie lubię !
Czasami jednak w tym programie są ciekawe tematy. Można się ciekawych rzeczy dowiedzieć o ludziach i w ogóle. Wolę jak normalni ludzie się wypowiadają, a nie gwiazdorzy. |
|
|
|
~Arya
|
Dodany dnia 15-06-2010 18:10
|
Użytkownik
Ranga: Uzdrowiciel
Punktów: 2442
Data rejestracji: 02.04.10
Medale:
Brak
|
Program oglądam dosyć często, kiedy tylko mam czas. Zgadzam się z resztą, że to jeden z lepszych polskich talk show. Ewa Drzyzga nie robi sztucznym min do kamery, zachowuje się naturalnie. Ale niektórzy ludzie występujący w programie są tacy głupi, ze aż nie mogę patrzeć. Najbardziej zawiodłam się na ludziach po odcinku przedstawiającym osoby, które zrobią wszystko, żeby kupić jakiś ciuch. Żeby pieniądze przeznaczone na czesne wydać na płaszcz? Głupota... :/ Ale to nie zmienia mojego zdaniu o programie, który jest naprawdę dobry ;]
Edytowane przez Arya dnia 15-06-2010 18:11 |
|
|