Dom:Gryffindor Ranga: Goblin Punktów: 32 Ostrzeżeń: 0 Postów: 9 Data rejestracji: 18.07.15 Medale: Brak
Wczoraj gdy oglądałam po raz kolejny WA zachwycałam się po raz setny sceną, gdy Hermiona uderza Draco! W tej części jest to zdecydowanie moja ulubiona scen! <3 A jaka jest wasza i w której części HP?
Clue00 dodał/a następującą grafikę:
[25.95KB]
Edytowane przez Clue00 dnia 25-07-2015 14:55
Dom:Ravenclaw Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2520 Ostrzeżeń: 0 Postów: 187 Data rejestracji: 11.05.15 Medale:
Ta scena zachwyca wielu ludzi, lubię też wszystkie sceny z "Tiarą Przydziału", nieźle im wyszła ta "rozgadana czapka". Wygląda jednocześnie, trochę tak groźnie i trochę zabawnie. Świetne są też te, z udziałem profesor Mc Gonagall, oraz z Bellatriks. Hagrid i Snape, też mają swoje zabawne momenty.
wiechlina roczna napisał/a:
Ta scena zachwyca wielu ludzi, lubię też wszystkie sceny z "Tiarą Przydziału" nieźle im wyszła ta "rozgadana czapka". Wygląda jednocześnie, trochę tak groźnie, a trochę zabawnie.Świetne są też te, z udziałem profesor Mc Gonagall, oraz z Bellatriks. Hagrid i Snape, też mają swoje zabawne momenty.
Całkowicie się z Tb zgadzam! Szczególnie jeśli chodzi o sceny z McGonagall i Lestrange. Według mnie to najlepsze aktorki w całej serii (można tu dodać też Emme Watson,ale jej kunszt przy nich wypada blado).
Te filmy są całe wypełnione dobrymi scenami. Moją ulubioną sceną w Więźniu Azkabanu jest ta w której Harry leci na hipogryfie, zawsze jak to widzę to przypominają mi się czasy w których zaczynałam interesować się tym całym magicznym światkiem.
Jeszcze mogę napisać o ulubionej scenie z Zakonu Feniksa. Była to w ta w której Harry i reszta spotykają Lunę. (tak szczerze mówiąc wszystkie sceny z Luną są moimi ulubionymi)
Dom:Gryffindor Ranga: Skrzat domowy Punktów: 23 Ostrzeżeń: 0 Postów: 10 Data rejestracji: 22.06.16 Medale: Brak
Taniec na balu Bożonarodzeniowym Jestem zakochany w tej muzyce.. YouTube Video
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.