Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Członek Wizengamotu
Punktów: 1417
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 11.10.09
Medale:
Brak
|
[...]chyba nie ma osoby, która nie znałaby choćby jednej piosenki tego zespołu.
A ja się pochwalę - znam taką osobę. Mam nawet "zaszczyt" chodzić z nią do klasy.
Co do Abby: osobiście preferuję takie zespoły jak Metallika, Iron Maiden, happysad, Lady Pank czy Akurat. Utwory Abby są mi znane, ponieważ będąc małą dziewczynką w moim, powiedzmy, gronie rodzinnym panował "szał" na Abbę. Na co dzień jej nie słucham, aczkolwiek od czasu do czasu, kiedy moja dusza zapragnie czegoś spokojniejszego włączę sobie jeden z ich przebojów.
Użytkownik
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 156
Data rejestracji: 06.08.11
Medale:
Brak
|
lubię sobie czasem posłuchać ;-) dobrze mi się kojarzą, fajnie się do nich śpiewa susząc włosy "Mamma mia (miję?)" też lubie pooglądać, ogólnie lubię lubię to!
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 658
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 12.02.11
Medale:
Brak
|
Nie jestem fanką, ale od czasu filmu "Mamma mia" polubiłam kilka piosenek: Money, Money, Money, Dancing queen itd. Przy Abbie fajnie się tańczy
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1562
Data rejestracji: 27.01.12
Medale:
Brak
|
Abba ma bardzo fajne piosenki. Jak byłam młodsza to słuchałam ich w wykonaniu zespołu A teens. I do tej pory mi się podobają
Ranga: Wybraniec
Punktów: 8443
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 11.08.11
Medale:
Brak
|
Lubię czasem ich posłuchać. Ich piosenki są wesołe i pozytywne. Moja bardzo mądra kuzynka (która wcześniej ich nie znała) po usłyszeniu "Mamma Mia", spytała, czy to piosenka z bajki dla dzieci
samochodu po więcej czekolady. Ale bez czekolady nie uda mi się pokonać nawet pierwszego stopnia.
Kevin Holmes, Jutro
|