Hogsmeade.pl na Facebook
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
Strona GłównaNowościArtykułyForumChatGaleriaFAQDownloadCytatyLinkiSzukaj
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło!
Shoutbox
Musisz się zalogować, aby móc dodać wiadomość.

~Grande Rodent F 18-09-2024 15:38

..ii powrotu do Hogwartu i przerzucenie do menu głównego. To jedna z moich ulubionych gier Lego obok Clone Wars, LoTR i Batmana 1, ale niestety najbardziej zbugowana.
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:38

Z HP gram w gry Lego i tylko ubolewam nad tym, że 1-4 nigdy nie udało mi się jak na razie przejść na 100% ze względu na bugi. Mój rekord to 98% a drugi w kolejności 86% Najgorszy bug to brak możliwośc
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:37

W sumie powymślałem, żeby w to zagrać, bo znam Rockstara. Większość GTA ograłem, Maxa Payne'a też. To sobie kupiłem i robi wrażenie realizmem.
`RazorBMW F 17-09-2024 15:12

RDR 2 jest po prostu ciekawsza w kwestii stricte sandboxowej. Odbierz z Hogwarts otoczke magii/pottera = gra typu 5/10.
`RazorBMW F 17-09-2024 15:09

https://steamchar.
..app/990080
Tyle jest warte Hogwarts Legacy Oczko Ludzie graja bo promka jest, kto gral to juz przeszedl i nie ma po co 2 raz grac
^raven F 15-09-2024 22:37

Sowa
#Ginny Evans F 15-09-2024 21:31

Duch
~Grande Rodent F 11-09-2024 14:59

o może jak na razie zamiast tego kupię sobie np. RDR2 a zaczekam na kolejne przeceny Hogwartsa.
~Grande Rodent F 11-09-2024 14:56

No cóż, szkoda, natomiast jak widziałem, licznik wejść zawyża wam liczbę 20-krotnie. Stąd te rekordy, ciekawa sprawa. Tak z innej beczki grał ktoś w Hogwarts Legacy? Promka na Steamie się skończyła, t
^raven F 31-08-2024 10:46

Nikt nie oczekuje, ze nagle wroca userzy i zrobi sie tu jakis ruch, niestety, to se ne vrati Uh-oh! a co do zablokowania rejestracji - nie nasza decyzja i zupelnie nie mamy na to wplywu Czarodziej
^raven F 31-08-2024 10:44

*ocila. Jestem przywiazana do tych ponurych barw i mam w archiwum wiadomosci kilka rzeczy, ktore mi sie przydaja w zyciu Oczko
^raven F 31-08-2024 10:43

@Grande Rodent, z tym zmartwychwstaniem nie chodzilo o aktywnosc userow, tylko o dzialanie strony - po prostu byl moment, ze nie dzialala. I byla obawa, ze nie zadziala, stad moja radosc, ze jednak wr
^raven F 31-08-2024 10:28

Skoro tak swietnie, to zapraszamy częściej! Dowcipniś W sumie mozna zrobic jakis zlot na SB przy okazji odjazdu Ekspresu Hogwart Kotecek
!Tom_Riddle F 24-08-2024 02:15

Jak świetnie odwiedzić Hogs Jupi!
!Tom_Riddle F 24-08-2024 02:14

Stary przyjechał xD
~Grande Rodent F 05-08-2024 13:11

również dżem dobry życzy Grande Rodent (wielki gryzoń).
^N F 05-08-2024 10:42

dżem dobry!
~Grande Rodent F 20-06-2024 15:31

... jako forma prewencji od spambotów reklamowych może częściowo się do tego przyczyniła, bo ludziom nie zależy, żeby pisać na priv, by założyć konto. Zresztą nie ma za bardzo z kim pisać jak widzę Smutny
~Grande Rodent F 20-06-2024 15:31

Raven, obawiam się, że Hogs wcale nie zmartwychstało. Sam wchodzę tam raz na miesiąc i już serio nic się tam ne dzieje. Jesteście tam, dziewczyny? Nie wiem, może blokada rejestracji użytkowników jako
~Grande Rodent F 17-05-2024 12:28

PS. Do bobów szczura w piwnicy, to forum naprawdę zdechło Płacze

Aktualnie online
Hogsmeade wita:
orehu
jako najnowszego użytkownika!

» Administratorów: 8
» Specjalnych: 60
» Zarejestrowanych: 77,002
» Zbanowanych: 1,625
» Gości online: 849
» Użytkowników online: 0

Brak użytkowników online

» Rekord OnLine: 5422
» Data rekordu:
10 September 2024 23:44
Zobacz temat
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska :: Forum
» Hyde Park
»» Sport
»»» Znienawidzony sport
Drukuj temat · Znienawidzony sport
~pomyluna F
#21 Drukuj posta
Dodany dnia 02-01-2009 14:37
Użytkownik

Awatar

Dom: Ravenclaw
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1818
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak

Lekkoatletyk! Koszmar! Nienawidzę biegać, skakać, żucać i co tam jeszcze wlezie! Poza lekkoatletyką, nienawidzę grać w piłkę ręczną! Jest to poprostu masakra. Ta gra mnie naprawdę dobija. Nieudane połączenie koszykówki i piłki nożnej jak dla mnie. No i to by było na tyle.
#22 Drukuj posta
Dodany dnia 02-01-2009 14:47
Użytkownik

Awatar

Dom: Gryffindor
Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 631
Ostrzeżeń: 1
Medale:
Brak

nie nawidze piłki ręcznej!! ja ogólnie kocham sport od siatki po narty i snowborda ale piłka ręczna to jest jedyny sport którego zawsze nie cierpiałam ; / nie wiem czemu ale chyba przez tą piłke że sie do takich bramek rzuca chyba to mnie denerwuje nie wiem po prostu tego nie cieprpie (tylko żeby ktos powiedział ze nie gralam i mówie ze nie lubie bo nie gralam o nie! gralam nie raz ) i gram tylko na wf jak już musze koniecznie i nie mam wyjscia NIE CIERPIE PILKI RECZNEJ
Wyślij prywatną wiadomość
~Vampirzyca F
#23 Drukuj posta
Dodany dnia 02-01-2009 15:18
Użytkownik

Awatar

Dom: Slytherin
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1667
Medale:
Brak

1. podejściu przodem do drabinki i pochyleniu się
2. złapani za któryś tam drążek
3. odbiciu się nogami od ziemi i wiszeniu na drabinkach nogami do góry.

U nas to się nazywa nietoperz. Mało tego, jest to osobne ćwiczenie, na ocenę. I zawsze mi to wychodziło. Nawet to lubię. Stanie na rękach też. ;d

Nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę piłki nożnej. Stać na bramce - postoję, ale grać? Grr... Nie potrafię się zmusić, do ganiania za jakąś kulką. To ponad moje siły.
Rzut piłką lekarską. Tragedia. Zawsze miałam z tego 2+/3-.
Jeszcze koszykówka. Mam do tego sportu odpowiednie warunki, a mimo to... Dawniej jeszcze jako tako udawało mi się trafić, a teraz... Porażka.
W ręczną jeszcze nie grałam, ale czuję, że ją znienawidzę. ;d

~Sirius PL F
#24 Drukuj posta
Dodany dnia 08-01-2009 19:06
Zbanowany

Awatar

Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 174
Ostrzeżeń: 5
Data rejestracji: 27.09.08
Medale:
Brak

KOSZYKÓWKA - nienawidzę tego sportu, ponieważ przeważnie jak w to gramy w szkole to każdy rzuca się na piłkę i jest wielka kopanina, dojście pod kosz jest prawie niemożliwe.

PIŁKA NOŻNA - bezsensowne bieganie za piłką. Nie lubię tego sportu dlatego, że mi zupełnie nie wychodzi gra. Jedynie co lubię w tym sporcie, to oglądanie meczów w telewizji.

Inne sporty takie jak: siatkówka, piłka ręczna, tenis stołowy bardzo lubię.
#25 Drukuj posta
Dodany dnia 16-01-2009 16:48
Użytkownik

Awatar

Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2249
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 29.08.08
Medale:
Brak

Zdecydowanie koszykówka. Najgorszy sport na świecie. Na wf, najczęściej, kiedy karzą nam w to grać, to mówię, że mnie boli brzuch, albo coś w tym stylu. Jak mnie już do tego zmuszą, to głównie przechwytuję piłki, jak ktoś rzuci, bo jestem wysoka i sięgam wyżej niż inni. ;] Do kosza umiem trafić, ale dwutakt kompletnie mi nie wychodzi.
Biegi to też koszmar. Zawsze na dzień dziecka nas gnają po osiedlu i później przez godzinę nie mogę normalnie oddychać. Fajny prezent, nie ma co.
So get off your low
Let's dance like we used to
But there's a light in the distance
Waiting for me, I will wait for you
So get off your low
Let's kiss like we used to <3
www.photoblog.pl/myashtrayheart Wyślij prywatną wiadomość
~merry_k F
#26 Drukuj posta
Dodany dnia 16-01-2009 16:52
Użytkownik

Awatar

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 370
Ostrzeżeń: 3
Medale:
Brak

BOKS - bezcelowe mordobicie ktore dzieci potem w szkole nasladuja i widzimy co sie dzieje. Zreszta to jest okropne jak z czyjegos zlamanego nosa tryska krew na wszystkie strony.
~Lilly_16 F
#27 Drukuj posta
Dodany dnia 16-01-2009 16:53
Użytkownik

Awatar

Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru
Punktów: 135
Data rejestracji: 05.12.08
Medale:
Brak

zgadzam się z tobą dark natya...
koszykówka i biegi to najgorsze co może byc na w-fie...
mi też dwutakt nie wychodzi, a jak mi się uda to nie stety nie w ten dzień kiedy nauczyciel każe nam zaliczyć na ocenę...
a biegi????
są jeszcze gorsze od koszykówki.
"Czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje się to niemożliwe. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. Czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży - ale mimo wszystko przemija. Nawet mnie to dotyczy."
~igla F
#28 Drukuj posta
Dodany dnia 16-01-2009 16:59
Użytkownik

Awatar

Punktów: 310
Data rejestracji: 04.01.09
Medale:
Brak

Biegi- toż to tragedia jest. Na rozgrzewce- spoko. Ale jakieś setki, sześćdziesiątki czy inne takie. Masakra.
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE

"Jeśli chcesz poznać człowieka, patrz, jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie."

Spójrz na mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harrego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył
!Fantazja F
#29 Drukuj posta
Dodany dnia 19-01-2009 17:22
VIP

Awatar

Ranga: Wybraniec
Punktów: 9813
Medale:
Medal

Biegówki.
Lubię biegi, lubię zwykłe narty, ale nart biegowych nienawidzę. A jak na złość, mamy je teraz dwa razy w tygodniu na w-f-ie, czasem nawet trzy, jak się uda. Przed każdą taką lekcją mam przemożną ochotę, by z niej uciec i już nie wrócić. Nie dość, że sensu w tym nie widzę, przyjemności też, to jeszcze potem chodzi się przez następne parę lekcji w mokrych spodniach (ocieplacze są na etapie 'się kupowania' ;d). Biegając na nartach mam tylko jeden cel - ustać na nogach i się nie przewrócić. Horror i masakra. Nie trawię tego, pożal się Boże, sportu. Jak dla mnie to jest po prostu kompletnie nieudane połączenie biegów i nart. -.-'

Nie lubię też piłki ręcznej. Od biedy mogę jedynie na bramce postać, bo umiem jeszcze jakoś wyłapać tą piłkę, nie uciekając przed nią z wrzaskiem, jak to robią moje koleżanki, ale gdy przyjdzie grać na boisku, to mam ochotę wyć. Nie łapię się w tych wszystkich zasadach, mimo że są podobne do tych w koszykówce, wiecznie gubię piłkę, nie potrafię podać... Nie, piłka ręczna to nie jest sport dla mnie.

Nie lubię też widzieć świata inaczej niż normalnie, a więc wszelakie zwisy do góry nogami i stania na rękach czy głowie odpadają. Za piłką nożną również nie przepadam, chyba że tak towarzysko, ze znajomymi i bez zasad. ;d
Edytowane przez Fantazja dnia 19-01-2009 17:23
http://www.taern.pl/user/LadyVolakis/ Wyślij prywatną wiadomość
~Feltonka F
#30 Drukuj posta
Dodany dnia 19-01-2009 17:31
Użytkownik

Awatar

Ranga: Prefekt Naczelny
Punktów: 741
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 09.01.09
Medale:
Brak

Raczej ogólne ćwiczenia... Dlaczego? Raz nauczyciel powiedział, że będziemy stawać na rękach. Dziewczyny nie były zbytnio zadowolone, ja także Uśmiech. Gdy miałam już stanąć, to tak jakoś mi ręka się obsunęła i przyrżnęłam nosem o podłogę Rozbawiony To nie było miłe, ale na szczęście nie miałam złamanego Rozbawiony
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!

Edytowane przez Feltonka dnia 19-01-2009 17:32
~aparecjum F
#31 Drukuj posta
Dodany dnia 30-01-2009 11:55
Użytkownik

Awatar

Ranga: Gajowy Hogwartu
Punktów: 996
Data rejestracji: 07.12.08
Medale:
Brak

ćwiczeń i oczywiście piłki ręcznej! jak w gromy to mnie normalnie szlak trafia -.- biegać ze strefy na strefe... tylko się zmęczyć można ... wr.Zniesmaczony
#32 Drukuj posta
Dodany dnia 14-02-2009 10:09
Użytkownik

Awatar

Ranga: Niewymowny
Punktów: 1561
Data rejestracji: 02.12.08
Medale:
Brak

Ja nienawidzę gimnastyki. Stanie na rękach, przewroty- od samego myślenia robi mi się niedobrze. Nie znoszę tego i nienawidzę.
Nie lubię też unihokeja. U nas w szkole nie da się grać. Nie umieją, ja też z resztą nie ;p, i walą wszystkich po nogach tym kijem. Ile razy już dostałam. Dlatego najlepiej "bez kija nie podchodź!" x D
Po za tym, coraz mniej lubię siatkówkę, aczkolwiek nadal sprawia mi przyjemność ;]
póki więc nie otworzą się usta
nie otworzą się rzeki
nie otworzą się rany
nie otworzą się umysły
nie otworzy się raj"
( Krzysztof Pieczyński )

~Krzywolap21 F
#33 Drukuj posta
Dodany dnia 15-02-2009 23:19
Użytkownik

Awatar

Punktów: 383
Data rejestracji: 31.08.08
Medale:
Brak

Pełny delfin. Bleah. Jak te łapy idą do góry??
Zawody na WF-ie. Ugh, nienawidzę.
Gimnastyka artystyczna. *rzyga* To pewnie z powodu tej... wiedźmy. ('pani', która mnie tego 'uczyła'Oczko
To by było na tyle. Ogólnie lubię sport. Kocham pływać z wyjątkiem tego tam na górze. ;P Uwielbiam też siatkę, piłkę ręczną, bo można się wyżyć, z tego samego powody kosza. ;D

Meryl Streep
~Rybka_109a F
#34 Drukuj posta
Dodany dnia 15-02-2009 23:30
Użytkownik

Awatar

Punktów: 348
Data rejestracji: 14.10.08
Medale:
Brak

Siatkówka-Koszmar!!! Ta pozycja siatkarska Uśmiech... A ja nie umiem tak odbijać i wszyscy się jeszcze czepiają że to była moja piłka a n ie odbiłam potem przez cały w-f się na mnie dziwnie gapią...nie... wolę potorturować mamę o zwolnienieUśmiech Torturować w sensie prosić Uśmiech,

Zawody-Zawody takie na grupy np. kto szybciej kozłuje itd.,

Akrobatyka-Te różne stanie na rękach itd. no po prostu blee,

Koszykówka-żebym to ja jeszcze umiała trafić do kosza,

Na piłkę ręczną ostatnio patrzyłam jak dziewczyny grają ale te podania...chyba tez ją znienawidzę Oczko.

Od przebiegłości Ślizgonów

Kretynizmu Puchonów

i od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów

CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
zyciepapuzek.fora.pl Wyślij prywatną wiadomość
~Fanka Syriusza Blacka F
#35 Drukuj posta
Dodany dnia 09-03-2009 19:19
Użytkownik

Awatar

Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 261
Data rejestracji: 08.02.09
Medale:
Brak

NOOOGGGAAAA !!!! Po prostu nie cierpię !!! Najchętniej jak gramy wogóle nie wychodziłabym na boisko... Lecz niestety raz na jakiś czas trzeba się pomęczyć Smutny
#36 Drukuj posta
Dodany dnia 29-03-2009 11:53
Użytkownik

Awatar

Punktów: 383
Medale:
Brak

Nienawidzę stania na rękach, to był koszmar... rzucania piłką lekarską też. Kiedyś kochałam siatkówkę, ale obecnie jej też nie znoszę - z prostego powodu: gramy w nią na 90 % wf-ów. Biegać mogę na ok. 300 m, dłuższych dystansów nienawidzę. Jednak najbardziej nie znoszę piłki ręcznej. Za mała piłka, zbyt brutalna gra, głupie zasady i połamane paznokcie ;P koszmar...
~DominiKa812 F
#37 Drukuj posta
Dodany dnia 29-03-2009 12:05
Zbanowany

Awatar

Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 286
Ostrzeżeń: 4
Data rejestracji: 07.09.08
Medale:
Brak

Ja nienawidzę biegać. Jest proste wytłumaczenie dla czego. Szybko się męczę biegając i na samą myśl, że są zaliczenia po prostu mam dyga. Gdy Pani powie mi, że jadę na zawody biegać od razu mówię, że nie. Przed biegami zawsze się strasznie boje, chyba bardziej niż przed innymi zawodami, zresztą nie mam takiej dobrej wytrzymałości.
~SeverusS F
#38 Drukuj posta
Dodany dnia 03-04-2009 15:05
Użytkownik

Awatar

Punktów: 407
Data rejestracji: 29.03.09
Medale:
Brak

Nienawidzę siatkówki i koszykówki, bezsensowne przewroty, kozły itd. to najgorsze co może być, nigdy w tym nie byłam dobra, dla mnie to jak koszmar. Za to uwielbiam biegać, brałam udział w zawodach na długi dystans i zawsze szło mi w to bardzo dobrze.
- Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, dla ciebie stawiałem się w śmiertelnym niebezpieczeństwie. Wszytko po to, by, jak przypuszczałem, zachować syna Lily przy życiu. A teraz mi mówisz, ze hodowałeś go jak świnie na rzeź...
- To poruszające, Severusie - powiedział Dumbledore poważnie. - W końcu dorosłeś na tyle, żeby się nim przejąć?
- Nim? - krzyknął Snape. - ExPecto Patronum!
Z końca jego różdżki wypłynęła srebrna łania. Wylądowała na podłodze gabinetu, przeskoczyła raz przez gabinet i wyleciała przez okno. Dumbledore patrzył jak odlatuje. Kiedy jej srebrny blask zniknął w oddali, odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
- Po tak długim czasie?
- Zawsze. [...]
~Ephileps F
#39 Drukuj posta
Dodany dnia 03-04-2009 17:20
Użytkownik

Awatar

Ranga: Sześcioroczniak
Punktów: 597
Medale:
Brak

Piłka nożna - dla mnie to sport pozbawiony jakiegokolwiek sensu. Banda przygłupów biega za piłką w te i we wte... Nic z tego nie wynika, czasem ktoś strzeli bramkę... Na prawdę nie wiem czym tu się podniecać Bleee
img.userbars.pl/147/29366.png
i6.photobucket.com/albums/y246/adamn86/nomming.gif

***Sługami Boże jesteśmy Twymi w grobach, bo praw za życia równych nie ma.***

"Poza tym uważam że Kartaginę należy zniszczyć" Oczko
~Fernando F
#40 Drukuj posta
Dodany dnia 07-04-2009 16:16
Użytkownik

Awatar

Ranga: Minister Magii
Punktów: 2047
Data rejestracji: 02.04.09
Medale:
Brak

Nienawidzę siatkówki. Na lekcjach W-F muszę ciągle grać w te okropną grę i dlatego ją znienawidziłem. Oprócz tego nie cierpię gry w dwa ognie, bo jestem z tego najgorszy w klasie... Często jestem wybierany na końcu. Więc nic dziwnego, że nie pałam miłością do tej dyscypliny.
Przeskocz do forum:
RIGHT