Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1995
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 27.12.09
Medale:
Brak
|
Przepadam za wieloma polskimi zespołami, w tym rzecz jasna Farben Lehre. Lubię to raczej mało trafne określenie, już bardziej pasuje uwielbiam. Marzy mi się ich koncert, nie wątpię w to, że jest to wspaniałe przeżycie [jak zresztą chyba każdy koncert takiej muzyki...]. Zaczęłam ich słuchać bodajże w styczniu 2011 roku, więc jestem świeżo upieczoną fanką. Tu pamiętam początek: Polski Rock w OpenFM i piosenka Zagadka, która była właściwie hymnem tegorocznych ferii i nadal jest dla mnie ważnym utworem. Poza nią lubię Punky reggae live, Hop hop, Kwiaty, Piosenkę leniwych słoni, Pozytywkę i Spodnie z GS'u.
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1016
Data rejestracji: 03.07.11
Medale:
Brak
|
Poznałam ich dopiero po koncercie w moim mieście, i bardzo ich polubiłam. Corrida, Terrorystan, Kwiaty, Pozytywka, Zagadka <3
Pozdro Dla Ziomali
Killjoys!
MAKE
SOME
NOISE
Scabior <3
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2076
Data rejestracji: 29.12.11
Medale:
Brak
|
Kocham ich! Najbardziej lubię "Helikoptery". Cudowna piosenka. Chciałam pojechać na ich koncert w mieście oddalonym od mojego o około 100 kilometrów, ale nie miałam kasy
Dom: Bezdomny
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 43
Data rejestracji: 12.05.13
Medale:
Brak
|
Kocham Farben Lehre! Liczę na to, że uda mi się jechać na koncert w lipcu ale no, zobaczymy... Ostatnio absolutnie uwielbiam "Anioły i demony" z Gutkiem. No i wielbię teledysk za Martynę z Pajujo i Kornelę Bednarek! |