· Czy chcielibyście być Harrym Potterem? |
~Ressuscitee
|
Dodany dnia 04-08-2011 11:48
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 248
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 30.07.09
Medale:
Brak
|
Nie, zdecydowanie nie chciałabym być Harrym Potterem. Ani to przystojne, ani inteligentne. Już wolałabym być Hermioną, przynajmniej była bystra i zdolna. Bycie młodym Tomem Riddlem też byłoby interesujące. Albo młodą Bellatriks, zanim trafiła do Azkabanu. Ewentualnie Narcyzą Malfoy, bo chociaż nie odpowiada mi temperamentem, podoba mi się jej życie, całe tło tej postaci, ludzie, którzy ją otaczają. |
|
|
|
~Hermione_G
|
Dodany dnia 04-08-2011 12:21
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru
Punktów: 117
Data rejestracji: 24.07.11
Medale:
Brak
|
Zdecydowanie tak! Chcialabym byc Harrym, mimo tego co go w zyciu spotkalo. Najpierw Sami-Wiecie-Kto zabil jego rodzicow, pozniej mieszkal w rodzinie, ktora go okropnie traktowala, pozniej nieustanna walka z powracajacym Voldemortem, smierc tylu przyjaciol. Nie mial latwego zycia, ale mial najlepszych przyjaciol jakich mozna sobie wymarzyc.
|
|
|
~Hermionka111213
|
Dodany dnia 04-08-2011 12:23
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2002
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 27.03.11
Medale:
Brak
|
Czarodziejem owszem, ale nie naszym Harry'm. Nie chciałabym stracić rodziców i tylu przyjaciół i cały czas być na celowniku Voldemorta.
Jak dla mnie to by było za bardzo niebezpieczne, a ja nie należę do ludzi zbyt odważnych. :C
Podpisano: Przyszła pani Malfoy. <3
|
|
|
|
~GinevraPotter
|
Dodany dnia 07-08-2011 13:46
|
Użytkownik
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 79
Data rejestracji: 06.08.11
Medale:
Brak
|
chciałabym być czarodziejką . np: Ginny, ale Harrym również. W końcu pokonał Vol... znaczy Sami-wiecie-kogo ; D
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE!
* * *
* * *
Harry <3
Edytowane przez Czarownica24 dnia 07-08-2011 14:06 |
|
|
|
~Gudson
|
Dodany dnia 07-08-2011 15:44
|
Zbanowany
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 159
Data rejestracji: 05.08.11
Medale:
Brak
|
Nigdy w życiu nie chciałabym być Harrym Potterem! To straszne. To co on przeżył w świecie mugoli ( koszmar) i w świecie magii było straszne i smutne. Ale chciałabym być jego przyjaciółką jak np. Hermiona. Wgl Harry miał smutne życie i stracił wielu bliskich
Jeżeli chodzi o bycie czarodziejką to TAK!!!!!. Życie było by ciekawsze Ale na szczęście pomarzyć sobie można
|
|
|
~Lady_Badger
|
Dodany dnia 07-08-2011 15:59
|
Użytkownik
Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 185
Data rejestracji: 15.09.10
Medale:
Brak
|
Czrodziejem - tak!
Harrym - nie!
Dlaczego? Proste: Nie miał w życiu łatwo; począwszy od ukrywania się w Dolinie Godryka, przez stratę rodzicówi Syriusza. Ciągle ktoś przed nim coś ukrywał. Dumbledore chodował go jak prosię na rzeź.
Nawet, gdybyście mi pozwolili wybrać sobie postać z całej serii, to nie wiem, czsy znalazłaby się taka, którą chciałabym być. Tam niemal wszyscy kogoś stracili i byli ciągle ranieni przez innych (zarówno w sensie dosłownym, jak i przenośnym). |
|
|
|
~Oksan Weasly
|
Dodany dnia 11-09-2011 15:16
|
Użytkownik
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 209
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 10.09.11
Medale:
Brak
|
Nie.A dlaczego?Jego życie jest pełne strachu.Chociaż on jest bardzo odważny ale ja nie wiem czy bym przeżyła te wszystkie spotkania z Voldemortem.Jest bystry chociaż nie mądry jak Hermiona.
Za dużo się w jego życiu wydarzyło.Ja bym nie dała rady... |
|
|
|
~Laufey
|
Dodany dnia 14-09-2011 17:52
|
Użytkownik
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5205
Data rejestracji: 15.05.10
Medale:
Brak
|
Potterem? Pff. W życiu. Po pierwsze - nie chciałabym tak jak on stracić rodziców i wychowywać się u Dursley'ów, po drugie - Voldemort. Żyć z świadomością, że poluje na ciebie największy czarnoksiężnik wszech czasów jest co najmniej przerażająca. Po trzecie - mieć tyle obrażeń po walkach i strasznych przeżyć, np. w Czarze Ognia... Nie polecam. Poza tym, nie przepadam za nim jako postacią i nie chciałabym nim ''być''.
|
~Karma Chameleon 20
|
Dodany dnia 14-09-2011 18:15
|
Zbanowany
Ranga: Sześcioroczniak
Punktów: 598
Ostrzeżeń: 4
Data rejestracji: 14.07.11
Medale:
Brak
|
Nigdy! Rozkapryszony bahor... Nie. Nie chciałabym nim być.
|
|
|
~Lily1997
|
Dodany dnia 16-09-2011 16:56
|
Użytkownik
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 110
Data rejestracji: 15.09.11
Medale:
Brak
|
Bardzo bym nim chciała być i Harrym i czarodziejem.
jest świetnym przyjacielem miły uprzejmy skromny uczciwy i wgl. dotrzyma słowa troszczy się o innych bardzo mnie to wzruszyło
a chciała bym być czarodziejką ponieważ uczyła bym się magii, chcodziła bym do szkoły z fajnymi ludzmi uczyła bym się excytujących przedmiotów latała bym na miotle czarowała bym i wgl. P
bardzo mi się podoba Hogwart i chciała bym żeby takie coś istniała . :*
Możecie mi nie wierzyć ale chyba jestem prawdziwą fanką Harr'ego ponieważ jak by był prawdziwy to oddała bym za niego życie .
uwielbiam Wszystkie tomy i części nie mogła bym bez tego żyć ponieważ życie było by puste !!!
a teraz wiem że ma sens ^^ ;********
POZDRAWIAM WSZYSTKICH <333333333333333 |
|
|
|
~_Luna1000_
|
Dodany dnia 16-09-2011 17:07
|
Zbanowany
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 81
Data rejestracji: 12.08.11
Medale:
Brak
|
[alt]Harrym, broń boże .Czarodziejem, no to już co innego.
Harrym nie, dlatego że miała bym przeCENZORane u Voldemordka.
A czarodziejem... marzę o tym!!![/alt]
color][color=#ff0000]chroń nas Gryfindorze <a
Kujoństwa Krukonów
Szczerości Puchonów
Sprytu Ślizgonów
Naucz nas Gryffindorze!
|
|
|
|
~Loa_riddle
|
Dodany dnia 17-09-2011 15:01
|
Użytkownik
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1507
Data rejestracji: 30.05.11
Medale:
Brak
|
Zdecydowanie nie. Miał przechlapane w życiu. |
|
|
|
~Lady Rainbow
|
Dodany dnia 17-09-2011 15:07
|
Użytkownik
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 15
Data rejestracji: 17.09.11
Medale:
Brak
|
Tak...miał przechlapane w życiu..i nie tylko. Ale bardzo podobały mi się te jego niesamowite przygody. Było śmiesznie i ciekawie
Dziewczyna leżała na podłodze martwa, z rozciętą piersią, a przy niej klęczał czarodziej, trzymając w okrwawionej ręce wielkie, gładkie, szkarłatne serce, które lizał i gładził, ślubując zamienić je na własne. W drugiej ręce trzymał różdżkę, którą próbował wywabić ze swojej piersi skurczone, włochate serce. Ono jednak było silniejsze od niego i tkwiło w jego rozwartej klatce piersiowej, odmawiając uwolnienia go spod swojej władzy lub powrotu do kryształowej trumienki, w której tak długo było uwięzione. I oto na oczach struchlałych ze zgrozy gości czarodziej odrzucił różdżkę i chwycił srebrny sztylet. Wołając, iż nigdy się nie zgodzi, by rządziło nim jego własne serce, wyciął je sobie z piersi. Przez chwilę klęczał z wyrazem triumfu na twarzy, ściskając po jednym sercu w każdej dłoni, a potem padł na ciało dziewczyny i wyzionął ducha.
Pozdrawiam wszystkich na Hogs
|
|
|
|
~stokrotka251
|
Dodany dnia 17-09-2011 17:04
|
Użytkownik
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 113
Data rejestracji: 11.11.10
Medale:
Brak
|
Ja chciałabym być Harry'm Potterem mimo tylu nieszczęść jakie go w życiu spotykały śmierć rodziców, przyjaciół i ciągła walka z Voldemortem, ale miał naprawdę wiernych przyjaciół. Ja sama chciałabym mieć takich przyjaciół...
W naszych sercach .
Harry Potter always in ours hearts
|
|
|
|
~Lidkaaa
|
Dodany dnia 17-09-2011 17:50
|
Użytkownik
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 49
Data rejestracji: 06.08.11
Medale:
Brak
|
W sumie chciałabym być Harrym, ale nie chciałabym żeby mnie to spotkało co jego. Śmierć rodziców, Syriusza...ale za to miał wspaniałych przyjaciół.
mogłabym być też Hermioną lub Ginny.
]Od przebiegłości Ślizgonów
Od Wiedzy- O - Wszechwiedzy Krukonów
Chroń nas Gryffindorze!!
Edytowane przez Lidkaaa dnia 17-09-2011 17:53 |
|
|
|
~Kinga121
|
Dodany dnia 17-09-2011 18:03
|
Użytkownik
Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 881
Data rejestracji: 30.08.11
Medale:
Brak
|
Nie, bo nie miała bym rodziców i wszystko by na mnie spoczywało co jest związane z Voldemortem.
|
|
~Sahem
|
Dodany dnia 17-09-2011 19:04
|
Użytkownik
Ranga: Konduktor Błędnego Rycerza
Punktów: 919
Data rejestracji: 26.08.11
Medale:
Brak
|
Na pewno nie Harry'm. Za bardzo był zaaferowany własną osobą i za dużo miał na głowie. Wolałbym być Hermioną (dziwnie to brzmi ), albo jakimś nauczycielem. |
|
|
|
~Roxelle
|
Dodany dnia 17-09-2011 19:43
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 226
Data rejestracji: 17.09.11
Medale:
Brak
|
Nie, Harrym nie, bo za dużo przeżył. Jest sierotą, choć posiada wspaniałych przyjaciół. Wolałabym być Hermioną lub Ginny (wtedy byłabym dziewczyną Harry'ego *-*).
- Pan Glizdogon życzy profesorowi Snape'owi miłego dnia i radzi mu umyć włosy, bo kleją się od łoju.
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE!
Edytowane przez Czarownica24 dnia 17-09-2011 22:32 |
|
|
|
~Densho
|
Dodany dnia 18-09-2011 22:44
|
Użytkownik
Ranga: Lord
Punktów: 37745
Data rejestracji: 02.08.11
Medale:
|
Czarodzieja tak, ale Harrym nie koniecznie
Wolałabym być Hermioną albo Snape'm albo zwiazać się z nim
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Albus Dumbledore
|
|
|
|
~gabrysia6210
|
Dodany dnia 19-09-2011 06:55
|
Użytkownik
Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 262
Data rejestracji: 16.08.11
Medale:
Brak
|
Jakbym była czarodziejkką to bym mogła codzić do hogwartu.A tam bym pewnie przeżyła mnóstwo przygód(i bym mogła kupić sobie fasolki wszystkich smaków.).
-Pan Glizdogon życzy profesorowi Snape'owi miłego dnia i radzi mu umyć włosy, bo kleją się od łoju.
Bystrości Krukonów
Lojalności Puchonów
Sprytu Ślizgonów
Naucz nas Gryffindorze!
|
|
|