Dom:Hufflepuff Ranga: Dziedzic Hufflepuff Punktów: 6158 Ostrzeżeń: 2 Postów: 1,068 Data rejestracji: 26.08.08 Medale: Brak
Hey, wiecie może czy jest jakiś darmowy program w którym można wstawiać wideo, i tworzyć filmy? Ale te małe filmiki które chcę wstawić zostały nakręcone przez komórkę Sony Ericsson, i próbowałam i nie chcą się otworzyć przez np. Windows Movie Player. Wiecie czy jest jakiś pogram który by to obsługiwał?
Dom:Ravenclaw Ranga: Wybraniec Punktów: 9487 Ostrzeżeń: 0 Postów: 1,562 Data rejestracji: 25.08.08 Medale: Brak
VLC Media Player. Odtworzy każdy filmik, nawet taki, który nie działa Ci np. w ALL Playerze [zapewne nie potrzebuje żadnych kodeków] lub Quick Media Player [jakoś tak się nazywa] - zawsze oglądam na nim filmiki z komórki/aparatu. ;P
Dom:Ravenclaw Ranga: Wybraniec Punktów: 9487 Ostrzeżeń: 0 Postów: 1,562 Data rejestracji: 25.08.08 Medale: Brak
Aaaa. Teraz rozumiem.
Zapewne nie działa Ci w WMP, ponieważ nie odtwarza danego formatu filmiku. Moja koleżanka miała coś takiego, chciała zgrać filmik z aparatu i nie działały jej filmy w WMP. Musisz zmienić format filmu na taki, jaki obsługuje program [podobno można to sprawdzić, jednak ja programu nie mam i nie moge powiedziec gdzie].
Dom:Slytherin Ranga: Minister Magii Punktów: 2090 Ostrzeżeń: 1 Postów: 394 Data rejestracji: 25.08.08 Medale:
Ja też mam SE i powiem, że przy płycie z tego telefonu jest seria (bynajmiej u mnie^^ ) programów - od instalacji telefonu, po przerabianie obrazków, do filmów. Może tam masz coś, czego szukasz? ;]
Dom:Gryffindor Ranga: Sklepikarz z Pokątnej Punktów: 824 Ostrzeżeń: 0 Postów: 155 Data rejestracji: 26.08.08 Medale: Brak
Poszukuję programu, który umożliwiłby mi zapisanie pliku z Worda w formacie jpg, rozdzielczość 300 dpi. Będę bardzo wdzięczna za pomoc, bo sama nic takiego znaleźć nie mogę.
K: A jest takie miejsce, w którym obowiązuje?"
Oficer, reż. Maciej Dejczer
"Szczęście nie zna politycznych granic i układów, nie hołduje żadnej ideologii, ba, ono nawet bywa niezgodne z dekalogiem."
Dom:Slytherin Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 53 Ostrzeżeń: 1 Postów: 55 Data rejestracji: 26.12.09 Medale: Brak
Carmell ja ci polecam Windows movie maker i VLC Media Player
jakby co to wpisz w google.pl program do robienia filmów i coś znajdziesz.
Gościu, nie zauważyłeś, że 'PILNE' odnosiło się do sytuacji sprzed roku? ...
Edytowane przez Milka dnia 27-12-2009 14:39
Przeskocz do forum:
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi UĹźytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sÄ pliki cookies. Ich celem jest Ĺwiadczenie usĹug na najwyĹźszym poziomie, w tym rĂłwnieĹź dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies oznacza, Ĺźe bÄdÄ one umieszczane w Twoim urzÄ dzeniu. W kaĹźdej chwili moĹźesz dokonaÄ zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies - wiÄcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoĹci.