· Ksenia Simonova |
~lucky_roxy
|
Dodany dnia 14-05-2010 20:24
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Goblin
Punktów: 38
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 05.05.10
Medale:
Brak
|
http://www.youtube.com/watch?v=8a_cEkXIO6E
Dziewczyna z czeskiej edycji mam talent. Moim zdaniem właśnie takie zdolności pasują do tego programu, Tancerze mogą iść do you can dance ,piosenkarzy do szansy na sukces albo czegoś podobnego.
|
|
|
~Tessia
|
Dodany dnia 15-05-2010 17:17
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 46
Data rejestracji: 28.04.10
Medale:
Brak
|
WOW!!!
To się nazywa talent!!! Masz rację ona zasługuje na wygraną, a nie tak w naszym polskim MT wygrywa tylko śpiew i taniec (chociaż pierwszą edycję wygrał Melkart Ball). Nie do porównania. Szacunek |
|
|
|
~Ginny0004
|
Dodany dnia 15-05-2010 17:53
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1083
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 08.03.10
Medale:
Brak
|
o, szok.! Ma kobieta talent!
To było... brak mi słów!
Takie coś to się nazywa talent, a nie śpiew albo taniec!
To ma być coś wyjątkowego jak to! Gratuluje talentu!
A tak właściwie to czym ona to "malowała"?
piaskiem, bo tak wyglądało??!
|
~Bella Muerte
|
Dodany dnia 15-05-2010 19:13
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1246
Data rejestracji: 11.03.10
Medale:
|
Talent tej ukrainki jest rzeczywiście warty założenia tematu. Wyobraźnia, i długa praktyka.
|
|
~Silencia
|
Dodany dnia 15-05-2010 20:15
|
Użytkownik
Ranga: Barman w w Świńskim Łbie
Punktów: 1308
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
Dziewczyna z czeskiej edycji mam talent. W linku, który podałaś jest napisane, że z ukraińskiej.
Właśnie tacy ludzie powinni pojawiać się w Mam Talent. U nas 1/3 to piosenkarze, 1/3 tancerze (lub z elementami tańca), a 1/3 to ci, którzy mają potencjał. Jury powinno oceniać zgodnie z ideą programu, tak jak w tym przypadku.
Jak pierwszy raz zobaczyłam wideo z jej występu była w szoku. Aż szkoda zamazywać tak piękne prace.
|
~Matthew Lucas
|
Dodany dnia 18-02-2012 12:00
|
Użytkownik
Ranga: Mugol
Punktów: 4
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 03.09.10
Medale:
Brak
|
Kiedy skończyłem oglądać ten filmik, zabrakło mi tchu. Kurczę, rysować piaskiem... Coś cudnego. Zasługiwała na wygraną.
|
|
~Laufey
|
Dodany dnia 18-02-2012 12:32
|
Użytkownik
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5205
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 15.05.10
Medale:
Brak
|
Niezaprzeczalny talent.
I proszę, powiedzcie sami, dlaczego takie osoby przegrywają z tancerzykami/śpiewakami?... Już wyodrębniono odpowiednie programy do tańca i śpiewania, a oni nadal biją w stronę ''Mam Talent'' i wygrywają z takimi, którzy mają naprawdę talent. Nie kwestionuję ich talentu, ale większość z nas (byłabym w mniejszości.. ) może nauczyć się jakiejś choreografii, lub zaśpiewać po raz setny ''Dziwny jest ten świat'' (to już jest chyba tradycja w tym programie) i przechodzą dalej...
|
*Dum3l
|
Dodany dnia 21-02-2012 10:10
|
Super Administrator
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 325
Data rejestracji: 26.07.11
Medale:
Brak
|
Przyznam sie że już dawniej to widziałem, ale do tej pory robi to na mnie wrażenie. Talent niesamowity, nikt z was chyba nigdy nie pomyślał że można coś takiego robic. Smutne jest to że takie osoby się nie ujawniają, są przycmiewani tancerzami i piosenkarzami.
http://www.youtub...re=related
Tutaj finałowy pokaz, moim zdaniem dużo lepszy, bardziej poruszający.
Edytowane przez Dum3l dnia 21-02-2012 10:24 |
|
|
|
~tarantula head
|
Dodany dnia 28-03-2012 17:26
|
Użytkownik
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1273
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 14.12.11
Medale:
Brak
|
Gdy przeczytałam, że Ksenia maluje piaskiem, pomyślałam, że nie ma na co popatrzeć, że to nudne. Ale po pewnym czasie przełamałam sie i kliknęłam w link. To, co zobaczyłam, wzbudziło we mnie nie mały szok. Ta dziewczyna na prawdę ma talent i to takich ludzi brakuje w polskiej edycji tego programu. Dziwię się, że jeszcze nikt nie przyszedł do polskiego "Mam talent", a tylko górują tam różnego rodzaju piosenkarze/piosenkarki i tancerze. Zazwyczaj wygrywają ci z mikrofonem, a wystarczy wzbudzić litość wśród widzów, opowiadając przed kamerą wzruszająca historyjkę o sobie. Szczerze mówiąc, wolałabym oglądać właśnie takich ludzi, jak Ksenia, niż kolejnych śpiewaków, czy tancerzy.