Gość
Dom: Bezdomny
Ranga: Mugol
Punktów: 0
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: ...dawno, dawno temu.
Medale:
Brak
|
Czy kiedykolwiek oglądaliście ten film? Przypadł wam do gustu? Macie ulubione sceny w nim? Jaki jest wasz ulubiony bohater/ka? I co ogólnie o nim sądzicie?
Moja opinia:
Ten film spodobał mi się, ponieważ było pełno w nim scen humorystycznych. Moim ulubionym bohaterem jest Włóż-Mi-Tu (chyba tak to się piszę). |
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Dziedzic Hufflepuff
Punktów: 6158
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Film bardzo mi się podobał. Śmiałam się przez 3/4 filmu, naprawdę. Sceny śmieszne, nie tandetne, przynajmniej w moim mniemaniu.
Z ulubionymi scenami mogłabym opisywać cały film, więc oszczędzę. Dawno go nie oglądałam, ale mam dobre wspomnienia i pewnie do niego wrócę. Polecam. |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1654
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 08.02.09
Medale:
Brak
|
Film nawet śmieszny
Najbardziej rozbawił mnie ten różowy brat- "Włóż-mi-tu" (Nie mam bladego pojęcia czy tak się to pisze)...
Mogę z czystym sumieniem polecić film wszystkim, którzy, tak jak ja nie przepadają za westernami. Bo twórcy jadą po westernach równo.
I've got to take it on the otherside
http://hogsmeade....ad_id=2030
|
Administrator
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 29123
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 21.11.09
Medale:
Brak
|
Film zdecydowanie mi się spodobał. Świetne teksty, gestykulacja. Ten brat Abachaciego - Włóż-mi-tu najbardziej mi się spodobał. Dość długo go nie oglądałam, ale to z powodu braku czasu, ale jak znajdę czas - na pewno go obejrzę. |