Zbanowany
Dom: Slytherin
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -148
Ostrzeżeń: 4
Data rejestracji: 18.03.09
Medale:
Brak
|
Czy lubicie Przeminęło z wiatrem?
Bo osobiście uwielbiam ten film najpierw rok temu przeczytałam książkę a dopiero później oglądałam film i od razu pokochałam stare filmy i klasyczne aktorki i klasycznych aktorów. Przeminęło z wiatrem jest dla mnie lepszą książką niż H.P. Piszcie co sądzicie!!
mariola2755 dodał/a następującą grafikę:
[207.41KB]
Edytowane przez Ariana dnia 19-03-2009 15:01 |
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 313
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 20.03.09
Medale:
Brak
|
Chyba nikt nie zna tego filmu jak i książki. No cóż, uważam to za przereklamowane romansidło, a oglądałam ten film i przeczytałam tą książkę, więc moja opinia nie jest bezpodstawna. |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Sześcioroczniak
Punktów: 597
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Już miałem zacząć oglądać gdy nagle... umarłem z nudów . Tak na serio to obejrzałem może pierwsze 10 min i pozbyłem się filmu.
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2702
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Brak
|
Oglądałam film, ale moim zdaniem książka jest o niebo lepsza. Jednakże muszę przyznać, że ze wszystkich ekranizacji książek które widziałam, ta u mnie plasuje się na jednym z wyższych miejsc. W filmie nie podobał mi się Clark Gable grający Rhetta, za to Hattie McDaniel w roli Mammy była genialna, zresztą nie bez powodu dostała za tą rolę Oscara. Ogólnie obsada była dość dobra. Fajnie zrobili fabułę, nie odstawała jakoś od treści książki.
kto je tutaj siał dziewczyno.
|