· Publikacje |
~antybratek
|
Dodany dnia 05-12-2008 10:30
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 699
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Czy kiedyś publikowaliście ksiazki czy wiersze, itp.?
Ja jutro już będę miała własny tomik poezji, może nawet z ISBNem. Nie mogę sobie wyobrazić moich rzeczy w bibliotece narodowej...
A wy?
"Mischief managed."
|
|
|
|
~Dark Natya
|
Dodany dnia 07-12-2008 13:30
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2249
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 29.08.08
Medale:
Brak
|
Ja nie napisałam żadnej książki, ale moja szkoła wydaje co roku takie książeczki z wierszami. Ilustrowałam ją po części z koleżankami i zaprojektowałam okładkę. xD
So get off your low
Let's dance like we used to
But there's a light in the distance
Waiting for me, I will wait for you
So get off your low
Let's kiss like we used to <3
|
|
|
|
~Lilly_16
|
Dodany dnia 07-12-2008 17:03
|
Użytkownik
Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru
Punktów: 135
Data rejestracji: 05.12.08
Medale:
Brak
|
ja czasem z nudów gram na gitarze wymyśloną przeze mnie melodie, a czasem zdarza się nawet że napisze słowa do niej... ale nikt o tym nie wie, tylko jaa no i oczywiście wy..
pzdr:* |
|
|
|
!Lavanda
|
Dodany dnia 07-12-2008 17:19
|
VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1289
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
|
Hm, jak teraz pomyslec to dosyc niedawno opublikowano moja grafike na rzecz niesienia pomocy biednym dzieciom w Afryce. Grafika ukazala sie na jakichs pseudo pocztowkach :D. Jesli chodzi o pisarskie wywody to raczej nikomu nie pokazuje tego co pisze... |
|
|
|
!Guardian
|
Dodany dnia 16-12-2008 21:32
|
VIP
Ranga: Lord
Punktów: 20057
Data rejestracji: 02.08.08
Medale:
|
Hm, jak teraz pomyslec to dosyc niedawno opublikowano moja grafike na rzecz niesienia pomocy biednym dzieciom w Afryce. Grafika ukazala sie na jakichs pseudo pocztowkach . Ej, to pokaż nam wszystkim ;d
Ja nigdy nie miałem okazji niczego publikować bo talent pisarski ze mnie mały, rysunkowy jeszcze gorszy a o śpiewie nie wspominam. |
|
|
|
!Lavanda
|
Dodany dnia 17-12-2008 17:40
|
VIP
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1289
Ostrzeżeń: 2
Medale:
|
Ej, to pokaż nam wszystkim ;d
pf. Nie bede taka jak Ty i pokaze xD
takie o... tyle ze zrobilam to w kolorach- prawa czesc zrobilam w cieplych barwach (czerwien, pomarancz, zolc), a lewa w odcieniach szarosci. Calosc na czarnym tle :D.
Edytowane przez Lavanda dnia 17-12-2008 17:53 |
|
|
|
!niewesolypagorek
|
Dodany dnia 21-04-2010 09:04
|
VIP
Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 10408
Medale:
|
Chciałabym kiedyś wydać książkę i wierzę, że to zrobię. Na razie moim największym problemem jest to, że jeszcze nie napisałam jej. Poza tym, średnio uśmiecha mi się szukanie wydawcy i tak dalej. Mimo wszystko nadzieja pozostaje. Teraz wystarczy poszukać chęci.
Hm, minęło sporo czasu... Pochwal się swym zbiorkiem antybratku.
Edytowane przez niewesolypagorek dnia 21-04-2010 09:05 |
|
|
|
~Loonyy
|
Dodany dnia 21-04-2010 13:37
|
Użytkownik
Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1752
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 18.03.10
Medale:
Brak
|
Moja nauczycielka polskiego i z podstawówki i ta z gimnazjum uważa, ze mam świetną wyobraźnie, ale jej nie wykorzystuję, kiedyś chciałam napisać książkę, ale jakoś nie mogłam się do tego zabrać.
Ostatnio zaczęłam pisać coś takiego podobnego do piosenek, bo sama śpiewam, ale nie wyobrażam sobie kogoś nucącego je. Tak samo grając na pianinie czasami coś napiszę, ale nie umiem nikomu tego pokazać. Na razie nie.
|
|
|
~muchor
|
Dodany dnia 18-06-2010 16:39
|
Użytkownik
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1854
Data rejestracji: 04.03.10
Medale:
Brak
|
Napisałam kiedyś artykuł do gazetki (nie szkolnej, broń Boże!) nic więcej.
Miałam być też kiedyś na bilbordzie, ale fotograf uznał, że wyglądam za dojrzało
No i piszę tutaj fanficka.
Pozrowinia dla: Lady Cat, Yoyo, Pyflame, Ta sama maggie, Maladie, Mooll, Silencia, Arya, Wióra, Tom Riddle, Hermionka, Lapa, Lori Lemonberry, Lady House, Lena Luna, Lily Potter, Buczek, Bloo, Aniutek96, Pandora, Deprimo Corfingo, Bonnie131, Malkontentka, Polami, Buka, Agnes Black, Imbecile, Ginny004, Robbotto, Ginny Ruda i Narciss.
No i oczywiście ukłony w stronę sprawiedliwej Czary.
Oraz dla wszystkich miłych użytkowników Hogsmeade.
Edytowane przez Alae dnia 18-06-2010 20:04 |
|
|
|
~Malkontentka
|
Dodany dnia 21-06-2010 16:19
|
Użytkownik
Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1721
Data rejestracji: 09.05.10
Medale:
Brak
|
Razem z siostrą pisze do gazety
Ale nie dla jakiejś ważnej, reportarze i wywiady z życia osiedla, czasem dzielnicy
Tak drobna gazetka do kupienia za złotisza, ale zabawa jest. Czasem pisze reportarze na konkursy, ale to tyle. Niczego po za reportarzem i wywiadem wole się nie tykać.
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
''Ziemia zmarznięta.
Krok wędrowców pęta.
Nie zobaczą drogi końca,
Ani księżyca ani słońca."
J.R.R. Tolkien
|
|
|
|
~daniel123
|
Dodany dnia 25-02-2012 16:24
|
Użytkownik
Ranga: Członek GD
Punktów: 511
Data rejestracji: 10.08.11
Medale:
Brak
|
Moja nauczycielka polskiego z podstawówki uważa, ze mam świetną wyobraźnię, ale jej nie wykorzystuję, kiedyś chciałam napisać książkę, ale jakoś nie mogłam się do tego zabrać.
Za to moja pani od polaka, powiedziała raz, że jak napiszę książkę to ona chce dedykację, a powiedziała tak, gdyż napisałem opowiadanie, od którego zacząłem odkrywać swój talent. Teraz nawet pracuję nad opowiadaniem (nie związane z HP).
|
~marihermiona
|
Dodany dnia 31-08-2012 08:02
|
Użytkownik
Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1058
Data rejestracji: 06.07.12
Medale:
Brak
|
No nasza biblioteka co roku ogłasza taki konkurs I wiersza i wiersze tych laureatów są w tym tomiku. Ja była laureatką 5 razy.
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze."
|
|
|