Hogsmeade.pl na Facebook
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
Strona GłównaNowościArtykułyForumChatGaleriaFAQDownloadCytatyLinkiSzukaj
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło!
Shoutbox
Musisz się zalogować, aby móc dodać wiadomość.

~HariPotaPragneCie F 14-06-2025 23:16

Czarodziej
^N F 09-05-2025 23:32

Nie wiem, wysłałam, chyba
`RazorBMW F 09-05-2025 23:30

a sie naumialem, za to mozesz se dodac bo nick ten sam jakby cos. prywatne wiadomosci -> dodaj znajomego
^N F 09-05-2025 23:29

Nie skończą, bo money, money, money. Ja discorda używam, ale to dalej dla mnie czarna magia, jak mi kolega z pracy wysłał wiadomość, to nie umiałam jej odczytać xD
`RazorBMW F 09-05-2025 23:27

e, pan boomer sie nauczyl discorda obslugiwac, szokujace O_o
`RazorBMW F 09-05-2025 23:27

Niech to skoncza kiedys bo tego za duzo, naprawde. Wiecznie nie mozna tego wszystkiego robic.
^N F 09-05-2025 23:26

A ja w niedzielę idę na Thunderbolts, bo ponoć spoczko
`RazorBMW F 09-05-2025 23:18

Masz tu NIERa na noc, jak chcesz wiecej to wiesz gdzie pisac iksde https://www.youtu.
..qlxaFkUxgg
`RazorBMW F 09-05-2025 23:16

Nowy Papaj nie ma chwilowo potencjalu do memow, eh, nie to co 2137
`RazorBMW F 09-05-2025 23:15

Marwel podobnie. Nawalili produkcji? To powodzenia w znalezieniu czasu by to ogladac wszystko bo przeciez 23343434234 produkcji
^N F 09-05-2025 23:11

A idź Ty xD
`RazorBMW F 09-05-2025 23:10

star warsy fuj ale jako marka teraz iksde A bylem fanem lol
^N F 09-05-2025 23:10

No to mi się nie spodoba. Aktualnie ogrywam Jedi:Survivor
`RazorBMW F 09-05-2025 23:09

A tam, ludzie nie lubia tur a nagle Claire im sie spodobalo haha. xD
^N F 09-05-2025 23:08

Dobra tam, wiem, ale tury były szybko, że się ich nie widziało, jak się mrugało xD
`RazorBMW F 09-05-2025 23:07

BG zawsze bylo turowe, co tym, w starych mialas tury tylko niewidzialne. W Claire masz i tak... gre prawie rytmiczna w trakcie walki IKSDE
^N F 09-05-2025 23:07

Jak system walki turowy to żegnam. BG3 mi tak kuźwa zniszczyli, że no nie przeskocze tego systemu walki. A z Ciebie to francuz się zrobił Rozbawiony
`RazorBMW F 09-05-2025 23:06

Claire Obscure ex_pedition 33? Generalnie mozesz nie lubic systemu walki ale TEN ARTYZM. TE KOLORY. BELLE EPOQUE!
^N F 09-05-2025 23:06

O, na jakich? Ja na Balatro zawsze rycze, jak przegrywam :C xD
`RazorBMW F 09-05-2025 23:04

poryczalem sie na DWOCH grach w tym roku. Trzydziestoparolat
ek Fantastyczny wynik. Chcialbym umiec spiewac po francusku : (

Aktualnie online
Hogsmeade wita:
orehu
jako najnowszego użytkownika!

» Administratorów: 8
» Specjalnych: 60
» Zarejestrowanych: 76,999
» Zbanowanych: 1,628
» Gości online: 756
» Użytkowników online: 0

Brak użytkowników online

» Rekord OnLine: 5422
» Data rekordu:
10 September 2024 23:44
Zobacz temat
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska :: Forum
» Hyde Park
»» Kino
»»» HSM - High School Musical
Drukuj temat · HSM - High School Musical
~Fiore F
#21 Drukuj posta
Dodany dnia 03-11-2008 19:30
Użytkownik

Awatar

Dom: Gryffindor
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1185
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak

Lovciam ten film po prostu!!111
Zac jest boski, a ja zawsze chciałam być tak fajna jak Vanessa! Jupi!

...

A tak serio, to półtorej godziny, które poświęciłam parę miesięcy temu na oglądanie tego czegoś, były kompletną stratą czasu. Ten filmik (film to za duże słowo) to pomyłka. Kompletnie nie mam pojęcia czym te wszystkie głupiutkie nastolatki się zachwycają. Lukier i głupota aż ściekają z ekranu. Zresztą co tu się rozwodzić, nie warto. A muzyka z tego filmu to jest taką samą porażką jak sam film.

Chciałam sprawdzić swoją wytrzymałość i obejrzeć część drugą, niestety - słaba jestem. Wysiadłam po 10 minutach.
Dlatego nie lubię, nie znoszę wręcz HSM i chyba nie muszę pisać co zaznaczyłam w ankiecie. A na trzecią cześć do kina nie poszłabym nawet jakby mi dopłacali.
Edytowane przez Fiore dnia 03-11-2008 19:31
Wyślij prywatną wiadomość
~antybratek F
#22 Drukuj posta
Dodany dnia 05-11-2008 12:04
Użytkownik

Awatar

Dom: Slytherin
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 699
Ostrzeżeń: 1
Medale:
Brak

NIENAWIDZĘ High School Musical. Nie ma według mnie żadnego sensu. tylko jakieś tam miłości i piosenki oraz rywalizacje. Muzyka jest według mnie kompletnie "bezduszna".
Pierwszej części wprawdzie nie oglądałam. Pamiętam, że kiedyś wszystkie dziewczyny tylko gadały godzinami o aktorach i piosenkach oraz całym filmem ogółem. Nigdy nie lubiłam koleżanek z klasy (uważają mnie za czytającą dziwaczkę), ale i tak byłam ciekawa tego, jaki jest naprawdę ten film. Miałam okazję zobaczyć premierę drugiej części, bo akurat wtedy jechałam do babci, która ma kanały, w tym Disney Channel, gdzie cały film miał być puszczony. Już po sekundzie wywnioskowałam, ze to głupoty, ale oglądałam dalej, z nadzieją, że może mi się jednak spodoba. Nie ma szans. Film u mnie na czarnej liście.

"I solemnly sware I am up to no good."

"Mr Moony presents his conpliments to Professor Snape, and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's buissness."

"Mischief managed."
~Janet F
#23 Drukuj posta
Dodany dnia 09-11-2008 18:44
Użytkownik

Awatar

Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 88
Data rejestracji: 01.09.08
Medale:
Brak

Lubię. Nawet bardzo. Fajna muzyka, przyjemna historia.Widziałam 3 części. Uważam, że ostatnia była najlepsza, chociaż wszystkie mi się podobały. Polecam i zachęcam. Oczywiście nie jest to dla osób ze zbyt wyrafinowanym gustem.
~DominiKa812 F
#24 Drukuj posta
Dodany dnia 12-11-2008 16:45
Zbanowany

Awatar

Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 286
Ostrzeżeń: 4
Data rejestracji: 07.09.08
Medale:
Brak

Filmy mi się podobały, ale teraz jak tyle o tym wszystkiego jest i w ogóle to film podoba mi się coraz mniej .. Troszkę przesłodzone są i w ogóle Oczko Piosenki tak samo co nowa część to gorsze. ;D
~Ivana F
#25 Drukuj posta
Dodany dnia 12-11-2008 18:18
Użytkownik

Awatar

Dom: Ravenclaw
Ranga: Sklepikarz z Hogsmeade
Punktów: 800
Data rejestracji: 29.08.08
Medale:
Brak

Film nie jest zły. Lubię to ale nie że od razu wszystko muszę mieć z HSM. Jest dużo lepszych filmów np. HP i inne. Moim zdaniem ten film zasługuje na pochwałę ale nie do przesady! Wyróżnia się tylko tym że jest ro miusical tak to nie jest w nim nic aż tak bardzo specjalnego. Piosenki mają całkiem iezłe chociaż nie mają porównania z "Camp Rock". Vanessy nie lubię. Zacka też nie specjalnie. ZA to najfajniejsza z tego filmu jest Aschley Tisdale. Której nie do się porównać do Vanessy.
Kiedy pierwszy raz zobaczyłam ten film bardzo mi się podobał jednak za każdym razem później gdy go oglądałam stracił już swój urok.
#26 Drukuj posta
Dodany dnia 12-11-2008 22:15
Użytkownik

Awatar

Ranga: Animag Lew
Punktów: 547
Data rejestracji: 10.11.08
Medale:
Brak

Według mnie film jest bardzo fajny, chciałam obejrzeć High School Musical 3 ostatnia klasa ale jednak jeszcze nie obejrzałam, ale może mi się uda obejrzeć hsm 3.

[alt]Możesz na mnie liczyć Uśmiech[/alt]
[alt]
Uśmiech Cool Ain Eingarp Cool Uśmiech
[/alt]
~Alice F
#27 Drukuj posta
Dodany dnia 24-11-2008 22:17
Użytkownik

Awatar

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 383
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Brak

HSM jest boskim musicalem, chociaż oczywiście nie lepszym niż Grace lub Upiór w Operze. Camp Rock nie biorę pod uwagę, bo to jakaś pomyłka.
Trójka jest najlepsza. Taka inna od pozostałych części. Piosenki są fantastyczne itd itd

Kto nie boi się wierzyć, że się uda
Ja nie, ja wierzę
Wiara czyni cuda..."
~Maladie F
#28 Drukuj posta
Dodany dnia 28-11-2008 17:11
Użytkownik

Awatar

Ranga: Opiekun Ravenclawu
Punktów: 3691
Ostrzeżeń: 2
Medale:
Brak

Lubię te filmy. Oglądałam High School Musical na Disney Channel i się wciągnęłam na tyle, że na drugi dzień ściągnęłam sobie z netu HSM 2. Podobały mi się oba filmy, choć uważam, że druga część nie miała konkretnej fabuły. Lubię piosenki z tych filmów, zwłaszcza I gotta go my own way. Nienawidzę "gry aktorskiej" Zaca Efrona i uważam, że jest on ogólnym beztalenciem i ma inny głos jak "śpiewa" niż gdy mówi. Najlepszą aktorką jest zdecydowanie Ashley Tisdale grająca Sharpey Evans. Gra najprawdziwiej ze wszystkich gwiazdek tej produkcji.

- Czy ty naprawdę jeszcze się nie zorientowałeś, że nienawidzę, gdy odpowiadasz pytaniem na pytanie?
- Naprawdę?

hogsmeade.pl/images/other/kkbh.jpg
~Vampirzyca F
#29 Drukuj posta
Dodany dnia 28-11-2008 19:27
Użytkownik

Awatar

Ranga: Niewymowny
Punktów: 1667
Medale:
Brak

Haaa... Wszystkie filmy wyprodukowane przez Dysneya mają identyczny motyw przewodni. On/ona chce robić coś, co nie odpowiada jego/jej znajomym/rodzicom. I jeszcze miłość w tle.

Wcześniejsze części oglądałam, by widzieć. By móc nabijać z koleżankami z głupoty tego filmu. Drugą z ciekawości, czy dalej taka szmira. Trzeciej nie obejrzałam, bo się bałam.

To jest straszne. Denne, bezsensowne, komercyjne. Koszmar.
~Finezja F
#30 Drukuj posta
Dodany dnia 28-11-2008 20:35
Użytkownik

Awatar

Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 227
Data rejestracji: 21.09.08
Medale:
Brak

Ooooch to jest świetne! Uwielbiam obserwować motyw zakochanych gołąbków, które uciekają od siebie i wypłakują oczy, a potem powracają i śliniąc się do kamery dziękują swoich słodziutkim znajomym za to, że uświadomili, ze sa miłością swoich żałosnych istnień!
A tak na serio jeden wielki burdel z nudnym pomysłem i kiepskim wokalem. Zac i Vanessa są...no brak słów, zwyczajny żal. Trzecia częśc tego czegoś mnie przeraża, całe szczęście tego nie widziałam, ale musiałam wysłuchiwac rozpaczy "kolezanek" z klasy, które bez przerwy narzekają, ze nie pojechały na tego gniota do kina, jakby było czego żałować...
~Sikorka F
#31 Drukuj posta
Dodany dnia 28-11-2008 21:17
Użytkownik

Awatar

Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 91
Medale:
Brak

Ja do HSM nie mam nic.
Widziałam dwie części i jak na film dla 10-14 latków jest w porządku- pozytywny, kolorowy, cukierkowy, po prostu przyjemny. Można patrzeć na niego bezmyślnie i przy okazji się odstresować, a o to chyba chodzi Uśmiech
~Krzywolap21 F
#32 Drukuj posta
Dodany dnia 30-11-2008 15:43
Użytkownik

Awatar

Punktów: 383
Data rejestracji: 31.08.08
Medale:
Brak

Bleee, nie lubię...Pierwsza część jeszcze ujdzie, ale drugo to porażka. Dlatego nie poszłam na ostatnią część do kina. Niee Po prostu są filmy fajne i niefajne, a ten zalicza się to tych drugich. Rozbawiony

Meryl Streep
~Paula13 F
#33 Drukuj posta
Dodany dnia 17-12-2008 18:14
Użytkownik

Awatar

Ranga: Sześcioroczniak
Punktów: 597
Medale:
Brak

Nie, nie, nie tylko nie HSM.
Mam go już serdecznie dość, wszędzie tylko jakie to wspaniałe itd, w szkole o niczym nie gadają (mówię o tych paniusiach) tylko jaki Zac (fuuuj nawiasem mówiąc) jest piękny.
A mi się robi niedobrze jak go widzę, jeszcze w połączeniu z superextraświetnąwspaniałą Vanessą.
Ogólnie, jeśli chodzi o film, fabuła jest głupia i raczej bez sensu, a najgorszy w tym wszystkim (Oprócz "pana" Zaca i "pani" Vanessy) jest dubbing. Jest straszny, po prostu nie mogę go słuchać. Ogólnie - nie lubię tego filmu, jak chyba zdążyliście zauważyć.
#34 Drukuj posta
Dodany dnia 17-12-2008 18:19
Użytkownik

Awatar

Ranga: Redaktor Żonglera
Punktów: 1002
Data rejestracji: 07.12.08
Medale:
Brak

Byłam w kinie ostatnio HSM3 i na moich koleznkach zrobił on duże wrażenie...na mnie tak średnio...nie przepadam za takimi filmami...

"Z punktu widzenia aerodynamiki
trzmiele nie maja prawa latać,
tyle że trzmiele o tym nie wiedzą,
wiec latają sobie dalej."
~HermiMisia F
#35 Drukuj posta
Dodany dnia 15-05-2009 17:27
Użytkownik

Awatar

Ranga: Prefekt Gryffindoru
Punktów: 441
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak

Nie wiem, czym wy się tak bulwersujecie, ludzie. Dla każdego przedziału wiekowego ktoś musi robić filmy! Dziewczynki w wieku 13 lat też muszą przecież mieć coś do oglądania. Ja, chociaż mam już 16 lat i chyba nie wypada już chodzić na takie filmy, z chęcią poszłam. I wiecie co? Było fajnie! Dwie pierwsze części to chała i żenada, zgadzam się. Ale trójka? Ludzie, przecież to już na pierwszy rzut oka jest lepsze w stu procentach od wcześniejszych! Zac nie jest już zrobiony na takie młodziutkiego chłoptasia (pozwolili mu chyba chociaż trochę być sobą), Vanessa wygląda mniej "ciapowato"... Zaczyna sie już w tym momencie zawodowstwo. Ale dobrze, że to już ostatnia część. Więcej już chyba byłoby nieprzyzwoite.

[alt]I was Cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Your love is sweet misery
I was Cryin' just to get you
Now I'm dyin' 'cause I let you
Do what you do down on me[/alt]

Aerosmith - Cryin'
www.Vampire-Twilight.blog.onet.pl Wyślij prywatną wiadomość
~Pinacolada F
#36 Drukuj posta
Dodany dnia 15-05-2009 19:39
Użytkownik

Awatar

Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 202
Data rejestracji: 24.01.09
Medale:
Brak

Wybaczcie, ale mi to kompletnie do gustu nie przypadło. Jedyną jako taką postacią jest ten brat bliźniak Sharpay... Bo ja pamiętam jak miał na imię xD. R...? No. Mniejsza. Trzecia część jest żenująca, ot co! A tak w ogóle to wtf? xDD

Edytowane przez Pinacolada dnia 15-05-2009 19:39
~Aranoisiv F
#37 Drukuj posta
Dodany dnia 15-05-2009 20:00
Użytkownik

Awatar

Ranga: Opiekun Ravenclawu
Punktów: 3393
Medale:
Medal

Po prostu High School Musical, lubicie a może nie?
Mogę znieść. Neutralny środek.
Działają wam na nerwy amory Zaca i Vanessy?
O, tak. Ostatnio słuchałam chwilę płyty z HSM3 (kupiona nie-wiem-czemu) i jak usłyszałam tą piosenkę z meczu, może ktoś kojarzy, jak zaczęli tymi swoimi głosikami jęczeć jak to się kochają i Troy już nie może wrzucić piłki do kosza... niedobrze się robi.
Widzieliście ostatnią część? Jeśli tak, podobało wam się?
Z klasą na wycieczce. Znośne.
~darksev F
#38 Drukuj posta
Dodany dnia 13-06-2009 20:07
Użytkownik

Awatar

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2736
Data rejestracji: 07.06.09
Medale:
Brak

high school musical jest nawet fajne

Nie ma to jak sensowna wypowiedź.Jupi!

Nie, nie, nie tylko nie HSM.
Mam go już serdecznie dość, wszędzie tylko jakie to wspaniałe itd, w szkole o niczym nie gadają

Weź. Nie mówcie mi na temat tego filmu! To kompletny szajs. Sztuczna miłość. Dziwny ten film. Dziwny musical. >.< I teraz wszyscy się zachfycajom jaki to jest pienkny ten Zacuś. ;/ ŻAŁOSNE.
~Edzia F
#39 Drukuj posta
Dodany dnia 21-06-2009 12:23
Użytkownik

Awatar

Punktów: 334
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 03.06.09
Medale:
Brak

E tam kiedyś miałam na tym punkcie bzika ale raczej mi przeszło. Już nie mam o nim zdania a jedna na dwie nastolatki musi przyznać że ten film jej się przynajmniej kiedyś podobał.
~cedrella F
#40 Drukuj posta
Dodany dnia 22-06-2009 19:52
Użytkownik

Awatar

Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -43
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 22.06.09
Medale:
Brak

Oglądałam wszystkie części ,kiedyś byłam fanką Ashley Tisdale (Sharpay)
Ale teraz ...stwierdzam że to film dla 8-mio 9-cio latek ,które zako****ą się w "Zakusiu".
http://berryslush.blog.onet.pl/ Wyślij prywatną wiadomość
Przeskocz do forum:
RIGHT
Ustawa dotycząca używania ciasteczekDrogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosowane są pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies - więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.
Zamknij