· Seamus Finnigan |
~aniutek96
|
Dodany dnia 09-02-2010 15:44
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2703
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 14.10.09
Medale:
Brak
|
Mam takie samo zdanie jak inni. Zdenerwował mnie tym, że nie wierzył Harry'emu, ale z drugiej strony jest śmiesznie z nim wtedy jak mu wszystko w zasięgu jego rąk wybucha. xD
|
 |
|
|
~Eksplodujacy Duren
|
Dodany dnia 09-02-2010 17:14
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Sklepikarz z Hogsmeade
Punktów: 849
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 23.01.10
Medale:
Brak
|
Szczerze mówiąc... nawet nie zwróciłam na tę postać uwagi. Na początku nie rozróżniałam jego i Deana Thomasa. Nie budzi we mnie żadnych negatywnych, ani żadnych pozytywnych uczuć. A co do tego, czy uwierzył Harry'emu... Ja też bym mu nie uwierzyła. Nikt mu prawie nie wierzył, dopóki nie znalazły się jakiekolwiek dowody.
We had a fear of flying
Of growing old
A fear of slowly dying
We took our chance
Like we were dancing our last dance.
|
 |
|
|
~mrsRadcliffe
|
Dodany dnia 22-03-2010 16:37
|
Użytkownik

Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1306
Data rejestracji: 20.03.10
Medale:
Brak
|
Lubię go. Choć w 5 części trochę zmieniły się moje relacje co do niego... wolał wierzyć prorokowi, niż przyjacielowi którego znał 5 lat -,-.
|
|
~AliceSpinnet
|
Dodany dnia 04-08-2010 20:37
|
Użytkownik

Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 483
Data rejestracji: 02.08.10
Medale:
Brak
|
Ja ogólnie bardzo lubię Seamusa.
Tak jak większość zdenerwował mnie tylko raz - kiedy nie uwierzył w powrót Voldzia.
No i oczywiście uwielbiam w filmach te momenty, kiedy coś mu wybucha, a zdarza się to dość często 
- Już...nigdy...nie tkniesz... moich... dzieci! - Krzyknęła pani Weasley. Bellatriks zaniosła się takim samym śmiechem jak jej kuzyn Syriusz, gdy padał do tyłu przez czarną zasłonę w Sali Śmierci... I nagle Harry poczuł, że już wie, co się zaraz stanie, zanim to się stało. Zaklęcie Molly przemknęło pod wyciągniętą ręką Bellatriks i ugodziło ją w pierś, prosto w serce. Szyderczy śmiech Bellatriks zamarł, oczy wyszły jej na wierzch i zaledwie zrozumiała, co się stało, runęła na posadzkę.
|
 |
|
|
~Pandora
|
Dodany dnia 05-08-2010 01:06
|
Użytkownik

Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1322
Data rejestracji: 09.04.10
Medale:
Brak
|
Lubię go...pomimo tego co wydarzyło się na piątym roku nie zapominajmy,że brał udział w bitwie o Hogwart Po za tym to co z nim robią w filmie...dobrze,że mają magię bo inaczej z jego twarzy niewiele by zostało z jego skłonnością do wybuchowych wpadek
|
|
~kertiz
|
Dodany dnia 12-08-2010 20:56
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2616
Data rejestracji: 17.06.09
Medale:
Brak
|
Seamus nie jest moją ulubioną postacią. Według mnie jest za bardzo oschły i wybuchowy. Nie sprawia wrażenia bardzo przyjacielskiego lub godnego zaufania, by powierzyć mu swoje tajemnice. |
 |
|
|
~piecka21
|
Dodany dnia 03-08-2011 19:05
|
Użytkownik

Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1213
Data rejestracji: 27.07.09
Medale:
Brak
|
Ogolnie lubie go choc nie lubilem jak naskoczyl na Harrego i byl nie przyjemny cieszy mnie, ze byl w ostatniej czesci oraz ze jest jedna do pstaci ktorymi mozna grac w Harry Potter i Insgnia Imierci czesc 2 ogolnei ejstem do neigo pozytywnie nastawiony
|
|
~tressa
|
Dodany dnia 03-08-2011 19:17
|
Użytkownik

Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 285
Data rejestracji: 26.07.11
Medale:
Brak
|
Gdyby wierzył w stu procentach przyjaciołom był by świetny, a tak to trochę mnie denerwował [ nie zawsze, tylko w niektórych momentach ]
- Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore`a, a Harry spodziewał się, że zaprotestuje, ale po długiej chwili powiedział: - Wszystko.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY MNIE POZDRAWIAJĄ! :*
|
 |
|
|
~bochenek89
|
Dodany dnia 18-10-2011 18:04
|
Użytkownik

Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2125
Data rejestracji: 10.10.11
Medale:
|
Ja mam do niego obojętny stosunek. W książkach bardzo mało występował, nie miał znaczącej roli. W "Zakonie Feniksa" wierzył matce i "Prorokowi Codziennemu", że Harry jest kłamcą. Później jednak zmienił zdanie, a w "Insygniach Śmierci" bardzo pomagał Neville'ow, więc się zreflektował. Nie miało to jednak większego znaczenia dla fabuły.
|
~Szkrab
|
Dodany dnia 17-01-2012 19:14
|
Zbanowany

Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 222
Data rejestracji: 10.01.12
Medale:
Brak
|
Seamus był bardzo fajny, choć wierzył w bzdury i często mnie irytował ;P. No i był wybuchowy, tego nie można było o nim nie powiedzieć 
Uczennica: To nie ja, to moja shauma!
|
 |
|
|
~Hermiona565
|
Dodany dnia 18-07-2012 17:25
|
Użytkownik

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 333
Data rejestracji: 02.05.11
Medale:
Brak
|
Lubię Seamusa, choć wkurzał mnie w piątej części, bo jego mamusia tak powiedziała i tak musi być. To było żałosne. Ale później się zrehabilitował. ;p A zresztą w filmie był dosyć przystojny i te wybuchy. ;p
- W warunkach celowo generowanych złudzeń optycznych nigdy nie ma całkowitej pewności, co się zobaczyło. Ale prawie na pewno to był on.
- Celowo generowanych... - powtórzył Net. - Masz na myśli tę kulę, odblaski i stroboskopy?
- Tak.
- A jak mówisz na latarkę? Ręczny miotacz fotonów?
Felix, Net i Nika oraz Pułapka Nieśmiertelności
Nawet jeśli to już koniec,
Harry Potter na zawsze pozostanie częścią mnie... <3
|
 |
|
|
~Grangeromaniaczka
|
Dodany dnia 18-02-2013 19:13
|
Użytkownik

Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 109
Data rejestracji: 04.12.12
Medale:
Brak
|
Lubię Seamusa. Fajny z niego gość Wkurzył mnie tylko jeden raz: gdy nie wierzył Harry'emu, że Czarny Pan powrócił. Miał pecha co do robienia sobie.. krzywdy (chodzi o to, że cały czas coś wybuchało mu prosto w twarz). Bardzo pozytywna postać  |
 |
|
|
~Aveo
|
Dodany dnia 27-09-2013 16:53
|
Użytkownik

Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru
Punktów: 120
Data rejestracji: 01.09.13
Medale:
Brak
|
Jest "wybuchowy" ale czasami mnie denerwował np. jak nie wierzył Harry'emu, że Voldemort wrócił. 
I od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE !!
|
 |
|
|
~Blackdobby
|
Dodany dnia 12-10-2013 10:56
|
Użytkownik

Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 614
Data rejestracji: 20.09.13
Medale:
Brak
|
Ja go ani lubiłam ani nie lubiłam. Dla mnie nie odgrywał jakiejś ważnej roli.
Dodane 13.10.2013:
Ja za nim specjalnie nie przepadałam.
A kiedy nie wierzył Harry'emu to już u mnie bardzo podpadł.
r: zwróć uwagę, czy w danym temacie nie wypowiadałaś się już wcześniej, zanim dodasz kolejny post, kilka wypowiedzi dodanych pod rząd to spam
Edytowane przez raven dnia 13-10-2013 10:34 |
 |
|
|
~DJ_Aswalt
|
Dodany dnia 12-10-2013 13:31
|
Użytkownik

Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 92
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 10.09.13
Medale:
Brak
|
Zgadzam się z innymi. Kiedy wszystko czego dotknął wybuchało był śmieszny, ale w zakonie trochę mnie irytował
|