Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 300
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 15.05.16
Medale:
Brak
|
Zakończenie roku szkolnego już za nami. Teraz są przed nami wakacje. Po całym roku nauki należy się odpoczynek. Choć i Ci którzy szkołe mają już za sobą napewno też mają jakieś fajne plany na wakacje.
Gdzie jedziecie na wakacje? Jakie macie plany? Co sądzicie o nadchodzących miesiącach?
(Jeśli już byłeś/byłaś w miejscu do którego jedziesz, mile widziane zdjęcia)
Kot nie może przebywać w domu.
2. No dobrze... Kot może przebywać w domu, ale tylko w określonych pomieszczeniach.
3. No dobrze... Kot może przebywać we wszystkich pomieszczeniach, ale nie wolno mu łazić po meblach.
4. Kot może łazić TYLKO po starych meblach.
5. No dobrze... Kot może łazić po wszystkich meblach, ale nie może spać na łóżku.
6. Kot może spać na łóżku, ale nie wolno mu wchodzić pod kołdre czy na poduszkę.
7. No dobrze... Kot może wejść na poduszke, ale tylko za pozwoleniem człowieka.
8. No dobrze... Kot może spać pod kołdrą lub na poduszce każdej nocy.
9. Człowiek musi poprosić kota o pozwolenie, aby mógł spać pod kołdrą, ale TYLKO kot może spać na poduszce.
A tak na marginesie:
JestemDOBRA w byciu ZŁĄ .
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1246
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 11.03.10
Medale:
|
Będę się uczyć do dwóch treściowo bezdennie rozwlekle kolosalnych egzaminów (odroczony i ten którego nie dam rady zaliczyć teraz). Zaczynam od 01.07., kończę 05.09., wyjeżdżać nie wyjeżdżam, ale nie odmówię sobie obejrzenia kilkunastu filmów i przeczytania kilku książek. Jako mentalny wampir, co do zasady unikam ekspozycji na działanie ultrafioletu, plaża, opalanie się nie wchodzą w grę. Będę zadowolona jeśli uda mi się zrealizować wyjazd do Sanoka w wiadomym celu. Nawet jeśli będę musiała jechać sama, to też dobrze.
Dom: Gryffindor
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 201
Data rejestracji: 06.12.15
Medale:
Brak
|
Ja niestety już 2 lata po szkole i wakacje mam tylko 2 tygodnie 15-31 lipca..
Edytowane przez michal1946 dnia 24-06-2016 22:29 |
Użytkownik
Ranga: Charłak
Punktów: 11
Data rejestracji: 11.06.15
Medale:
Brak
|
No, więc tak... Zakopane. Zdjęcia niestety nie ma. Moje plany na wakacje są wyjątkowo ambitne - będe spać!
Użytkownik
Ranga: Horkruks
Punktów: 7311
Data rejestracji: 21.05.10
Medale:
|
Miałam w wakacje jeden priorytetowy plan - wypocząć, na litość pana, wypocząć. I dodatkowo odwiedzić bliskie mi osoby. Ani nie wypoczęłam (chociaż jeszcze mam szansę), ani nie odwiedziłam wszystkich których bym chciała. Byłam tylko u jednej przyjaciółki dwa razy, raz miałam większe spotkanie z nią i z kilkoma innymi osóbkami, i dwa razy u mnie w Kielcach większe 'zloty'. Raz był też Płock, i tyle. Teraz zostały mi jeszcze niecałe dwa tygodnie wakacji (ale już nie mogę się doczekać początku mojego roku, serio) i mam w planach a) zdać egzamin na prawko (a w y k o n a l n e) odpocząć c) iść na konwent. Zobaczymy ^^