Dom:Slytherin Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 312 Ostrzeżeń: 0 Postów: 106 Data rejestracji: 14.03.12 Medale: Brak
Spotkałam sie z tym pytaniem bodajże na Facebooku i bardzo mi sie spodobało i bezczelnie je wykorzystam, a ma ono następującą treść:
Gdybyście mogli zagrać w jednej części jakaś mało ważną rolę, to która by to była i czemu?
m: Odpowiedzi należy uzasadnić, jak prosił autor. Inaczej będą kasowane.
"I believe that my heaven will by me entering Hogwarts and being welcomed by the golden trio in front of all the characters and as I walk up to them they will say to my "Welcome home" and I will know that is where I belong"[u]
Dom:Slytherin Ranga: Właściciel Pamiętnika Punktów: 99 Ostrzeżeń: 0 Postów: 54 Data rejestracji: 19.11.12 Medale: Brak
w Insygni śmierci <3 uwielbiam tą część ;p ale w ogóle to we wszystkich częściach mogłabym grać ;p
" (...)Z końca różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
- Przez te wszystkie lata?... - Zawsze... (...) "
OD CNOTY GRYFONÓW KRETYNIZMU PUCHONÓW I WIEDZY-O-WŁASNEJ-WSZECHWIEDZY KRUKONÓW STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!!!
Dom:Slytherin Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego Punktów: 74 Ostrzeżeń: 1 Postów: 43 Data rejestracji: 22.11.12 Medale: Brak
We wszystkich <3
Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań.
drogi Gościu masz facebooka ? kliknij ![link usunięty]
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 256094 Ostrzeżeń: 2 Postów: 2,618 Data rejestracji: 15.12.12 Medale: Brak
Jeżeli już, to tylko i wyłącznie Stan Shunpike, konduktor Błędnego Rycerza. Dlaczego ? Na pewno nie ze względu na podobiznę do nieco prostackiego towarzysza podróży w WA Harrego. Podobał mi się sposób jego bycia, jak rozmawiał, zadawał pytania, czytał tym znudzonym głosem formułkę Taki niepozorny, można by pomyśleć, że nawet niezbyt rozumny, a mimo to miał w sobie "to coś" ;
Na drugim miejscu jest Gruby Mnich Fajnie tak przez sekundę przelecieć się po Hogwarcie z roześmianą buzią
Ja bym chciała zagrać którąś z uczennic, mogłaby być Parvati Patil, lubiłam ją bardziej niż Lavender Brown o, albo Katie Bell. A dlaczego? Otóż dlatego, że najciekawsze sceny rozgrywały się w zamku, fajnie byłoby w tym wszystkim uczestniczyć. Wędrować po błoniach i zamkowych korytarzach, zjeść posiłek w Wielkiej Sali, posiedzieć przy kominku w pokoju wspólnym, mieszać w kociołku podczas lekcji eliksirów... Nie wyobrażam sobie zagrania w "Harry'm Potterze" bez obecności w Hogwarcie.
And it's hard to figure out what's real and what's pretend
ZYCIĘŻĄ CI, CO NIENAWIŚCIĄ SILNI SZYDZĄ Z INNYCH
I'm not living, I'm just killing time.
Alergia. Na życie.
Przeskocz do forum:
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosowane są pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies - więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.