Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Mistrz Eliksirów
Punktów: 2978
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 24.04.12
Medale:
Brak
|
" Zemsta przynosi ulgę "
Idę, idę, idę. Ma twarz znajduje się w mroku lecz ja wszystko widzę. Me ręce zbliżają się do sztyletu. Idę przez ciemny korytarz do tej jednej, jedynej komnaty. Do przeznaczania, które ma się spełnić. Nagle z ciemności wychodzi postać. Staje naprzeciw mnie. Ręce same sięgają po broń . Po chwili on już nie żyje, a ostatnią rzeczą, którą u niego widziałam to spojrzenie. Spojrzenie pełne bólu i strachu. Jednak ten strażnik nie wiedział jaki ja czułam ból, jak ja cierpiałam. Ruszyłam dalej. Była coraz bliżej, bliżej aż w końcu drzwi komnaty przeznaczenia się ujawniły. Przyspieszyłam kroku. Jeszcze trochę , wytrzymaj. Prawa ręka powędrowała do rękojeści w tym samym momencie , w którym druga otworzyła drzwi. Ofiara leżała w łóżku - jakże spokojnie. Wyciągnęłam sztylet z pochwy , chwyciłam go obiema rękami i przebiłam go. Zasługiwał na to. Dlaczego nie powiedział prawdy? Dlaczego?
To jest moje pierwsze drabble. Zapraszam do oceniania !
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 231
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 07.04.12
Medale:
Brak
|
super. tylko tyle powiem, gdyż to pełne śmierci opowiadanie całkowicie mnie zatkało. super
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Mugol
Punktów: 2
Data rejestracji: 01.08.12
Medale:
Brak
|
Fajne. Super. Genialne. To trzy słowa, w których opisuję to drabble. To kiedy następne??? |
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Mistrz Eliksirów
Punktów: 2978
Data rejestracji: 24.04.12
Medale:
Brak
|
dodo2708 napisał/a:
super. tylko tyle powiem, gdyż to pełne śmierci opowiadanie całkowicie mnie zatkało. super
Powiem Ci, że do napisania tej drabułki zainspirowała mnie Morgana z " Przygód Merlina"
Cieszę się bardzo, że Ci się to podoba
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 100
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 11.07.12
Medale:
Brak
|
Fajne |