Dom:Gryffindor Ranga: Dziedzic Gryffindora Punktów: 5622 Ostrzeżeń: 1 Postów: 633 Data rejestracji: 28.10.11 Medale: Brak
Och, aż mi się wierzyć nie chcę, że nie ma tu takiego tematu! Szukałam, ale nie znalazłam, więc jeśli to moja pomyłka - ale nie wydaje mi się - to przepraszam i proszę nie gryźć
Lady Pank. Słuchacie? Co myślicie o tym zespole i jakie są Wasze ulubione piosenki?
Moim zdaniem... kiedyś byli wspaniali. Ostatnie płyty to już zdecydowanie nie to. Nie przemawiają do mnie, ale wciąż słucham ich piosenek, takich jak "Kryzysowa Narzeczona", "Znowu pada deszcz", "Zostawcie Titanica", czy "Na co komu dziś". "Stacja Warszawa" chyba jest moją ulubioną piosenką, tego zespołu. Ach, i "Zawsze tam gdzie ty", podejrzewam, że wszyscy znamy tę piosenkę. Chociaż nie należy do moich ulubionych Jak dla mnie, to jeden z najlepszych polskich zespołów, jakie kiedykolwiek istniały
Dom:Slytherin Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 265 Ostrzeżeń: 0 Postów: 84 Data rejestracji: 11.05.12 Medale: Brak
Znam i czasem słuchałam. Ja ogólnie nie lubię polski zespołów, a ten zespół jakoś mi się nawet podobał. Kiedyś ,teraz to już nie to samo ^^
Dobra, początki dosyć urozmaicone, potem jednak pop-rock. Miły, ale jednak - pop-rock.
Brat Mnie katował tym w 2004, i to tak, że Mi się stopniowo spodobało, zaczęło się chyba od "Tańcz głupa tańcz". Potem wiadomo, "Tacy sami", "Fabryka Małp", "Stacja Warszawa" etc...
Artystycznie przeciętnie bardzo. Całkiem przyzwoite (nie, że super, ale - średnie) albumy, przeplatane znacznie IMO słabszymi. Teraz to chyba lepiej poznawać LP poprzez składanki "Best of" i kompilacje, bo albumowo jak parę lat temu słuchałem to nie jarałem się. A powroty... powroty po latach nigdy nie był dobre, tak było, jest i będzie.
OF MY DESIGN SO STRANGE
AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron Moshic Akbar! Viva La Underground!
Dom:Ravenclaw Ranga: Gracz Quidditcha Ravenclawu Punktów: 117 Ostrzeżeń: 0 Postów: 84 Data rejestracji: 29.10.11 Medale: Brak
Mój ulubiony zespół. Genialny skład. Przecież wszyscy znają głos Janusza Panasewicza i grę najlepszego gitarzysty w Polsce - Jana Borysewicza. To, że Jan Bo jest najlepszy mówię z całym przekonaniem, dorównać mu może tylko Hoffmann.
Mam wszystkie płyty Lady Pank, autografy, itp. A piosenki... Uwielbiam wszystkie, a najbardziej - "Siódme niebo nienawiści", "Zostawcie Titanica", Wspinaczkę, czyli historię pewniej rewolucji".
Kat/Kat&RK
Turbo
Dio
Perfect
Lady Pank
TSA
Black Sabbath/Heaven and Hell
Behemoth
Acid Drinkers
Republika
Alkatraz
31-ego sierpnia zmarł e-Potter.com, internet już nigdy nie będzie taki sam...
Przeskocz do forum:
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.