Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Mistrz Eliksirów
Punktów: 2978
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 24.04.12
Medale:
Brak
|
Co sądzicie o Afromentalu ?
Jakie są ich najlepsze piosenki ?
Czy w ogóle lubicie ten zespół?
-Według mnie to cudowny zespół w dodatku polski.Mają oni genialne piosenki i w ogóle są super.
-Moje ulubione piosenki tego zespołu to : Rock&Rollin Love i Radio Song
-Uwielbiam ich. Są świetni w tym co robią!!!
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1273
Data rejestracji: 14.12.11
Medale:
Brak
|
O tak, słyszałam o nich. Myśle, że to są zwariowane i pewne siebie chłopaki. Muzyke mają taką, jaką mają. Ni to pop, ni to rock... Ale jedna piosenka wpadła mi w ucho i nie chce wypaść; "Rock'n'rollin love". Uważam, że teledysk jest prześwietny. Ciekawy jest jeszcze teledysk do "Rollin with you". Zawsze gdy go widzę, się śmieję ;]
Ranga: Mugol
Punktów: 4
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 03.09.10
Medale:
Brak
|
Jeden z moich ulubionych zespołów. Nie para się jakimiś ostrzejszymi klimatami, które lubię, ale przypadli mi do gustu przez to szaleństwo ;p.
A wszystko zaczęło się od piosenki "Hit the dance floor" wykonany specjalnie dla pierwszego polskiego filmu tanecznego "Kochaj i tańcz". Nuta od pierwszego bitu energetyczna, sprawa, iż wstaję z krzesła i "tańczę" (bo tańcem tego nazwać nie można, niech będzie... poruszam się w rytm muzyki ). Później było "Pray 4 love", które również jest dobre, ale nie zasługuje jednak na statuetkę "Najlepszej piosenki" - zdobywa ją "Rock'n'rollin love", które jest boskie, cudowne, fantastyczne...
Hey girl with the blue, blue eyes...
Dom: Slytherin
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5205
Data rejestracji: 15.05.10
Medale:
Brak
|
O taak, oczywiście, że ich znam Swojego czasu nawet słuchałam, najbardziej podobały mi się piosenki:
- Pray 4 love
- Radio song
- I oczywiście energiczna Rock 'n' rollin love
Oczywiście, jak nietrudno się domyślić, z całego zespołu najbardziej lubiłam Wojtka Łozowskiego. Jakoś niedawno przestałam ich słuchać, czy też interesować się, co akurat się z nimi dzieje. ;p
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 103
Data rejestracji: 26.06.12
Medale:
Brak
|
Lubię ich, nie słucham w sumie jakoś specjalnie ale piosenki mają dobre i ogółem jakaś taka całkiem pozytywna energia :-) Z piosenek to oczywiście Rock 'n' rollin love, Radio song. Słyszałąm też kiedyś piosenkę z udziałem Łozo, 21 Allstars, Tomson`a, Ten Typ Mes and Martina - Powinnaś być ze mną. Całkiem fajny kawałek.
-Jutro jest nie ważne, bo mamy dzisiaj .
Czasem trzeba zapomnieć, by móc pamiętać od nowa.
|