Dom:Ravenclaw Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu Punktów: 1942 Ostrzeżeń: 0 Postów: 338 Data rejestracji: 14.12.11 Medale: Brak
Przeglądając dział "muzyka" i korzystając z funkcji "szukaj" zauważyłam, że nie ma żadnego tematu o tej jakże bardzo ważnej osobie.
Pitbull - amerykański raper, wokalista, autor tekstów i producent muzyczny. Pierwszym jego absolutnym debiutem była piosenka "I know you want me" pochodząca z jego płyty Rebelution.
Lubicie go? Co sądzicie o jego muzyce, teledyskach słowach piosenek? Wasza bajka, czy was nie obchodzi?
Obecnie, to chłop nie robi już rapu tylko quasi-rap pomieszany z jakimś śmiesznym euro-dance'em (parę lat temu jakiś głupiutki przebój dla radia wydał chyba). Fakt, pierwsze albumy dało się słuchać, ale bez rewelki. Ale potem? Nigga, please...
Teksty? W radyjku? Nie oczekujmy cudów, jak chcę rozkminkę, to słucham Laikike1 czy inne załogi np. ze Skweru.
OF MY DESIGN SO STRANGE
AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron Moshic Akbar! Viva La Underground!
Dom:Gryffindor Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 325 Ostrzeżeń: 1 Postów: 88 Data rejestracji: 26.07.11 Medale: Brak
Pitbull, pierwsze co mi się rzuca na myśl to jeżęli chcesz go zaprosic na koncert to musisz zaprosic kilkanastu innych artystów. Swoich kawałków ma niewiele i są już mało znane. Raperem to już bym go nie nazwał, RazorBMW powiedział wszystko.
Odkąd pamiętam, nie lubiłam go. Ma tak mało swoich własnych piosenek, nagranych bez pomocy innych artystów, że żadnej nie znam To nie mój gust muzyczny, ale nawet teledyski do tych jego pioseneczek, rymowanek, czy jak to tam nazwać są po prostu odstraszające i kiedy je widzę, to wyłączam telewizor.
samochodu po więcej czekolady. Ale bez czekolady nie uda mi się pokonać nawet pierwszego stopnia.
Kevin Holmes, Jutro
Dom:Ravenclaw Ranga: Sklepikarz z Hogsmeade Punktów: 818 Ostrzeżeń: 0 Postów: 141 Data rejestracji: 09.07.09 Medale: Brak
Kolejna przyklej-klapa do wszystkich 'artystów', będąca następcą kultowego jakiś czas temu Timbalanda... yay.
Wkurza mnie jego głos, jego sposób bycia prezentowany na teledyskach i generalnie - unikam piosenek z nim jak ognia, no chyba, że w ostateczności nie mogę od niego uciec (autobus, centrum handlowe). Jak od artysty typowo popkulturowego - nie mam się od niego czego spodziewać. I nie spodziewam się...
"Teraz żyjemy w czasach gdzie śmierć drugiego człowieka jest zazwyczaj kwitowana wymuszonym uśmiechem, bo przecież "fajnie" jest być zimnym, wyrachowanym(...), jak postać z ulubionego serialu, a gdy dzieje się krzywda jakiemuś zwierzakowi, to wtedy wszyscy zamieniają się w superbohaterów."
Dom:Gryffindor Ranga: Dyrektor Hogwartu Punktów: 4642 Ostrzeżeń: 2 Postów: 397 Data rejestracji: 22.02.12 Medale: Brak
W sumie nie wiem. Niby, jego piosenki takie fajne, każda hitem, ale czy on umie śpiewać ? Zawsze duety są, a Pitbull śpiewa-mówi.. Więc nie mam zdania .
Przeskocz do forum:
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.