Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1648
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 05.01.11
Medale:
Brak
|
No więc tak. W IŚ cz.1 na PC jest jakiś tam ukryty Harry z przodu pudełka. Trzeba "Przybliż przód pudelka gry do kamery internetowej, by znaleźć ukrytego Harry'ego i zdobyć kod odblokowujący (na silne zaklęcie obronne). W tym celu odwiedź oficjalna stronę gry Harry Potter i wykonaj zawarte tam instrukcje : www.harrypotter.ea.com/AR ".
Może to zaklęcie nie jest wcale taki ważne, ale chciałam spróbować je znaleźć. Weszłam na podaną stronę, ale od razu przekierowano mnie na inną. Przeszukałam tą stronę, weszłam na cały opis gry, ale nie znalazłam tam żadnej instrukcji. Wie ktoś może jak odnaleźć tego ukrytego Harry'ego? Bardzo proszę o pomoc.
Loa_Riddle - ;D
Ale że co? ;>
"-Spójrz... na... mnie- wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło,stały się nieruchome,puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył."
"-To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbeldore. - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
- Jego losem? - wykrzyknął Snape. - E ecto patronum!
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze."
''Mogę was nauczyć, jak uwięzić w butelce sławę, uwarzyć chwale, a nawet powstrzymać śmierć... Jeśli tylko nie jesteście bandą bałwanów, jakich zwykle muszę nauczać."
"- Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter?
- Tak.
- Tak, proszę pana.
- Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, panie profesorze. "
Edytowane przez kizzucha dnia 27-12-2011 14:27 |