Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Dziedzic Gryffindora
Punktów: 5622
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 28.10.11
Medale:
Brak
|
Wiele ludzi zamieszcza swoje covery na YouTubie. Niektóre są naprawdę świetne. Słuchanie takich? A może podacie przykłady? Ja ostatnio trafiłam na Connie Talbot. Dziewczynka naprawdę ma świetny głos.
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 37745
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 02.08.11
Medale:
|
Zgadzam się z Tobą. Niektórzy są świetni, ale są też tacy co niestety nie potrafią śpiewać ja słucham jak mam czas, cos nowego
Podam link:
http://www.youtube.com/watch?v=vRVdXakvk0w&feature=related&fb_source=message
Komentarze pod filmikiem mówią same za siebie
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Albus Dumbledore
|
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 383
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 13.12.11
Medale:
Brak
|
Nie wszyscy śpiewają covery. Connie Talbot akuratnie występowała w British's Got Talent . Podoba mi się jej głos - szczególnie, gdy śpiewa "Halo" z repertuaru Beyonce.
Ja natomiast natrafiłem na "Kulę" - rapera nieudacznika, można się pośmiać. Albo taką Kasię Klimczyk (śpiewa pod pseudonimem Kaś Klimczyk). Debiutem był śpiew dla Hortex (Puppy Song). Ostatnio wystąpiła w VoP. Śpiewa genialnie. |
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1942
Data rejestracji: 14.12.11
Medale:
Brak
|
Nie lubię oglądać i nigdy nie lubuiłam i nie wiemczy polubię. Ale ostatnio chcuiałam tylko wbić na YT i pokazać koleżankom "Somebody that i used to know". Może nie idealnie czysto, ale barwa taką jak kocham u wokalistek. Czyli delikatna. --------> http://www.youtub...p_8uVpjpM4
Ranga: Członek GD
Punktów: 511
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 10.08.11
Medale:
Brak
|
http://www.youtube.com/watch?v=a7UFm6ErMPU
To jest świetne.
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1969
Data rejestracji: 05.04.09
Medale:
Brak
|
Często słucham takich wykonań. Nie są to może artyści z dorobkiem płytowym, ale czasem dużo im do nich nie brakuje, albo są i nawet lepsi. Zastanawiam się czy przykład CeZika będzie dobry. W każdym razie to osoba, która na prawdę się przez internet pokazała, swój głos jak i profesjonalizm, muzykalność i którą bardzo lubię słuchać.