Dom:Bezdomny Ranga: Charłak Punktów: 5 Ostrzeżeń: 0 Postów: 1 Data rejestracji: 27.02.11 Medale: Brak
Lumos.net.pl jest grą rpg, dzięki której możesz poczuć się jak sam Harry Potter! Rejestrując się tutaj poznasz ciekawych ludzi, doświadczysz miłych przeżyć oraz głębiej zapoznasz się z tajnikami magii.
Na początku znajdziesz się w domu, w którym będziesz musiał/a wykonać pewne zadania, by dostać się kolejno do Londynu na ul. Pokątną, stację King Cross, a w końcu do Hogwartu! Możesz również wyruszać do Hogsmeade by odwiedzić sklep Zonka, Miodowe Królestwo czy Wrzeszczącą Chatę. Z czasem, zdobędziesz pieniądze, kupisz sobie ekwipunek i zaczniesz prawdziwe Hogwardzkie życie, jakiego nie doświadczysz nigdzie indziej! Za wysokie osiągnięcia, pomoc w rozwoju Lumosa, możesz zostać wynagrodzony rangą Prefekta bądź Profesora. Trzeba się tylko postarać!
Nie zwlekaj, już teraz daj porwać się temu magicznemu miejscu !
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 37745 Ostrzeżeń: 2 Postów: 1,722 Data rejestracji: 02.08.11 Medale:
Hmmm z ciekawości zobczę co to za gra
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 37745 Ostrzeżeń: 2 Postów: 1,722 Data rejestracji: 02.08.11 Medale:
O fajna gierka
Mam już 6 lvl
I chętnie dalej będę grać
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Dom:Gryffindor Ranga: Trzecioroczniak Punktów: 162 Ostrzeżeń: 0 Postów: 94 Data rejestracji: 09.07.12 Medale: Brak
Ja zarejestrowałem się tam stycznia 2011 roku.Niestety zrezygnowałem ponieważ rangowi potrafią zniechęcić do korzystania z tej strony
i wiedzy Krukonów
NAUCZ NAS GRYFFINDORZE!!!
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.