Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 241
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
Co sądzicie o polskim zespole Video? Moim zdaniem ich piosenki są super. Czy wam też podobają się ich piosenki? |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2703
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 14.10.09
Medale:
Brak
|
Podobają mi się ich piosenki. Najbardziej chyba "Idę na plażę", ale fajne jest też "Bella".
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2242
Data rejestracji: 03.02.09
Medale:
Brak
|
Video? Beznadziejny zespół. Ich piosenki... tragedia, nie wiem jak można tego słuchać. Kiedy pierwszy raz usłyszałam ich muzykę (to chyba była piosenka Bella, ale nie jestem pewna), od razu przełączyłam kanał. Cóż, ale to tylko moje zdanie.
Through the sidewalk cracks time disappears
I was lost, on my knees
On the eve of defeat
As I choked back the tears
There's a silent scream no one could hear
Bells Of Freedom...
Pozdrowienia dla ciebie, drogi Gościu
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2508
Data rejestracji: 02.04.10
Medale:
Brak
|
Ogółem prawie wszystkie zespoły polskie założone w XXI wieku są beznadziejne... gdzie tam im do takich jak Maanam, Perfect, Piersi czy TSA. Ale są wyjątki... a jednym z tych wyjątków jest właśnie zespół Video. Bardzo lubię ich piosenki, uważam, że są świetni. Ich najlepsze piosenki to: ''Papieros'', ''Idę na plażę'', ''Bella'' i ''Będzie piekło''. Tak właściwie, może ktoś wie i napisze mi, kto im pisze teksty???
Mówią o mnie ''córka diabła'' - temu nie zaprzeczę ani ja, ani ktos, kto mnie dobrze zna .
Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie pozdrawiają
Edytowane przez Lady Bellatriks dnia 06-08-2011 16:59 |