Dom:Gryffindor Ranga: Sklepikarz z Pokątnej Punktów: 824 Ostrzeżeń: 0 Postów: 155 Data rejestracji: 26.08.08 Medale: Brak
Niemiecki zespół specjalizujący się w nagrywaniu coverów hitów ostatnich latach, utrzymując się w stylistyce rock&roll (co pieszczotliwie przekręcam w ich przypadku na lock&lol - kto usłyszy i zobaczy, ten zrozumie). "Chłopcy" są absolutnie genialni, ich wykonania gazyliardy razy lepsze od oryginałów,jak to określiła pewna osoba, która się na rzeczy zna (i nie, to nie jestem ja;p).
Moje ulubione ich przeróbki to:" Don't cha", "Umbrella", "Let's get laud", "This love"... przy czym i tak najlepsze jest "Don't cha".
Polecam serdecznie!
K: A jest takie miejsce, w którym obowiązuje?"
Oficer, reż. Maciej Dejczer
"Szczęście nie zna politycznych granic i układów, nie hołduje żadnej ideologii, ba, ono nawet bywa niezgodne z dekalogiem."
Dom:Gryffindor Ranga: Niewymowny Punktów: 1654 Ostrzeżeń: 0 Postów: 401 Data rejestracji: 08.02.09 Medale: Brak
Usłyszałam "Umbrella" w ich wykonaniu i przyznam, że spodobało mi się bardziej niż oryginał. A teledysk do tej piosenki to po prostu poezja...
Poza tym słyszałam "Bleeding love", "Let's get Loud", "This love" no i oczywiście "Hey There Delilah" i byłam pod ogromnym wrażeniem... Jak dla mnie The Baseballs są genialni.
I've got to take it on the otherside
Dom:Ravenclaw Ranga: Wybitny Uczeń Punktów: 621 Ostrzeżeń: 1 Postów: 290 Data rejestracji: 20.08.09 Medale: Brak
To jest piękne i cudowne! Pierwszy raz słyszałam coś wkręconego w lata 50-te.
Każdy z nich ma piękny głos ,delikatnie podobny do Elvisa. Na prawdę miód dla ucha!
Genialne przerobione piosenki, zawsze wierzyłam, że Umbrella brzmiała by lepiej, gdyby tą piosenką wykonywał ktoś inny. I bardzo się cieszę, że się nie myliłam ;]. Naturalnie pozostałe ich piosenki to cud, miód, malina :)
Poznajmy się drogi Gościu!! Od przebiegłości Ślizgonów Kretynizmu Puchonów I o Wiedzy-O-Własnej -Wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS GRYFFINDORZE ! "...-Zostawcie go- powtórzyła Lily. Patrzyła na Jamesa z odrazą- Co on wam zrobił?
- No wiesz. . .- powiedział James powoli, jakby się zastanawiał- to raczej kwestia tego, że on istnieje. . . jeśli wiesz, co mam na myśli. . ."
Dom:Gryffindor Ranga: Mugol Punktów: 4 Ostrzeżeń: 2 Postów: 1,044 Data rejestracji: 03.09.10 Medale: Brak
The Baseballs są genialni - nie mogę przejść koło ich wykonań obojętnie. Wszystkie ich przeróbki są fantastyczne, jednak moją ulubioną jest Hey There Delilah.
Boże, oni są genialni! Pamiętam, jak koleżanka pokazała mi kilka ich utworów. Od razu spodobała mi się Umbrella i Hey There Delilah. Potem zaczęłam słuchać innych piosenek Born This Way, Don't cha, Angels. Panowie są fenomenalni. Ich wokale niby są różne, ale i tak zbliżone do głosu Elvisa. I w życiu nie powiedziałabym, że to są Niemcy... Jak się o tym dowiedziałam, to padłam. Bardzo ładnie śpiewają po angielsku. Ogólnie baaaardzo ich lubię
Przeskocz do forum:
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.