Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Gracz Quidditcha Slytherinu
Punktów: 127
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 01.05.09
Medale:
Brak
|
Nie lubię ich muzyki i stylu. Jedyna piosenka, jaka jest znośna to Tu Amor.
Serial może jeszcze ujdzie, ale nie ich piosenki. |
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2669
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 16.02.09
Medale:
Brak
|
Nigdy nie oglądałam żadnego z ich seriali. Jedyne co, to słucham ich piosenek, które poleciła mi koleżanka. Ale nie wszystkich. Podobają mi się piosenki: Tu amor i Este corazon(nie jestem pewna czy tak się pisze.) |
Użytkownik
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2736
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 07.06.09
Medale:
Brak
|
Dla mnie to nie zespół lecz grupa aktorów grających na potrzebę serialu Rebelde. To takie przereklamowane. Krótko mówiąc, pomysł na przeniesienie zespołu fikcyjnego na prawdziwy się wypalił, i się rozpadł. Członkowie grupy teraz idą swoją ścieżką niezwiąząną z branżą muzyczną. |
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2242
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 03.02.09
Medale:
Brak
|
Tak na początek: Skasowałam swój poprzedni post, bo był do bani, a dopiero później przyszło mi do głowy, że mogłam go edytować... Cóż...
Żeby nie było. Słucham rocka, ale RBD to jeden z niewielkiej grupki zespołów nierockowych, które lubię. Co mi się w nim podoba? Po pierwsze to, że śpiewają po hiszpańsku, a mnie ten język zawsze fascynował. Po drugie muzyka. Moim zdaniem jest całkiem, całkiem... Jeśli chodzi o ulubione piosenki to dużo by wymieniać, ale to m.in. Que Hay Detras, Quien Te Cress, Hace Un Instante itp. Tyle jeśli chodzi o moją wypowiedź...
P.S. W tej ankiecie widzę mały błąd. Ta piosenka nazywa się Salvame, a nie Slavame...
Through the sidewalk cracks time disappears
I was lost, on my knees
On the eve of defeat
As I choked back the tears
There's a silent scream no one could hear
Bells Of Freedom...
Pozdrowienia dla ciebie, drogi Gościu
|