Nowa userka, dość widoczna na forum, ma nick bardzo podobny do administratorki, która przed rokiem zrezygnowała z pracy w redakcji.
And it's hard to figure out what's real and what's pretend
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Nieee, to był ktoś, kto miał nick podobny do leei (leea), chociaż już nie pamiętam, jak to dokładnie brzmiało
A tym razem chyba padło na raven, nie?
Hm...
Nick kojarzący się z jedzeniem, userka i datą urodzenia, i datą rejestracji zaliczająca się do grona starszych userów Hogs, fanka łyżwiarstwa figurowego, zwłaszcza Jewgienija Pluszczenki?
Nick sugeruje, że user jest z naszej cudownej stolicy i w sierpniu skończy 96 lat. Zaczynał tu lata świetlne temu, ale przytrafił mu się autoban, więc zniknął na długi czas.
Dom:Gryffindor Ranga: Redaktor Proroka Punktów: 1083 Ostrzeżeń: 0 Postów: 862 Data rejestracji: 03.05.12 Medale: Brak
mniszek_pospolity?
Dawniej aktywna pod kilkoma innymi nazwami, wielbicielka superbohaterów i Merlina
Każdy samotnik, choćby się zaklinał, że tak nie jest, pozostaje samotny nie dlatego, że lubi, ale dlatego, że próbował stać się częścią świata, ale nie mógł, bo doznawał ciągłych rozczarowań ze strony ludzi.
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Ms_Kane, Martitę, SevLily36, raven i Ciebie, drogi Gościu oraz wszystkich moich przyjaciół.
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.