Dom:Gryffindor Ranga: Gajowy Hogwartu Punktów: 984 Ostrzeżeń: 1 Postów: 235 Data rejestracji: 04.12.11 Medale: Brak
Jaka jestem? Czasem potrafię być wredna, ale tylko dla tych których naprawdę nie lubię, jak kogoś lubię to jestem miła, proste.
Moje wady:
Często narzekam, trochę marudna czasem jestem. Potrafię ciągle się kogoś o coś czepiać. Przejmuję się drobnostkami (zbyt wyolbrzymiam, nawet jeśli chodzi np. o banalną kartkówkę w szkole). Jak ktoś ma inne zdanie ode mnie to trochę mnie to wkurza (ale nie, że tak ostro od razu krytykuję tego kogoś, bez przesady) oczywiście rozumiem, że każdy ma swoje zdanie, ale mdli mnie jak słyszę: ,,Słyszałyście tą piosenkę Seleny Gomez?" ,,Idziecie na Zmierzch: Przed Świtem II?" , oczywiście zawsze staram się zwalczać pokusę by odpowiedzieć na to coś złośliwego.
Moje zalety:
Jak kogoś bardzo polubię to może mi się wyżalić, poradzić. Jestem szczera (nie do bólu, ale szczera), tolerancyjna, zabawna, ambitna. No i tak w ogóle to można ze mną porozmawiać o czym się chce
- Albusie Severusie - powiedział tak cicho, że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha ręką do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem.
Dom:Gryffindor Ranga: Redaktor Proroka Punktów: 1058 Ostrzeżeń: 1 Postów: 541 Data rejestracji: 06.07.12 Medale: Brak
Hmmm... pomyślmy.... Zalety: inteligentna punktualna, przyjacielska, nie ukrywam swoich myśli(tzn. wale prosto z mostu to co na przykład mi się nie podoba), otwarta na nowe znajomości Wady: roztrzepana, bałaganiara, nieogarnięta, często mam zły humor, arogancka no i wiele, wiele innych... Nie starczyło by dnia, żeby to opisać
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze."
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 256094 Ostrzeżeń: 2 Postów: 2,618 Data rejestracji: 15.12.12 Medale: Brak
Ja nie mam żadnych zalet. Za to wad by sie znalazło pewnie całkiem sporo. Na teście z psychologii wyszło czarno na białym, że jestem melancholikiem ( niska samoocena, jestem ponoć dobrym słuchaczem, sumienny ?, to mi się nie zgadza za bardzo ). Nigdy nie umiałem samego siebie ocenić. Nawet na PO w LO emerytowany oficer, który nas uczył zapytał na jaką ocenę zasłużyłem. Wypowiedziałem coś pod nosem : 3, 4... - spojrzał na mnie jak na wariata. "Uważasz, że zasługujesz na tróję ze średnią ocen 4, 9 ?
Chcę by ktoś pokochał mnie tak jak Snape kochał Lily!
Dlaczego?
Bo bardziej się nie da!
Miłość jest jak kwiat, gdy o nią dbamy rozkwita i staje się piękniejsza.
Lecz gdy zostawiamy ja samej sobie obumiera i zanika.
Pozdrawiam Veronikę Astorię Malfoy,Hermionę Riddle \555555] , Martę Black i [color=#cc6633]]AdamKra
[/color]
I LOVE Saphira!!
,, Na początku były smoki: dumne, groźne i niezależne. Ich łuski lśniły jak klejnoty i każdy, kto na nie spojrzał, czuł rozpacz, bo wspaniała i straszliwa była ich uroda'' ],, Dziedzictwo''
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.