· Zgłosilibyście się do Turnieju? |
~Heart-of-Ice
|
Dodany dnia 16-08-2010 20:38
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Goblin
Punktów: 32
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 25.07.10
Medale:
Brak
|
Gdybym była na przynajmniej piątym roku, znałabym tyle zaklęć, co Hermiona Granger myślę,że zgłosiłabym się do Turnieju. Przecież tylko raz w życiu zdarza się okazja do zdobycia wiecznej chwały i ... tysiąca galeonów.
Jednak nie przeczę, że martwiłabym się o swoje życie. |
|
|
|
~wiktordogan
|
Dodany dnia 16-08-2010 21:13
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 241
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
O nie, nie, nie. Nie ma mowy. Gdyby czara ognia wyrzuciła moje nazwisko to bym chyba zemdlał. Nie odważyłbym się walczyć ze smokiem albo łazić po tym labiryncie! |
|
|
|
~Charakternik
|
Dodany dnia 22-08-2010 14:51
|
Użytkownik
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 686
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 11.08.10
Medale:
Brak
|
Nie , nie , nie! Bałbym się o życie , a tysiąc Galeonów i wieczna sława , to nic w porównaniu z życiem.. Hm , Niby wieczna chwała , a nikt o poprzednich uczestnikach nie wspominał.. hmm. |
|
|
|
~Crazy Flower
|
Dodany dnia 22-08-2010 14:55
|
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2153
Data rejestracji: 20.06.10
Medale:
Brak
|
A ja bym poszła ;P
W końcu fajna przygoda, nie? A nawet jeśli umrzesz, to co?
Bałabym się, z pewnością, ale poszłabym ;D Tak mi się przynajmniej wydaje ;]
|
~Roxa
|
Dodany dnia 22-08-2010 15:00
|
Użytkownik
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 45
Data rejestracji: 09.07.09
Medale:
Brak
|
Chętnie bym się zgłosił do takiego turnieju.Dreszczyka emocji nikomu nie zaskoczy.Więc z przyjemnością wziąłbym udział w takim turnieju wiedząc że można zginąć lecz predzej czy pożniej każdy umrze. |
|
|
|
~Deborah
|
Dodany dnia 22-08-2010 16:41
|
Użytkownik
Ranga: Charłak
Punktów: 8
Data rejestracji: 21.08.10
Medale:
Brak
|
Zgłosiłabym się. Lubię wyzwania, pływanie i latanie na miotle
Odnajduję się w trudnych sytuacjach. |
|
|
|
~Lisa
|
Dodany dnia 24-08-2010 20:39
|
Użytkownik
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 150
Data rejestracji: 17.08.10
Medale:
Brak
|
Od razu. Bardzo rzadko odczuwam strach, a takie zadanie pobudza mi adrenaline. I nie obchodziłoby mnie czy ktoś się ze mnie wyśmiewa. Zawsze marzyłam o takiej przygodzie i żadne śmiechy by mnie nie powstrzymały. |
|
|
|
~Fufcia
|
Dodany dnia 24-08-2010 20:53
|
Użytkownik
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 162
Data rejestracji: 23.08.10
Medale:
Brak
|
Ja bym się zgłosiła. Nie tylko po to, żeby wygrać (chociaż nie pogardziłabym nagrodą ), ale żeby się sprawdzić, czy jestem dość dobra, żeby chociaż PRZEŻYĆ zadania. |
|
|
|
~EnglishTea66x
|
Dodany dnia 30-11-2010 21:52
|
Użytkownik
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 19
Data rejestracji: 29.11.10
Medale:
Brak
|
Hmm... to bardzo pociągające i wogóle, ale myślę że na tym, że ciekawość do tego ciagnie, to by się skończyło. To znaczy zależy też od możliwości, jeśli ktoś WIE że sobie poradzi, to oczywiście jak najbardziej, ale jeśli nie jest pewny swoich sił to nie.
A Harrego za to podziwiam. Nie był pewny. Ale i tak sam się nie zgłosił więc i tak musiał. Mimo że przecież napewno nie miał takiej wiedzy jak pięcioroczniak lub ktoś wyżej, to przeszedł przez to wszystko i wielki szacun dla niego. ;) |
|
|
|
!Czarownica24
|
Dodany dnia 30-11-2010 22:22
|
VIP
Ranga: Dziedzic Gryffindora
Punktów: 5583
Data rejestracji: 29.12.08
Medale:
Brak
|
Korciłoby mnie, ach korciło! Nie skończyłam jeszcze regulaminowych siedemnastu lat, więc nie udałoby mi się wrzucić losu do Czary, ale gdybym była w siódmej klasie to zgłosiłabym się Chyba, że byłabym beznadziejnym uczniem i nie umiałabym rzucać najprostszych zaklęć, to wtedy nie
No i zależałoby to też od tego, czy miałabym przyjaciół, którzy wspieraliby mnie duchowo i służyliby dobrą radą
|
|
~LilyPotter
|
Dodany dnia 01-12-2010 16:05
|
Użytkownik
Ranga: Horkruks
Punktów: 7311
Data rejestracji: 21.05.10
Medale:
|
Hmm... Ja bym się chtnie zgłosiła, jakbym miała z piętnaście - siedemnaście lat. Gdybym była młodsz i ogólie tak jak teraz - 14 lat, to nie. Po pierwsze, czara wybrałaby poewnie kogś lepszego ode mnie. Po drugie... no nie wiem.
|
~mrsRadcliffe
|
Dodany dnia 01-12-2010 17:28
|
Użytkownik
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1306
Data rejestracji: 20.03.10
Medale:
Brak
|
Aby zgłosić się do takiego Turnieju trzeba miec dużą wiedzę magiczną, i przede wszystkim trzeba być odważnym, być pewnym swoich możliwości, no, a niestety ja nie wypełniam wszystkich kryteriów. Nie zgłosiłabym się nawet gdyby nagroda pieniężna była o wiele większa od normy.
|
|
~IskierkaXD
|
Dodany dnia 01-12-2010 19:00
|
Użytkownik
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 72
Data rejestracji: 20.11.10
Medale:
Brak
|
No cóż, najpierw trzeba w ogóle dostać się do jakiejś magicznej szkoły. Myślę, że gdybym już znalazła się w takiej placówce nie mogłabym zmarnować szansy jeszcze większej zabawy jaką daje Turniej Trójmagiczny - a przecież taka okazja może się nie powtórzyć.
|
|
|
~Fulanita
|
Dodany dnia 11-01-2011 20:41
|
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Członek GD
Punktów: 519
Data rejestracji: 11.01.11
Medale:
Brak
|
Musiałabym to dogłębnie przemyśleć, ale na tą chwilę.. sądzę, że tak. Lubię ryzyko. ; )
"Remus and Tonks, pale and still and peaceful-looking, apparently asleep beneath the dark, enchanted ceiling.."
Od przebiegłości Ślizgonów
Cnoty Gryfonów
i od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów
CHROŃ NAS HUFFLEPUFFIE!
|
|
|
|
~Draculina
|
Dodany dnia 29-01-2011 21:29
|
Użytkownik
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 223
Data rejestracji: 22.01.11
Medale:
Brak
|
Ja bym się zgłosiła może pod namową przyjaciuł ale raczej bym nie robiła z tego afery dopiero do czasu jak wszyscy się dowiedzą.
|
|
|
~Horkruks12
|
Dodany dnia 06-02-2011 19:42
|
Użytkownik
Ranga: Animag Lew
Punktów: 536
Data rejestracji: 28.09.10
Medale:
Brak
|
Wiele z was mówi że się zgłosicie... Bzdura!!! Trzęślibyście portkami gdybyście musieli walczyć z np. SMOKIEM WĘGIERSKIM!!! Zapewne każdy by zaczął uciekać zamiast walczyć z taką bestią co mogłaby was zjeść w jakieś trzy sekundy. Dlatego to tylko książka o treści FANTASTYCZNEJ!!! Ja osobiście bym się nie zgłosił do tak niebezpiecznego zadania...
|
|
|
|
~RedQueen
|
Dodany dnia 07-02-2011 15:13
|
Użytkownik
Ranga: Horkruks
Punktów: 7249
Data rejestracji: 11.01.11
Medale:
Brak
|
Ja bym się raczej nie zgłosiła. Po prostu za bardzo bym się bała Ciarki mi przechodzą po plecach, jak myślę o morskich głębinach, albo o labiryncie z różnymi strasznymi stworzeniami. Jestem tchórzem i nic na to nie poradzę Za to z chęcią oglądnęłabym turniej z miejsca widza =D |
|
|
|
~Allexa
|
Dodany dnia 07-02-2011 18:42
|
Użytkownik
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 75
Data rejestracji: 23.01.11
Medale:
Brak
|
Na początku wahałabym się,ale potem pewnie wrzuciałabym kartkę do Czary.Hm...jakby wyrzuciła moje nazwisko to pewnie miałabym stracha,ale fajnie tak wystartowac w tych zadaniach i wygrac...
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE!!!
"Bo widzisz, to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności.''
''Nie musisz się wstydzić tego, co teraz czujesz. Przeciwnie... to, że odczuwasz taki ból, jest twoją największą siłą.''
''Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony.''
|
|
|
|
~EmmaWatson1990
|
Dodany dnia 07-02-2011 20:35
|
Użytkownik
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 61
Data rejestracji: 05.02.11
Medale:
Brak
|
Ja bym odrazu napisała swoje imię i nazwisko na jakimś świstku i szybko biegła do czary wrzucić!!
Ja bym chciała choć mogłabym umrzeć ..... choć ja jestem HARDCOREM I NICZEGO SIĘ NIE BOJE!!!!!!!!!!! |
|
|
|
~alO_98
|
Dodany dnia 14-03-2011 20:53
|
Użytkownik
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 40
Data rejestracji: 20.02.11
Medale:
Brak
|
Ja zgłosiłabym się bez głębszego zastanawiania się, ponieważ należę do osób, które najpierw robią, a potem myślą Chociaż jeżeli wiedziałabym jakie będą zadania turnieju i np byłby takie jak te w 4 części to nie wiem czy byłabym tak optymistycznie nastawiona jak na początku. To jezioro napawałoby mnie i napawa przerażenie, bo smok i labirynt jakoś bym zniosła |
|
|