Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 256094 Ostrzeżeń: 2 Postów: 2,618 Data rejestracji: 15.12.12 Medale: Brak
Muszę otwarcie przyznać, że mnie to też rozśmieszyło Czasami na forum znaleźć można doprawdy dziwne pytania, twierdzenia czy "teorie"...
moje ulubione, to właśnie ta z Syriuszem jako sługą Czarnego Pana, pytanie czy peleryna niewidka była jednym z insygniów, no i "teoria" mówiąca o tym, że Severus miał dar "czarnowidzenia" ( cokolwiek to znaczy ) i przewidział swoją śmierć we Wrzeszczącej Chacie...
Blasco, Glizdogon także był w Gryffindorze... przynależność do tego domu nie chroniła automatycznie przed przystaniem do śmierciożerców...
Imię i nazwisko jak najbardziej do niego pasuje,aktor który go grał był świetny . I jeszcze to : Syriusz nie służył Voldemortowi,do Azkabanu dostał się przez pomyłkę. Ja osobiście bardzo lubię Syriusza.Dlaczego te imię i nazwisko pasują do niego ? Syriusz jakoś bardzo mu pasuję,a Black,ponieważ jest czarnym psem i Syriusz jest bardzo tajemniczym czarodziejem Dlaczego aktor pasuję do niego ? Idealnym był aktorem do tej roli.
Dom:Gryffindor Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru Punktów: 139 Ostrzeżeń: 0 Postów: 51 Data rejestracji: 14.07.13 Medale: Brak
Zaraz, czy ja dobrze rozumiem "służył Lordowi Voldemortowi, ale stanął po stronie dobra"?!!! Z tego co ja zrozumiałam z książki i filmu to on od początku był po stronie dobra i wcale nie służył Voldemortowi, chyba że coś jeszcze jest w zakonie feniksa do którego jeszcze nie doszłam...
Imię i nazwisko pasuje idealnie ... nie wiem czemu, po prostu świetnie do niego pasuje. Moim zdaniem Garry Oldman dobrze odegrał swoją rolę
Dom:Slytherin Ranga: Gracz Quidditcha Slytherinu Punktów: 117 Ostrzeżeń: 0 Postów: 44 Data rejestracji: 20.07.13 Medale: Brak
Od kiedy to Syriusz służył Voldemortowi?On jak i James zostali zdradzeni przez Glizdogona w efekcie to Syriusz został skazany na Azkabanu za zabójstwo 14 mugoli i doniesienie Voldemortowi o tym gdzie znajdują się Potterowie (wszystkich tych czynów dopuścił się Glizdogon)Czy James i Lili wybraliby na ojca chrzestnego śmierciozercę?Proszę was...
Oguri Shun "Ogórek"
Książkowy, only! Może nie ideał ojca, ale takiego dorosłego przyjaciela, wiernego... a w latach młodszych idealny przyjaciel i niegrzeczny facet dla niegrzecznej dziewczyny no błagam, która nie marzyła o Jamesie albo Syriuszu!! (no dobra, nie wszystkie, ale zawsze jakieś!)
Mimo wpływów rodziny opowiadał się po dobrej stronie. buntownik, szalony, wredny, krnąbrny, wierny, oddany........
Co do imienia, idealne! nazwisko- cudne! wszystko pasuje idealnie
"HARRY, ZABIJĘ CIĘ, JEŚLI PRZEZ NICH ZGINIEMY!"
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.