Hogsmeade.pl
na Facebook
Logowanie
Nazwa użytkownika
Hasło
Nie możesz się zalogować?
Poproś o
nowe hasło
!
Shoutbox
Musisz się zalogować, aby móc dodać wiadomość.
» Odświeżanie... «
~Grande Rodent
18-09-2024 15:38
..ii powrotu do Hogwartu i przerzucenie do menu głównego. To jedna z moich ulubionych gier Lego obok Clone Wars, LoTR i Batmana 1, ale niestety najbardziej zbugowana.
..ii powrotu do Hogwartu i przerzucenie do menu głównego. To jedna z moich ulubionych gier Lego obok Clone Wars, LoTR i Batmana 1, ale niestety najbardziej zbugowana.
~Grande Rodent
18-09-2024 15:38
Z HP gram w gry Lego i tylko ubolewam nad tym, że 1-4 nigdy nie udało mi się jak na razie przejść na 100% ze względu na bugi. Mój rekord to 98% a drugi w kolejności 86% Najgorszy bug to brak możliwośc
Z HP gram w gry Lego i tylko ubolewam nad tym, że 1-4 nigdy nie udało mi się jak na razie przejść na 100% ze względu na bugi. Mój rekord to 98% a drugi w kolejności 86% Najgorszy bug to brak możliwośc
~Grande Rodent
18-09-2024 15:37
W sumie powymślałem, żeby w to zagrać, bo znam Rockstara. Większość GTA ograłem, Maxa Payne'a też. To sobie kupiłem i robi wrażenie realizmem.
W sumie powymślałem, żeby w to zagrać, bo znam Rockstara. Większość GTA ograłem, Maxa Payne'a też. To sobie kupiłem i robi wrażenie realizmem.
`RazorBMW
17-09-2024 15:12
RDR 2 jest po prostu ciekawsza w kwestii stricte sandboxowej. Odbierz z Hogwarts otoczke magii/pottera = gra typu 5/10.
RDR 2 jest po prostu ciekawsza w kwestii stricte sandboxowej. Odbierz z Hogwarts otoczke magii/pottera = gra typu 5/10.
`RazorBMW
17-09-2024 15:09
[url]https://steamcharts.com/app/990080[/url] Tyle jest warte Hogwarts Legacy ;) Ludzie graja bo promka jest, kto gral to juz przeszedl i nie ma po co 2 raz grac
https://steamchar.
..app/990080
Tyle jest warte Hogwarts Legacy
Ludzie graja bo promka jest, kto gral to juz przeszedl i nie ma po co 2 raz grac
^raven
15-09-2024 22:37
:owl: [color=#ff0000]<3[/color]
♥
#Ginny Evans
15-09-2024 21:31
:ghost:
~Grande Rodent
11-09-2024 14:59
o może jak na razie zamiast tego kupię sobie np. RDR2 a zaczekam na kolejne przeceny Hogwartsa.
o może jak na razie zamiast tego kupię sobie np. RDR2 a zaczekam na kolejne przeceny Hogwartsa.
~Grande Rodent
11-09-2024 14:56
No cóż, szkoda, natomiast jak widziałem, licznik wejść zawyża wam liczbę 20-krotnie. Stąd te rekordy, ciekawa sprawa. Tak z innej beczki grał ktoś w Hogwarts Legacy? Promka na Steamie się skończyła, t
No cóż, szkoda, natomiast jak widziałem, licznik wejść zawyża wam liczbę 20-krotnie. Stąd te rekordy, ciekawa sprawa. Tak z innej beczki grał ktoś w Hogwarts Legacy? Promka na Steamie się skończyła, t
^raven
31-08-2024 10:46
Nikt nie oczekuje, ze nagle wroca userzy i zrobi sie tu jakis ruch, niestety, to se ne vrati :uhoh: a co do zablokowania rejestracji - nie nasza decyzja i zupelnie nie mamy na to wplywu :mag:
Nikt nie oczekuje, ze nagle wroca userzy i zrobi sie tu jakis ruch, niestety, to se ne vrati
a co do zablokowania rejestracji - nie nasza decyzja i zupelnie nie mamy na to wplywu
^raven
31-08-2024 10:44
*ocila. Jestem przywiazana do tych ponurych barw i mam w archiwum wiadomosci kilka rzeczy, ktore mi sie przydaja w zyciu ;)
*ocila. Jestem przywiazana do tych ponurych barw i mam w archiwum wiadomosci kilka rzeczy, ktore mi sie przydaja w zyciu
^raven
31-08-2024 10:43
@Grande Rodent, z tym zmartwychwstaniem nie chodzilo o aktywnosc userow, tylko o dzialanie strony - po prostu byl moment, ze nie dzialala. I byla obawa, ze nie zadziala, stad moja radosc, ze jednak wr
@Grande Rodent, z tym zmartwychwstaniem nie chodzilo o aktywnosc userow, tylko o dzialanie strony - po prostu byl moment, ze nie dzialala. I byla obawa, ze nie zadziala, stad moja radosc, ze jednak wr
^raven
31-08-2024 10:28
Skoro tak swietnie, to zapraszamy częściej! :smilewinkgrin: W sumie mozna zrobic jakis zlot na SB przy okazji odjazdu Ekspresu Hogwart :3
Skoro tak swietnie, to zapraszamy częściej!
W sumie mozna zrobic jakis zlot na SB przy okazji odjazdu Ekspresu Hogwart
!Tom_Riddle
24-08-2024 02:15
Jak świetnie odwiedzić Hogs:jupi:
Jak świetnie odwiedzić Hogs
!Tom_Riddle
24-08-2024 02:14
Stary przyjechał xD
Stary przyjechał
~Grande Rodent
05-08-2024 13:11
również dżem dobry życzy Grande Rodent (wielki gryzoń).
również dżem dobry życzy Grande Rodent (wielki gryzoń).
^N
05-08-2024 10:42
dżem dobry!
dżem dobry!
~Grande Rodent
20-06-2024 15:31
... jako forma prewencji od spambotów reklamowych może częściowo się do tego przyczyniła, bo ludziom nie zależy, żeby pisać na priv, by założyć konto. Zresztą nie ma za bardzo z kim pisać jak widzę:(
... jako forma prewencji od spambotów reklamowych może częściowo się do tego przyczyniła, bo ludziom nie zależy, żeby pisać na priv, by założyć konto. Zresztą nie ma za bardzo z kim pisać jak widzę
~Grande Rodent
20-06-2024 15:31
Raven, obawiam się, że Hogs wcale nie zmartwychstało. Sam wchodzę tam raz na miesiąc i już serio nic się tam ne dzieje. Jesteście tam, dziewczyny? Nie wiem, może blokada rejestracji użytkowników jako
Raven, obawiam się, że Hogs wcale nie zmartwychstało. Sam wchodzę tam raz na miesiąc i już serio nic się tam ne dzieje. Jesteście tam, dziewczyny? Nie wiem, może blokada rejestracji użytkowników jako
~Grande Rodent
17-05-2024 12:28
PS. Do bobów szczura w piwnicy, to forum naprawdę zdechło ;(
PS. Do bobów szczura w piwnicy, to forum naprawdę zdechło
Aktualnie online
Hogsmeade wita:
orehu
jako najnowszego użytkownika!
Administratorów: 8
Specjalnych: 60
Zarejestrowanych: 77,002
Zbanowanych: 1,625
» Odświeżanie... «
Gości online: 876
Użytkowników online: 0
Brak użytkowników online
Rekord OnLine: 5422
Data rekordu:
10 September 2024 23:44
Zobacz temat
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
::
Forum
» Hyde Park
»»
Sport
»»» Skoki narciarskie
Strona 4 z 3:
1
2
3
Przeskocz do forum:
Dyskusja ogólna
Kamień Filozoficzny
Komnata Tajemnic
Więzień Azkabanu
Czara Ognia
Zakon Feniksa
Książę Półkrwi
Przeklęte Dziecko
Insygnia Śmierci
Inne
Dyskusja ogólna
Kamień Filozoficzny
Komnata Tajemnic
Więzień Azkabanu
Czara Ognia
Zakon Feniksa
Książę Półkrwi
Insygnia Śmierci
Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
Kamień Filozoficzny
Komnata Tajemnic
Więzień Azkabanu
Czara Ognia
Zakon Feniksa
Książę Półkrwi
Insygnia Śmierci
Inne
Dyskusja ogólna
Fan Fiction
Fan Fiction [Z]
Komnata Złotego Pióra
Fan Art
Kącik kreatywności
Życie gwiazd
Dyskusje wszelakie
Na poważnie
Na luźno
Humor
Książka
Muzyka
Kino
Gry
Sport
Kulinaria
Hobby
Image
Cartoon
Informatyka
Pomoc w nauce
Zabawy
Pomoc
Turniej 'Złap je wszystkie!'
Strona 4 z 3:
1
2
3
RIGHT
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Wygenerowano w sekund: 0.55, zapytań: 108
268,591,253 Unikalnych wizyt