· Znienawidzony sport |
~Waitin 4 arockalypse
|
Dodany dnia 07-04-2009 18:20
|
Zbanowany
Dom: Slytherin
Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1035
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 06.02.09
Medale:
Brak
|
Koszykówka - apokalipsa
Zawsze się migam od grania. To dla mnie bezsens zabierać sobie piłkę i za nią biegać ;f brrrrrr Kiedyś zostałam walnięta w głowę jak stałam pod koszem
|
|
|
~Deseker
|
Dodany dnia 09-05-2009 12:27
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 16
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 14.03.09
Medale:
Brak
|
Biegi... Kolka zawsze mnie łapie Ale nie wiem co wy macie do kosza, to jedna z moich ulubionych sportów
|
|
~Lilly Luna Potter
|
Dodany dnia 09-05-2009 13:18
|
Użytkownik
Ranga: Młody Czarodziej
Punktów: 772
Data rejestracji: 07.01.09
Medale:
Brak
|
ogólnie wf nie lubię, bo nie ma tam takich sportów, kytóre lubię, ale do tych najbardziej znienawidzonych zaliczam: siatkówka, bieganie, stawanie na rękach i takie różne...gimnastyczne. Dleczego nie można chodzić na pływalnię, albo na tenisa w czasie wf??
¤Lilly Luna Potter¤
|
|
|
|
~Elfka
|
Dodany dnia 09-05-2009 14:20
|
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Prefekt Naczelny
Punktów: 702
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 02.05.09
Medale:
Brak
|
Najgorsza jest koszykówka i nożnówka czy jak to się tam zwie. A tak właściwie to lubię tylko dwa sporty. Siatkówkę i gimnastykę. Kiedyś lubiłam też unihoka le zawsze mnie stawiaja na bramkę. To chyba jakaś rodzinna tradycja...
|
|
~Lapa
|
Dodany dnia 09-05-2009 15:55
|
Użytkownik
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2607
Data rejestracji: 01.05.09
Medale:
Brak
|
Ja uwielbiam siatkówkę i tenis stołowy (potocznie: ping-pong) no i quidditch
Nie przepadam za tenisem, hockey'em lub piłką nożną
Nienawidzę: kolarstwa, football amerykański, ruggby, biegi, ale już najbardziej nie cierpię gimnastyki (kozły, skłony itd.)
W ogóle nie przepadam za w-f ale mam kilka sportów, w których czuje się dobrze (wyżej nadmienione) |
|
|
|
~ferret
|
Dodany dnia 09-05-2009 15:57
|
Użytkownik
Ranga: Gracz Quidditcha Slytherinu
Punktów: 127
Data rejestracji: 01.05.09
Medale:
Brak
|
Gimnastyka i siatkówka! Blee! Jak pomyślę, że mam odbijać piłkę rękoma, to aż mnie wzdryga.. .
Ach i jeszcze biegi! Okropność. |
|
|
|
~gumis456
|
Dodany dnia 30-06-2009 19:30
|
Użytkownik
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -30
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 28.06.09
Medale:
Brak
|
Hokej ponieważ zawsze gdy gramy to mnie biją po łydce co boi:)
za koszykówką też nie przepadam i bieganiem bo się szybko męcze na dłuższe dystanse;/ |
|
|
|
~Domaa
|
Dodany dnia 10-07-2009 11:42
|
Użytkownik
Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 881
Data rejestracji: 28.06.09
Medale:
Brak
|
Ooo wreszcie będę mogła się wyżyć no więc nienawidzę wszystkiego co jest związane z lekko atletyką! Po prostu mam taki wstręt do tego. Znaczy się tam rzuty piłką lekarską i tak dalej jeszcze ujdą, ale jeśli przyjdzie co do czego biegać to ja dziękuję bardzo. Nie cierpię biegać, po prostu nie cierpię! Gdy przyjdzie co do czego do biegów staram się zawsze wykręcić, ale niestety są takie biegi dla wszystkich gdzie trzeba to oczywiście nie biegnę na wygraną tylko aby przebiec, w ogóle jak dla mnie to najgorsze co może być i jak tylko pomyślę o biegach nie dobrze mi się robi. |
|
|
|
~fantastic
|
Dodany dnia 10-07-2009 12:00
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 465
Data rejestracji: 09.07.09
Medale:
Brak
|
Domaa napisał/a:
Ooo wreszcie będę mogła się wyżyć no więc nienawidzę wszystkiego co jest związane z lekko atletyką! Po prostu mam taki wstręt do tego. Znaczy się tam rzuty piłką lekarską i tak dalej jeszcze ujdą, ale jeśli przyjdzie co do czego biegać to ja dziękuję bardzo. Nie cierpię biegać, po prostu nie cierpię! Gdy przyjdzie co do czego do biegów staram się zawsze wykręcić, ale niestety są takie biegi dla wszystkich gdzie trzeba to oczywiście nie biegnę na wygraną tylko aby przebiec, w ogóle jak dla mnie to najgorsze co może być i jak tylko pomyślę o biegach nie dobrze mi się robi. :amgad:
masz racje.! lekka jest najgorsza a szczegolnie biegii.! nie lbuier tez rzucac pileczka palantowa a z lekarskiej mam 6 no ale nie cierpie.! chcoiaz mam 6 z wf ale nie da sie tyle biegnac jak ci kaza.! 15 kolek wokol naszego boiska.! (4 kółka = stadion naprzodu) masaaakra.! ;/ |
|
|
|
~glexab
|
Dodany dnia 17-07-2009 20:51
|
Użytkownik
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -87
Data rejestracji: 29.06.09
Medale:
Brak
|
Ja nienawidzę sitaki i biegów. Siatki nie lubię od początku jak tylko to widziałem no i może jeszcze przez to że wcale mi nie idzie gra, zawsze gdy trzeba grać staram się wymigać, biegów nie lubię bo hmm... sam nie wiem czemu |
|
|
|
~al_kaida
|
Dodany dnia 07-08-2009 21:32
|
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2217
Data rejestracji: 15.10.08
Medale:
Brak
|
Zdecydowanie koszykówka. Oprócz tego piłka nożna, ręczna, unihokej. Ogółem mówiąc wszystkie te, w których trzeba biegać. Nie to, żebym była leniem. Niestety mam probelmy z sercem i nie mogę za dużo biegać. Więc koszykówka i piłka nożna odpadają.
|
|
|
|
~Diamond
|
Dodany dnia 20-08-2009 16:40
|
Użytkownik
Ranga: Konduktor Błędnego Rycerza
Punktów: 903
Data rejestracji: 06.08.09
Medale:
Brak
|
O matko duzo jest takich znienawidzonych przezemnie dyscyplin hehe
Ale najbardziej nie lubie gimnastyki - poprostu koszmar !!!!!! no i bardzo nie lubie biegac, nie no moze źle to ujełam - nienawidze biegac i to jeszze na jakies długie dystanse /- masakra
|
|
|
~harrygryfoniak
|
Dodany dnia 20-08-2009 17:30
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 305
Data rejestracji: 20.08.09
Medale:
|
Pewnie jestem oryginalny bo nielubi siatkówki.
Pewnie dlatego że gram slabu.
Lekkoatletyka?
Nie lubię tylko biegania resztę ,tak
|
|
~DeadHelena
|
Dodany dnia 20-08-2009 17:38
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 621
Data rejestracji: 20.08.09
Medale:
Brak
|
Nienawidzę kosza!,rzutu palantem i szczypiorniaka.
Do koszykówki jestem za niska(mam 1,60),do rzutu palantem mam za słabe ręce,a do szczypiorniaka,nasza sala gimnastyczna jest za mała. |
|
|
|
~Szarlotta Szott
|
Dodany dnia 20-08-2009 18:30
|
Użytkownik
Punktów: 375
Data rejestracji: 23.07.09
Medale:
Brak
|
Oj ja nie jestem za dobra w sporcie... słaby ze mnie gracz, ale mimo wszystko lubię wf i chętnie na niego chodzę. Lubię sporty drużynowe jak koszykówka, siatkówka, czy minihokey. Uwielbiam też ping-ponga w którego chętnie gram na szkolnych korytarzach
Za to czego nie cierpię?
Pchnięcia kulą, przewrotów i rzutu piłką lekarską. Pewnie dla tego, że to moje pięty Achillesowe
|
|
~Crima
|
Dodany dnia 20-08-2009 19:35
|
Użytkownik
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 685
Data rejestracji: 30.07.09
Medale:
Brak
|
Ogółem nie lubię sportu. WF to masakra.. <;
Ale najbardziej nie przepadam za koszem, no i piłka nożną.
Chyba dlatego, że nie potrafię nawet w to grać, a piłka to bezsensowne bieganie po boisku (warto wiedzieć, że już po chwili biegania mam zadyszkę) i strzelanie sobie goli... Bo na tym to polega, tak ? (;
|
|
|
~Everain
|
Dodany dnia 20-08-2009 20:13
|
Użytkownik
Punktów: 348
Data rejestracji: 19.08.09
Medale:
Brak
|
Ogólnie nienawidzę gimnastyki, byc może dlatego, że nie jestem chuda i mi te ćwiczenia po prostu nie wychodzą. Lubię za to siatkówkę, kosza i kolarstwo.
From desolation and despair
And I feel
Like everything I saw
Is been swept away
Well I refuse to let you go
Muse - Map of problematique
|
|
|
|
~kasias_122
|
Dodany dnia 20-08-2009 20:46
|
Zbanowany
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 21
Ostrzeżeń: 4
Data rejestracji: 09.05.09
Medale:
Brak
|
Ja nie lubię piłki ręcznej... Być może dlatego, że mi się przejadła, bo w szkole prawie na każdym wychowaniu fizycznym graliśmy w nią... No i nie przepadam za basenem ze szkoły. Ale jak idę sama na basen, to bardzo lubię pływać. |
|
|
|
~darksev
|
Dodany dnia 08-10-2009 15:03
|
Użytkownik
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2736
Data rejestracji: 07.06.09
Medale:
Brak
|
Mój znienawidzony sport?... Taka na przykład koszykówka... Co to jest za gra w której trzeba notorycznie biegać po całym boisku, by w końcu wrzucić do kosza... I jeszcze grać z dziewczynami, które się szybko rzucają na piłkę. Palantówka... Ani rzucać tymi piłeczkami nie umiem ani nic... I same dwóje, może to dlatego że rzucam aby po 10,20 metrów? Lekkoatletyka, to już ponad moje możliwości, nie jestem z tego wybitnie uzdolniony, ale za to lubię pograć sobie w unihokeja w sali.
Ja nie lubię piłki ręcznej... Być może dlatego, że mi się przejadła, bo w szkole prawie na każdym wychowaniu fizycznym graliśmy w nią
Tu masz rację, ręczna to zaczyna powiewać nudą, pamiętam jak wuefistka prawie na każdego się wydzierała za to że np źle podawał piłkę...
Edytowane przez darksev dnia 08-10-2009 15:04 |
|
|
|
~Maladie
|
Dodany dnia 03-11-2009 22:31
|
Użytkownik
Ranga: Opiekun Ravenclawu
Punktów: 3691
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Ja nieszczególnie lubię tenis stołowy, potocznie zwany ping pongiem. Po prostu nigdy nie lubiłam tego sportu, a mój refleks i wzrok nie za bardzo mi pomagały w tej dyscyplinie.
Jeśli chodzi o inne sporty to średnio lubię ogólne ćwiczenia typu: nożyce, "brzuszki", pompki, itp.
|
|
|