Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 224
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 08.02.12
Medale:
Brak
|
Myślę, iż Fronczewski czytał to lepiej, ponieważ miał znakomity, głęboki głos, przez co fajnie się go słuchało. Poza tym, nie miał dziwnej wymowy jak ten drugi "audiobookowiec". Przy okazji, muszę z przykrością stwierdzić fanom "słuchaczy" - wolę książki, przy nich przynajmniej się nie zasypia tak szybko
Dom: Slytherin
Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1770
Data rejestracji: 23.02.11
Medale:
Brak
|
Piotr Fronczewski jest lepszy. U Wiktora Zborowskiego nie podobało mi się jak robił "przerażający" głos ,lub to jak przedstawiał mowę Czarnego Pana. A to były tylko najbardziej rzucające się w oczy niepodobające mi się błędy czy też sformułowania.
FRONCZEWSKI RULEZ
|
Użytkownik
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1251
Data rejestracji: 20.10.12
Medale:
Brak
|
Moim zdaniem Fronczewski spisał się bardzo dobrze. W wakacje ściągnęłam sobie na telefon audiobooka i miło mi się słuchało go czytającego mi Pottera na dobranoc .
The only thing that kept me alive in Azkaban was knowing there was some piece of you left in this world. Your son isn't you, but he is damn close.
All my love, Padfoot
|
Użytkownik
Dom: Bezdomny
Ranga: Goblin
Punktów: 27
Data rejestracji: 05.05.15
Medale:
Brak
|
Ogólnie raz słuchałem audiobooka i to wtedy, kiedy nie chciało mi się czytać Krzyżaków (łatwiej będzie, mówili). Nie przeraziła mnie ilość stron tylko fakt, że nienawidzę opisów Sienkiewicza. A on je wszędzie wtyka i to mu podnosi wartość literacką. Szybko zasnąłem.
Dlatego wiem, że nawet jakbym słuchał Pottera to by była kaszana, ponieważ jestem wzrokowcem. |
Użytkownik
Ranga: Animag Lew
Punktów: 545
Data rejestracji: 07.11.15
Medale:
Brak
|
Hm, ogółem nieczęsto słucham audiobook'ów, ale jeśli miałabym już wybierać, byłby to Piotr Fronczewski. Po pierwsze, jestem bardziej przyzwyczajona do jego głosu, po drugie - ten drugi ma nieco dziwną dykcję i odczytywanie wyrazów.