Dom:Slytherin Ranga: Redaktor Proroka Punktów: 1013 Ostrzeżeń: 2 Postów: 406 Data rejestracji: 18.03.12 Medale: Brak
Tak jakby się zastanowic to duzo zespołów skladajacych się na rock i heavy metal.Nie chce mi sie wymieniac,ale z rocka to jest jedna z moich ulubionych piosenek 'Hard Rock Hallelujah' zespołu Lordi. Oprócz rocka i metalu trafia sie tez muzyka mieszana jak np.: tak dla odmiany czasem słucham Katy Perry (E.T.) lub klasyczna,bo czas od czasu mam napady Bethowena jak np. Dla Elizy lub Sonata Ksieżycowa.
(...) Nie oczekuję od was, że naprawdę docenicie piękno kipiącego kotła i unoszącej się z niego roziskrzonej pary, delikatną moc płynów, które pełzną poprzez żyły człowieka, aby oczarować umysł i usidlić zmysły... Mogę was nauczyć, jak uwięzić w butelce sławę, uwarzyć chwałę, a nawet powstrzymać śmierć,(...). - Severus Tobias Snape
Umysł nie jest książką, którą można otworzyć i przeczytać w wolnym czasie.- Severus Tobias Snape
Dom:Gryffindor Ranga: Pracownik Ministerstwa Punktów: 1201 Ostrzeżeń: 0 Postów: 348 Data rejestracji: 06.06.11 Medale: Brak
Say Goodbye - S Club 7 - najcudowniejsza piosenka świata. Oprócz tego dużo innych: State of mind, End of all hope, Stand my ground, Smells like teen spirit, Mein Herz Brennt, Last Christmas , They don't care about us, Lonely day, My heart will go on, This world (niekoniecznie w tej kolejności) i wiele, wiele innych, których w tym moemncie nie pamiętam ...
<3
Dom:Gryffindor Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 279 Ostrzeżeń: 1 Postów: 176 Data rejestracji: 08.10.11 Medale: Brak
Nieśmiały chłopak - Gosia Andrzejewicz
Somebody That I Used To Know - Gotye
i pare innych, których nie chce mi sie wymeniać
Jestem, jaka jestem. Mało ludzi wie na mój temat więcej, niż to, jak mam na imię, ile mam lat i jak wyglądam. Jestem dość tajemnicza. Ufam niewielu osobom. Może dla tego, prawie nikt mnie nie lubi. W przyjaźni stawiam na jakość, a nie ilość.
Dom:Slytherin Ranga: Redaktor Proroka Punktów: 1012 Ostrzeżeń: 0 Postów: 212 Data rejestracji: 25.08.11 Medale: Brak
Hm... Ulubionej nie wybiorę
Kocham wszystkie piosenki Paramore, 30 Seconds To Mars i "Smell Like Teen Spirit" Nirvany. Uwielbiam też dużo piosenek Evanescence. Lubię niektóre Adele i Eminema . Słucham bardzo zróżnicowanej muzyki, więc to na pewno nie jest wszystko .