Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 94
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 22.03.13
Medale:
Brak
|
Ja nie wiem, czy moja opowieść się liczy. Ponieważ gdy byłam mała, moim autorytetem była moja ciocia, która miała swój zespół, była raperką, występowała, była w telewizji. Zawsze chciałam być taka jak ona. Moja ciocia wyszła za dosyć sławnego rapera, który cały czas jeździ na koncerty i jest bardzo fajny. Ja zmieniłam kurs, ponieważ też chcę robić muzykę i wyjść za kogoś kto ma podobne pasje do mnie, jednak ja zdecydowałam się grać rocka, gram na gitarze, założyłam zespół. Po rapie już nic we mnie nie zostało, oprócz tego że lubie czasem posłuchać sobie mojego wujka albo cioci
Dom: Slytherin
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 96
Data rejestracji: 29.12.13
Medale:
Brak
|
Kiedyś uczyłam się japońskiego. Szybko mi to przeszło. Tak samo było z oglądaniem anime. D:
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2652
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 10.06.11
Medale:
Brak
|
Ja kiedyś grałam na gitarze, ale przestałam i teraz trochę tego żałuję, bo zapomniałam już wszystkich chwytów... oprócz tego pisałam także wiersze i piosenki, teraz już rzadziej, przerzuciłam się na opowiadania i własną książkę no i czytanie. Kiedyś potrafiłam "pochłonąć" w ciągu tygodnia kilka książek, a teraz to ledwie jedną na miesiąc bardzo nad tym ubolewam, bo kocham czytać, ale przez szkołę i naukę zwyczajnie nie mam na to czasu.
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 48
Data rejestracji: 09.04.14
Medale:
Brak
|
Ja trenuję i treningi pochłaniają większość mojego wolnego czasu. Szermierka potrzebuje czasu i chęci, a poza tym czytam i rysuję, chociaż teraz juz rzadziej. |
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Wszechmocny magik
Punktów: 6272
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 24.03.14
Medale:
Brak
|
Jak byłam w 4 klasie podstawówki pani na w-f zrobiła nam wyścigi sprinterskie. Odkryłam że jestem w tym dobra i ścigałam się z każdym przy każdej okazji. Po około miesiącu mi się znudziło, a teraz to już mi się nie chcę. |