· Justin Bieber |
^N
|
Dodany dnia 27-10-2010 21:58
|
Administrator
Dom: Hufflepuff
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -16005
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 31.12.09
Medale:
|
Kolesia znam z demotywatorów. Jak śpiewa, to wiem, gdyż koleżanka puściła mi jakąś jego piosenkę. Ja mam takie pytanie: skąd tacy ludzie, jak Justynka biorą się w showbiznesie? Dlaczego nie może tam być jakiś normalnych nastolatków, którzy tworzą ambitną muzykę, a nie takie coś? Bieber jest dziecinny, śpiewa jak dziewczyna, wygląda jak dziewczyna i ja nie wiem co w nim dziewczyny widzą. Dla mnie jest to dno i 5 metrów mułu. Wolałabym, żeby nie było takiego Justinka na świecie, ponieważ połowa nastolatek nie miałaby przez niego wody z mózgu. Zresztą jego i wszystkie gwiazdki Disney'a wrzuciłabym do jednego wora i zepchnęłabym w przepaść. |
|
|
|
~kurosaki
|
Dodany dnia 28-10-2010 11:37
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 278
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 13.09.10
Medale:
Brak
|
Hmm ciekawe zagadnienie, ktoś na socjologii powinien się tym zająć:
"Jak dzieciak bez talentu głosu wyglądu i rozumu zrobił taką karierę"
To naprawdę ciekawe, jeszcze ciekawszą rzeczą jest to że jeszcze
nie spotkałem ani jednej osoby która zna jego utwory i jest fanem/fanką
to jest prawdziwy fenomen socjologiczny
[alt]Dobro i zło nie są tym, co oddziela nas od naszych przeciwników. To nasze inne odniesienia, nasze perspektywy, które nas rozdzielają. Obie strony obwiniają się nawzajem. Nie ma dobrej albo złej strony. Po prostu dwie strony z różnymi punktami widzenia[/alt]
Squall Leonhart-Final Fantasy VIII
Pozdrawiam drogi Gościu
|
|
|
|
~Random
|
Dodany dnia 28-10-2010 11:39
|
Użytkownik
Ranga: Sklepikarz z Pokątnej
Punktów: 839
Data rejestracji: 02.08.10
Medale:
Brak
|
Wiecie co. Mnie to powoli zaczyna irytować. Co rano, gdy budzik <radio-budzik> zacznie grać załączam mi się radio Eska o 6,30. Mi to pasuje ale to się zmieniło. Co rano od dwóch tygodni gdy przychodzi pora pobudki w radiu zaczynają gadać o "JUstinku". Jaki to on nie jest wspaniały, czy też jakie ma problemy życiowe "bardzo dużej wagi". Mnie to irytuje, bo wolę jakąś muzę na powitanie nowego dnia niż słuchać plotki z jego życia.
P.S>> mimo wszystko dzięki temu szybciej zwalam się z łóżka i wyłączam to draństwo.
|
|
~Lilly Luna Potter
|
Dodany dnia 02-11-2010 22:07
|
Użytkownik
Ranga: Młody Czarodziej
Punktów: 772
Data rejestracji: 07.01.09
Medale:
Brak
|
Będzie o nim głośno przez jakiś czas, potem jego kariera ucichni i wszyscy o nim zapomną. Nie może się równać z np. michaelem jacksonem
¤Lilly Luna Potter¤
|
|
|
|
~Fluorescencyjna
|
Dodany dnia 02-11-2010 22:41
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 460
Data rejestracji: 24.10.10
Medale:
Brak
|
Tak, demoty w istocie oddają karierę tego chłopczyka. Kurde jeste od niego młodsza i mówię na niego chłopczyk. No może dlatego, że jestem od niego wyższa . Nie wiem naprawdę co ludzi w nim widzą. Jego piosenki to tandeta dla dziewczynek z przedszkola, może nie fałszuje, ale do czasu. To przecież chore jak te dziewczynki za nim latają. Przecież jest tylu naprawdę przystojnych wokalistów, a one musiały wybrać Chłopca, Który Coś Nie Wyrósł.
Drogi Lordzie Voldemorcie!
,,Przyłączę się do ciebie, kiedy piekło zamarznie. ''
,,Ma oczy zielone jak pikle z ropuchy
Jego włosy są czarne jak tablica.
O, gdyby moim został, bohater mych snów,
Służyłabym mu jak diablica.'' <3
|
|
|
|
~weroniczka95
|
Dodany dnia 03-11-2010 05:59
|
Użytkownik
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 107
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 06.05.10
Medale:
Brak
|
Zgadzam się JB to idiota!! Moja kumpela ze szkoły ma na jego punkcie świra. Z koleżankami próbujemy ją odwieść od JB, lae nie zdaje to skutków
|
|
~Miionka
|
Dodany dnia 03-11-2010 17:26
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 343
Data rejestracji: 29.10.10
Medale:
Brak
|
Nie słucham jego piosenek jak i za bardzo mnie nie obchodzi. Niech sobie śpiewa, całkowicie mi nie przeszkadza.
There's nothing to lose
When no one knows your name
There's nothing to gain
But the days don't seem to change.
|
|
|
|
~Fulanita
|
Dodany dnia 12-01-2011 11:30
|
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Członek GD
Punktów: 519
Data rejestracji: 11.01.11
Medale:
Brak
|
Pierwszą jego piosenką jaką usłyszałam było 'Baby'. Padłam słuchając jego głosu.
Nie znoszę gościa. Denerwuje tym, że na siłę chce się wcisnąć do show biznesu. Ale moja siostra niestety dostała jego płytę na gwiazdkę i teraz zmuszona jestem wychodzić z salonu, gdy tylko ją włącza.
"Remus and Tonks, pale and still and peaceful-looking, apparently asleep beneath the dark, enchanted ceiling.."
Od przebiegłości Ślizgonów
Cnoty Gryfonów
i od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów
CHROŃ NAS HUFFLEPUFFIE!
|
|
|
|
~kitsune-yochimu
|
Dodany dnia 17-03-2011 23:55
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 242
Data rejestracji: 09.03.11
Medale:
Brak
|
Szczerze.?
Kiedyś go lubiłam. Trwało to... kilka dni.
To było jeszcze zanim stał się taki sławny. Uznałam, że jest słodziutki.
Ale potem, kiedy wszystkie koleżanki zaczęły lofftać bieberka, uznałam że... STOP.
To przesłodzone dziecię zaczęło mi działać na nerwy.
Ale Bieberka jestem w stanie znieść, nawet podśpiewuję sobie czasem jego piosenki (jak jestem w stanie głupawki... nieważne). Gorzej z jego fankami!
weroniczka95 napisał/a:
Zgadzam się JB to idiota!!
Czy to, że ma dziewczęcy głosik, tłum psychofanek, jest słodziutki i wygląda na o kilka lat mniej niż ma, znaczy, że jest idiotą?
Nie. Po prostu go nie lubisz, ale go nie obrażaj. Nie wiesz o nim nic. Może jest bardzo sympatycznym chłopakiem?
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
Jakieś pytania.?
Jak tak to tu - http://hogsmeade....ost_139421
[gg]12611739[/gg]
Edytowane przez kitsune-yochimu dnia 18-03-2011 17:42 |
|
|
|
~fanka98
|
Dodany dnia 18-03-2011 13:07
|
Użytkownik
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5238
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 16.03.11
Medale:
Brak
|
Mnie rowniez denerwuje.raz uslyszlam jego piosenke i juz wiecej nie chce zadnej uslyszec |
|
|
|
~pewuem1
|
Dodany dnia 18-03-2011 14:26
|
Użytkownik
Ranga: Członek GD
Punktów: 526
Data rejestracji: 25.08.09
Medale:
Brak
|
Też go nie lubię, ale nie życzmy nigdy, nikomu śmierci. Zastanówmy się czasem zanim coś napiszemy lub powiemy. |
|
|
|
~Crazy Flower
|
Dodany dnia 18-03-2011 15:05
|
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2153
Data rejestracji: 20.06.10
Medale:
Brak
|
pewuem ma 100% racji. Nigdy nie życz komuś śmierci. A ja też go nie znoszę...
|
~kitsune-yochimu
|
Dodany dnia 18-03-2011 15:07
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 242
Data rejestracji: 09.03.11
Medale:
Brak
|
Chciałam się grzecznie spytać... Czy nie uważasz swojego zachowania za... odrobinkę dziecinne?
Rozumiem, nie lubicie go. Ja też go nie lubię. Ale życzyć mu śmierci.?!
Bez przesady. Może trudno w to uwierzyć, ale Bieber też człowiek. Normalny chłopak, który nie potrafi śpiewać, ale spróbował. I mu się udało.
Niedługo o wszyscy o nim zapomną. I na co ta złość?
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
Jakieś pytania.?
Jak tak to tu - http://hogsmeade....ost_139421
[gg]12611739[/gg]
|
|
|
|
~justyna000
|
Dodany dnia 18-03-2011 15:38
|
Użytkownik
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 146
Data rejestracji: 19.02.11
Medale:
Brak
|
Nie jestem jego fanką, czasem działa mi na nerwy ale jego los jest mi obojętny. Dlatego uważam że życzenie mu śmierci jest trochę nie na miejscu. |
|
|
|
~Lunaaa
|
Dodany dnia 18-03-2011 16:41
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 50
Data rejestracji: 13.03.11
Medale:
Brak
|
Zgadzam się ze wszystkimi którzy nie życzą mu śmierci, i ja też mu tego nie życzę. Ale go nie lubię. |
|
|
|
~wolverine
|
Dodany dnia 18-03-2011 18:09
|
Użytkownik
Punktów: 482
Data rejestracji: 17.12.10
Medale:
Brak
|
No niby ,macie racie ale jak widziałem go na tapecie w telefonie u moich byłych dziewczyn jak ze sobą chodziliśmy to mnie po prostu szlak trafiał
Śmierć jedno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druchowie, którzy razem przemierzają morza; jeden zawsze będzie żyć w drugim. Zniewoleni miłością, żyją w tym, co wszechobecne. W owym boskim zwierciadle widzą sie twarzą w twarz, wolni i nieskalani. Wielka to dla nich pociecha, bo choć rzec można, że z tego świata odeszli, to ich przyjaźń wciąż trwa, ponieważ jest nieśmiertelna.
Od przebiegłości Ślizgonów
Kretynizmu Puchonów
i od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
|
|
|
|
~Eileen Prince
|
Dodany dnia 18-03-2011 19:28
|
Użytkownik
Punktów: 469
Data rejestracji: 10.12.10
Medale:
Brak
|
Chyba Biebier nie ma wielu fanów na Hogs ;P
Nie lubię go,potrafi działać na nerwy.
Szczerze mówiąc to nie obchodzi mnie co się z nim dzieje. Jest to jest,a nie ma to nie ma.
Byleby nie robili z niego jakiegoś 'mega-super-fajnego-zaczepistego-utalentowanego kolesia'.
Jego los mnie ani trochę nie obchodzi i już.
Nie cierpię też jego niektórych (powinnam chyba powiedzieć większości...) poschizowanych fanek..
Życzyć mu śmierci to jak dla mnie przesada. Nawet taki idiota jak Biebier to też człowiek.
My life is Magic..
My obsession is Severus Snape...
Remember this, drogi Gościu ...
I'm a tragic hero
in this game called life.
My changes go to zero,
but I always will survived...!
|
|
|
|
~bloomix
|
Dodany dnia 18-03-2011 21:43
|
Użytkownik
Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 617
Data rejestracji: 22.01.11
Medale:
Brak
|
Nie lubię go, nie lubię jego muzyki, nie lubię jego sposobu bycia, chyba wszystko na nie. Może to normalny człowiek, ale te jega fanki to już przesada, grożą dziewczyną śmiercią, tylko dlatego, że się z nim umawiają, no błagam.... ]
Trzy razy nie, dziękuję, taka jest moja opinia ale niestety muszę przyznać, że nuta wpada w ucho, jest beznadziejna to fakt
|
|
!leea
|
Dodany dnia 18-03-2011 22:54
|
VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 11463
Data rejestracji: 30.01.10
Medale:
|
Och, tak(!) zgadzam się! On jest straszny!
Dobra, dobra, a tak serio. Wiecie co? Nic do niego nie mam. Chłopak sam się wszystkiego dorobił, gra muzykę która mu się podoba, lubi to co robi. A to, że ktoś gustuje w jego piosenkach to jego sprawa. Sama nie lubię takiej muzyki, mogłabym napisać esej o tym, co mi się nie podoba w tych utworach. Ale po co? Denerwują mnie ludzie, którzy w internecie, zarzekają się, że mogliby kogoś gołymi rękami zatłuc. Ta, wiem - żarty. Powiem krótko - bardzo śmieszne --,-- ale mniejsza o to. Mało mnie to obchodzi, do dziś bym go nie znała, gdyby nie ta durna wojna(?) między fankami on jest sweeeeet i osobami które go nienawidzą śpiewa jak dziwczyna! fuufuuuufuufufu - jeden wielki... śmietnik wywalający się na każdej stronie, na którą zajrzę. Cóż podobno, nie ważne co mówią, ważne aby w ogóle mówili ( tak moi drodzy - właśnie pomagacie swojemu "wrogowi" w karierze! ).
E: Jak wszyscy wiedzą, piszę on również swoją autobiografię. Przesada czy może oczekiwany bestseller?
Zacytuję może Tove Jansson, z jednej z jej książek dla dzieci:
"Wszyscy, jakiegokolwiek są stanu, jeżeli dokonali czegoś dobrego na tym świecie albo czegoś, co wydaje im się dobre, powinni - o ile kochają prawdę i są sympatyczni - opisać własnoręcznie swoje życie. Jednakże nie powinni tego pięknego przedsięwzięcia, zanim nie ukończą czterdziestu lat".
Może nie do końca pasuje tu ten podniosły kawałek "o tym co dobre na świecie i bla, bla, bla", ale ostatnie zdanie jest dość na miejscu. Dzieciak, poczekaj - to może ktoś to kiedyś kupi.
Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoją słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
Edytowane przez leea dnia 18-03-2011 22:57 |
|
|
|
`RazorBMW
|
Dodany dnia 19-03-2011 11:06
|
Moderator (F)
Ranga: Lord
Punktów: 820787
Data rejestracji: 04.10.09
Medale:
|
Hermiona6 napisał/a:
Zabić go i tyle a jak bym go spotkała bo bym go gołymi rękami udusiła
To teraz ty "wciel się" w rolę piosenkarza i przeczytaj komentarz. Ładnie brzmi?
Swoją drogą, hejtowaniem go robicie mu niezłą reklamę, bo im więcej go hejtujecie -> tym więcej o nim wie i tak w kółko.
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron
Moshic Akbar! Viva La Underground!
|