Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 191
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 02.06.13
Medale:
Brak
|
Chciałabym pojechać do Planicy na skoki narciarskie.
To moje największe marzenie. |
VIP
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Moim największym i najskrytszym marzeniem jest bez wątpienia obejrzenie na żywo meczu Argentyny na MŚ w Brazylii. Oglądać w akcji takich zawodników jak Pablo Zabaleta, Javier Mascherano, Angel di Maria, Sergio Aguero czy w końcu sam Lionel Messi to naprawdę coś mega wielkiego. Najlepiej gdyby był to mecz finałowy...marzenie dość trudne do spełnienia - wobec tego na drugim miejscu zostaje Mistrzostwo Świata zdobyte przez Argentyńczyków. Czekam na to już od 1998 roku...
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 305
Data rejestracji: 24.08.12
Medale:
Brak
|
Moje marzenie jest takie jakby "przyziemne". Kilka miesięcy temu straciłam mojego ukochanego pieska. ( labrador ) Musiałam go oddać komuś innemu, bo nie mogłam go zatrzymać. Obecnie jest u mojej cioci ale ona mieszka daleko i nie widuje się z nim... Moim marzeniem jest jego powrót i żeby zawsze już ze mną był.Bardzo go kocham Moja mała, biała kuleczka.
Dom: Gryffindor
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1320
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 03.06.10
Medale:
Brak
|
Moim marzeniem jest:
-wyjechanie w podróż,poznanie świata nie wiem,Miami,Nowy Jork,Londyn.
-spędzenie tygodnia w towarzystwie swoich ulubionych gwiazd typu Johnny Depp,Tim Barton,Helena Carter,Alan Rickman
-pojechanie i zwiedzenie Universal Orlando Resort świat czarodziejów Harry Potter
-znalezienie dobrej pracy,zamieszkanie w dużym mieście,znalezienie dobrego męża,
-znalezienie dobrej szkoły bym mogła rozwijać swoje umiejętności i poszerzać swoją wiedzę
oczywiście żadne się nie spełnią ale trzeba mieć marzenia by szczęśliwie do nich wracać i spełniać w miarę możliwości
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 417
Data rejestracji: 29.12.13
Medale:
Brak
|
Z tych nierealnych to lot na smoku ku zachodzącemu słońcu, nadal sądzę że mi się to uda. Dostanie się do Hogwartu.
A z tych bardziej realnych to:
- no cóż, chciałabym zakończenia się wszystkich wojen, konfliktów,
- chciałabym być szczęśliwa na zawsze,
- znaleźć tą drugą osobę, z którą będę dzielić moje zainteresowania, z którą będę mogła przegadać całe noce. Jeśli gdzieś tam jest, niech się odezwie.
Miłość jest jak kwiat, gdy o nią dbamy rozkwita i staje się piękniejsza.
Lecz gdy zostawiamy ja samej sobie obumiera i zanika.
Pozdrawiam Veronikę Astorię Malfoy, Hermionę Riddle \555555] , Martę Black i [color=#cc6633 ]]AdamKra
[/color]
I LOVE Saphira!!
,, Na początku były smoki: dumne, groźne i niezależne. Ich łuski lśniły jak klejnoty i każdy, kto na nie spojrzał, czuł rozpacz, bo wspaniała i straszliwa była ich uroda''
],, Dziedzictwo''
|