· Huncwoci |
~Blackdobby
|
Dodany dnia 03-10-2013 20:37
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 614
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 20.09.13
Medale:
Brak
|
Chyba Syriusz... Był odważny, poświęcał się dla przyjaciół! Remus też był fajny...
|
|
~pottermanka135
|
Dodany dnia 09-01-2014 20:53
|
Użytkownik
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 143
Data rejestracji: 06.01.14
Medale:
Brak
|
Huncwoci są świetni!
Ja najbardziej lubię Jamesa ponieważ był lojalnym przyjacielem, miał talent i umiał grać w quidicza
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE!!!
|
|
|
|
~Ginni Weasley1234
|
Dodany dnia 23-02-2014 21:55
|
Użytkownik
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 102
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 15.12.13
Medale:
Brak
|
Jako dzieciaka najbardziej lubię Remusa.Był...Spokojniejszy.Ale jako dorosłego najbardziej lubię Syriusza.A najmniej(jak każdy)Petera bo to zdrajca.
Rick Riordan
Zagubiony Heros
Jestem Gryfonką o mózgu Krukonki.Jestem przyjacielska jak Puchonka.Ale mam w sobie coś Slizgonki
|
|
|
|
~Hermiona778
|
Dodany dnia 03-05-2014 17:38
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Wszechmocny magik
Punktów: 6272
Data rejestracji: 24.03.14
Medale:
Brak
|
Do ich przyjaźni nic nie mam ale myślę że reszta powinna się skapnąć że Peter jest zdrajcą. A najbardziej lubię Remeusa. |
|
|
|
~Waist
|
Dodany dnia 04-05-2014 21:35
|
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 85
Data rejestracji: 17.04.14
Medale:
Brak
|
Huncwoci są dla mnie przykładem wspaniałej przyjaźni. Mimo wszystkich przeszkód zawsze razem, oddani i wierni sobie. Oczywiście nie uwzględniając Glizdogona, którego szczerze nienawidzę i nie żałuję jego późniejszego losu. Szkoda, że nie wiemy za wiele z ich czasów w Hogwarcie, na pewno ich przygody byłyby bardzo ciekawe. Personalnie, lubię prawie wszystkich Huncwotów (bez Petera, rzecz jasna), ale moim ulubionym jest Remus Lupin. Jego historia najbardziej mi się spodobała. Na plus jest również jego charakter. Nie przeszkadza mi jego "mały, futerkowy problem". Trochę w niego zwątpiłam po wydarzeniach w 7 tomie, by następnie znowu uwierzyć i pokochać. Podsumowując jest bohaterem na dobre i na złe.
- Widzisz? - rozległ się pełen napięcia głos. Tonks patrzyła groźnie na Lupina. - Ona nadal chce za niego wyjść, chociaż został ukąszony! Ją to nie obchodzi! - Jest różnica - odrzekł Lupin, prawie nie poruszając ustami, nagle jakiś spięty. - Bill nie będzie prawdziwym wilkołakiem. Oba przypadki są zupełnie... - A mnie to wcale nie obchodzi,rozumiesz?! - zawołała Tonks chwytając go z przodu za szatę i potrząsając nią. - Mówiłam ci milion razy... [...] - A ja milion razy mówiłem TOBIE - powiedział Lupin, starając się nie patrzeć jej w oczy - jestem dla ciebie za stary, za biedny... zbyt niebezpieczny...
Napisz do mnie, jeśli tylko chcesz drogi Gościu
|
|
|
|
~Agnes00
|
Dodany dnia 05-05-2014 13:44
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 367
Data rejestracji: 01.04.14
Medale:
Brak
|
Są przykładem prawdziwj przyjaźni. Zawsze trzymali się razem mimo wszytskich przeciwności losu. Niestety jeden z nich okazał się zdjajcą
Ogólnie rzecz biorąc bardzo ich lubię
|
|
~Astrid Lilo
|
Dodany dnia 07-05-2014 11:55
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 19
Data rejestracji: 05.05.14
Medale:
Brak
|
Huncwoci są wspaniali. Zawsze najbardziej lubiłam Remusa. No po prostu jest wyjątkowy |
|
|
|
~MeropaGaunt
|
Dodany dnia 07-05-2014 12:55
|
Użytkownik
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 48
Data rejestracji: 09.04.14
Medale:
Brak
|
Najlepszy James jest tak podobny do Harrego! :) |
|
|
|
~labusia
|
Dodany dnia 07-05-2014 15:04
|
Zbanowany
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -113
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 16.04.14
Medale:
Brak
|
ja najbardziej lubie remusa do czasu aż przeczytałam jak nie reagowa jak koledzy rozwalalim psyche snape'owi |
|
|
|
~Aniaster
|
Dodany dnia 05-01-2016 09:52
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Charłak
Punktów: 11
Data rejestracji: 29.12.15
Medale:
Brak
|
Moim zdanie najlepszy był Remus Lupin , ponieważ najmniej rozrabiał i najmniej z Huncwotów znęcał się nad Severusem . |
|
|