Administrator
Dom: Ravenclaw
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -3
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 03.01.13
Medale:
|
Niczym w żartach - z przedmiotów szkolnych zawsze najbardziej lubiłam dzwonek
Tak serio, na sporo zależało od nauczyciela. W podstawówce i gimnazjum nie znosiłam niemieckiego, w liceum na 2 lata stał się moim ulubionym przedmiotem, w klasie maturalnej zmieniła się nauczycielka, więc znów kicha. Na szczęście radziłam sobie dobrze, więc w tym ostatnim roku było na luzie. W liceum przestałam lubić biologię, w gimnazjum historię, którą w podstawówce uwielbiałam... Bez zmian od pierwszej styczności z tym przedmiotem lubiłam geografię. Chociaż po podstawówce nie trafiłam już na geografa z powołania. I polski - lubiłam pisać wypracowania, a oceny za nie zachęcały do dalszych działań i to już bez względu na nauczycielki - tej z gimnazjum nienawidziłam, tej z liceum się bałam, a że nie czytałam lektur, to niejednokrotnie bywało gorąco.
And it's hard to figure out what's real and what's pretend
I'm not living, I'm just killing time.
Alergia. Na życie.
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1141
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 20.08.13
Medale:
|
Wolę raczej humanistyczne . Uwielbiam polski, angielski, ale chyba najbardziej plastykę . Kocham rysować oraz wszystko, co związane ze sztuką. Chociaż ostatnio na tym przedmiocie jest 10% prac plastycznych i 90 % gadania o sztuce greckiej i notatek :/. Ale warto się tego uczyć, bo to już ostatni rok nauki plastyki . Gdyby nie to, że zrobiono wyjątek, już dawno nie byłoby takiej lekcji w moim planie zajęć...