· Ulubiony czarny charakter z HP |
~Priori Incantatem
|
Dodany dnia 29-09-2013 13:00
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Konduktor Błędnego Rycerza
Punktów: 919
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 21.09.13
Medale:
Brak
|
Zdecydowanie Snape. Mimo, że w rzeczywistości tak naprawdę nie jest nim świetnie skrywa się pod postacią czarnego charakteru. Rozbawia mnie i genialnie przejawie nienawiść do Harry'ego, Hermiony, Rona i w ogóle wszystkich Gryfonów. Bardzo podoba mi się ta postać. |
|
|
|
~Blackdobby
|
Dodany dnia 12-10-2013 10:51
|
Użytkownik
Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 614
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 20.09.13
Medale:
Brak
|
Chyba Snape. Taki niby zły, a potem okazuje się najodważniejszym bohaterem książki, który chronił Harry'ego do samego końca.
|
|
~DJ_Aswalt
|
Dodany dnia 12-10-2013 12:22
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 92
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 10.09.13
Medale:
Brak
|
Zgadzam się. Zdecydowanie Snape. Jest najodważniejszy ze wszystkich nauczycieli. No i jest podwójnym "agentem"
|
|
~monia3437
|
Dodany dnia 14-10-2013 19:23
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 413
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 29.12.09
Medale:
Brak
|
Zdecydowanie Sev <3 No cóż, nie wiem czy obecnie można uznać go za czarny charakter. Ale na początku serii był.. Straszny. Z czasem pokochałam Seva, chyba od 3 części. Za te docinki i wszystko inne. Za to jakim jest złożonym charakterem.
Lubię też Bellę, ma coś w sobie tak strasznego, tak potwornego i nienormalnego, że aż ją uwielbiam.
|
|
~Luna Longbottom Lovegood
|
Dodany dnia 05-11-2013 17:53
|
Użytkownik
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 55
Data rejestracji: 15.10.12
Medale:
Brak
|
Dracuś<3 -->PRZYSTOJNY!!!/Voldek<3--->Nwm czemu tak jakoś.../Snapuś<3-->Kochał Lily i miał z nią dobre wspomnienia.
To wszycho, narazicho!!!
Ucz nas Gryffindorze!!
Pozdro dla drogi Gościu
|
|
|
|
~patiftyr
|
Dodany dnia 09-11-2013 14:31
|
Użytkownik
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 20
Data rejestracji: 09.11.13
Medale:
Brak
|
Ulubiony czarny charakter hmm . Oczywiście , że Snape na początku strasznie go nie lubiłam ale potem jakoś tak zrobił się fajny . Lubię go głównie dlatego , że jest podwójnym agentem . I gdy teraz oglądam jakąś część zawsze mnie rozśmiesza |
|
|
|
~Vasi-chan
|
Dodany dnia 20-11-2013 16:11
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Charłak
Punktów: 6
Data rejestracji: 20.11.13
Medale:
Brak
|
Nie wiem, Draco się liczy? Miał taki fajny charakter
Bo jak nie to Voldek, a jak. Z tym jego nosem
Edytowane przez Vasi-chan dnia 20-11-2013 16:12 |
|
|
|
~Ginny Zabini
|
Dodany dnia 04-01-2014 15:27
|
Użytkownik
Punktów: 417
Data rejestracji: 29.12.13
Medale:
Brak
|
-Bellatriks- była mroczna i obsesyjnie zakochana(?) w Voldemorcie( do tego chora psychicznie)
- Draco Malfoy (nie do końca czarny charakter)- tajemniczy, brutalny, nieodgadniony,jednym słowem- kto by go nie lubił.
- Severus Snape- podwójny agent, kochał Lily ponad Zycie.
Miłość jest jak kwiat, gdy o nią dbamy rozkwita i staje się piękniejsza.
Lecz gdy zostawiamy ja samej sobie obumiera i zanika.
Pozdrawiam Veronikę Astorię Malfoy, Hermionę Riddle \555555] , Martę Black i [color=#cc6633 ]]AdamKra
[/color]
I LOVE Saphira!!
,, Na początku były smoki: dumne, groźne i niezależne. Ich łuski lśniły jak klejnoty i każdy, kto na nie spojrzał, czuł rozpacz, bo wspaniała i straszliwa była ich uroda''
],, Dziedzictwo''
Edytowane przez Ginny Zabini dnia 04-01-2014 15:37 |
|
|
|
~Marta Black
|
Dodany dnia 04-01-2014 16:38
|
Użytkownik
Ranga: Goblin
Punktów: 30
Data rejestracji: 03.01.14
Medale:
Brak
|
Bellatriks Lestrenge była mroczna i zawsze wierna Voldemortowi. Nie wahała by się zrobić coś złego Narcyzie, mężowi, a gdyby miała dzieci im też mogła by zrobić coś strasznego.
|
|
~Rose Snape
|
Dodany dnia 04-01-2014 16:44
|
Użytkownik
Punktów: 9
Data rejestracji: 27.12.13
Medale:
Brak
|
Oczywiście że Snape , był podwójnym agentem i najwyższą osobą w życiu Harry 'ego chociaż o tym nie wiedział . Zakochałam się w nim od początku właśnie dla tego..
|
|
~lilyy
|
Dodany dnia 05-01-2014 22:32
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 488
Data rejestracji: 20.08.11
Medale:
Brak
|
Hmm, uwielbiam Malfoya, ale tak po dłuższym namyśle wydaje mi się, że nie zająłbym 1 miejsca w tej kategorii.
Snape. Jeśli można w ogóle nazwać go czarnym charakterem, bo to jest skomplikowane i bardziej złożone. Mimo wszystko, przez większość książek doprowadzał mnie do szału, a to jest zło w strasznej postaci.
|
|
|
|
~Et Venefici
|
Dodany dnia 05-05-2014 20:09
|
Użytkownik
Punktów: 401
Data rejestracji: 21.04.14
Medale:
Brak
|
Chyba Malfoy, choć nie był doszczętnie zły, a działał pod wpływem strachu przed Voldemortem. Posiadał wiele wad, a jednak zło go nie przeżarło. Lubię takie postacie; nieidealne, ale też posiadające pewną dobrą stronę. Choć w sumie to nie wiem, co Draco miał w sobie dobrego.
|
|
~endiria
|
Dodany dnia 10-05-2014 22:12
|
Użytkownik
Punktów: 10
Data rejestracji: 18.08.13
Medale:
Brak
|
Bella, Bella zdecydowanie. Zawsze jarałam się fragmentami, w których tylko się pojawiała. Ta jej obsesyjność i niesamowita wierność Voldkowi. Jaką fazę na nią miałam z trzy-cztery lata temu, jeju.
A Czarnego, Beznosego Pana też lubię. Nie, żebym całkiem za nim była, ale Voldzio wydawał mi się taki intrygujący. I momentami trochę mu nawet współczułam (nie, naprawdę nie tylko z powodu braku nosa :c).
Severcia zawsze uwielbiałam, ale on to tak nie do końca czarny charakter. Z kolei do Malfoyów nigdy się nie przekonałam, naprawdę nie wiem co człowiecy tak w nich kochają. Na moje gusta to oni nawet nie są przystojni. |
|
|
|
~Hatsu
|
Dodany dnia 11-05-2014 20:30
|
Użytkownik
Ranga: Mugol
Punktów: 2
Data rejestracji: 11.05.14
Medale:
Brak
|
Draco
|
~ina621
|
Dodany dnia 11-05-2014 22:52
|
Użytkownik
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 55
Data rejestracji: 14.06.13
Medale:
Brak
|
Oczywiście Snape! Alan Rickman genialnie go zagrał. Najbardziej podoba w nim się to, że zawsze kochał Lily. Uwielbiam z nim cytaty i sceny oraz artykuły. Jak ktoś ma artykuł o Sewerusie, niech pisze, bo każdy artykuł o Snapie, (który nie przedstawia go jako potwora) daję maksymalną ocenę.
|
|
~Neter
|
Dodany dnia 31-05-2014 14:46
|
Użytkownik
Ranga: Gracz Quidditcha Slytherinu
Punktów: 137
Data rejestracji: 31.05.14
Medale:
Brak
|
Bellatrix! - genialna postać. Niezrównoważona psychicznie, okrutna i niesamowicie wierna Czarnemu Panu. Jako jedna z nielicznych nigdy się go nie wyparła Piękna na swój sposób, silna jak na kobietę. Potrafiła podporządkować sobie innych.
|
|
~Lunatyk_99
|
Dodany dnia 10-06-2014 17:58
|
Użytkownik
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 204
Data rejestracji: 09.06.14
Medale:
Brak
|
Draco był jednym z najlepiej wykreowanych postaci, ale nie okazał się wcale takim czarnym charakterem. Pomijając Malfoy'a to mam mały problem z wyborem.... chyba Bellatrix, jej szaleństwo było intrygujące.
|
~mlodabozena
|
Dodany dnia 19-06-2014 16:38
|
Użytkownik
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 18
Data rejestracji: 18.06.14
Medale:
Brak
|
Zdecydowanie Bellatriks Lestrange. Według mnie najwierniejsza spośród wszystkich śmierciożerców. Można by nawet podejrzewać, iż była zakochana w Voldemorcie. Uwielbiam tę postać i z książki jak i z filmów. Naprawdę świetna kreacja i gra aktorska. Wydaje mi się, że powinna otrzymać oscara za tę rolę
|
|
~nathaly
|
Dodany dnia 19-06-2014 18:42
|
Użytkownik
Punktów: 9
Data rejestracji: 19.06.14
Medale:
Brak
|
oczywiście, że Snape, jednak nie można nazwać go w pełni czarnym charakterem . Był opanowany, skryty i zdecydowany jednakże nie jednoznaczny |
|
|
|
~UseSectumsempra
|
Dodany dnia 19-06-2014 20:48
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Gracz Quidditcha Ravenclawu
Punktów: 137
Data rejestracji: 10.06.14
Medale:
Brak
|
Severus jest przerażający, ale... Nie mogę nazwać go czarnym charakterem. Swoim opanowaniem i sarkazmem zawładnął moim sercem.
Na drugim miejscu mojej listy uplasował się młody Malfoy, który również nie do końca przesiąknął złem. Zdesperowany chłopak pod wpływem rodziców po prostu musiał stać się jedną z mrocznych postaci.
Dla mnie jeden i drugi są jednakowo dobrzy, jak i źli, ale nie potrafię wybrać innych ludzi na to miejsce |
|
|