Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Członek Wizengamotu
Punktów: 1467
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 15.12.08
Medale:
Brak
|
No cóż, miałam okazję przesłuchać duużo piosenek Tisdale i muszę szczerze przyznać, że podobały mi się one. To było kiedyś, jakieś dwa lata temu. Moje gusta muzyczne się nieco zmieniły i rzeczywiście uważam to teraz za słaby popik. Nie mniej jednak, nadal bardzo lubię piosenkę "Suddenly". Jest ona wolna i wykonana w nieco innym stylu niż większość piosenek panny T.
Ogólnie Ashley wydaje się byćjedną z normalniejszych gwiazdek Disney'a. Pozekamy, zobaczymy. Oglądałam ją w "HSM", "Nie ma to jak hotel" i "Picture This" i przyznam, że nie jest ona wybitną aktorką. Jej gesty są sztuczne miny strasznie udawane...no, ale cóż...Ciekawe, czy stoczy się tak jak te inne sezonowe gwiazdki?
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 278
Data rejestracji: 08.07.09
Medale:
Brak
|
Nie lubię takich słodziutkich głosików i równie słitaśnych pioseneczek. Przyprawiają mnie o mdłości. Ja bym radziła tej całej Ashley, żeby dała sobie spokój ze śpiewem, bo takich gwiazdeczek z głosikami małych dziewczynek jest na amerykańskiej scenie naprawdę dużo. Do niej samej tak naprawdę nic nie mam. |
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 150
Data rejestracji: 13.02.12
Medale:
Brak
|
Kolejna gwiazdka Disneya... Ale ta przynajmniej na poziomie. Nie to, co jakaś Selena Gomez czy Miley Cyrus. Nie potrzebuje żadnych skandali, by była popularna. Co prawda, rzadziej jest słuchana niż jej konkurentka z "Hannah Montany", ale definitywnie lepsza. Co prawda zalatuje tam często zbytnim "lukrem"... Nie słucham, bo nie moje klimaty, ale podziwiam. |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 475
Data rejestracji: 11.01.12
Medale:
Brak
|
Dla mnie też wydaje się być w miarę normalna. Rzeczywiście była 'słitaśna' i mdli mnie kiedy wspominam jej występ w HSM,ale teraz się zmieniła. Wygląda,śpiewa inaczej. Nie przepadam za jej muzyką,ale jak dla mnie jest w porządku.