Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 205
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 18.06.11
Medale:
Brak
|
są swietni kocham ich można powiedzieć, że się na nich wychowałam bo mój tata ich uwielbia i zawsze ich puszczał jak byłam mała i puszcza do dnia dzisiejszego więc większość ich piosenek znam na pamięć |
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 164
Data rejestracji: 29.08.11
Medale:
Brak
|
Lubię. Najbardziej ,,Fear of the dark". Każda piosenka rozpoczyna się od wspaniałej muzyki, a dopiero w połowie rozpoczyna się, jak to określiła moja mama ,,darcie mord"
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 364
Data rejestracji: 09.04.10
Medale:
Brak
|
Klasyka !!! Zespół,który musi znać i wielbić każdy fan Metalu ! Bogowie w swojej klasie Chociaż nowa płyta to nie koniecznie te stare dobre Iron Maiden to i tak jest bardzo dobra,mało jest zespołów na kuli ziemskiej,którzy trzymają równie wysoki poziom od ponad 30 lat
Dom: Gryffindor
Ranga: Lord
Punktów: 820787
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 04.10.09
Medale:
|
Gladus93 napisał/a:
Klasyka !!! Zespół,który musi znać i wielbić każdy fan Metalu !
To dowaliłeś...
Nie no, początki, Powerslave, The Number of the Beast czy album tytułowy to są spoczko, ale później zniżka poziomu niestety. Niewiele zespołów potrafi stale utrzymać wysoki poziom produkcji płyt przez cały okres swojej twórczości, tutaj IM się to niezbyt udaje :S
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron
Moshic Akbar! Viva La Underground!
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Opiekun Ravenclawu
Punktów: 3393
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
|
Iron Maiden to taki mój debiut w świecie muzyki tego typu. Kilka lat temu płynnie przechodziłam z poziomu gwiazdek disneya na Brave New World, dopiero sporo później były The X Factor, The Numer of the Beast i inne, później przyszedł czas na inne zespoły, ale to właśnie dzięki Iron Maiden zaczęłam słuchać tego, czego słucham i aż boję się myśleć co by to ze mną było jakby tego nie było. ;D |