Dom:Ravenclaw Ranga: Wybitny Uczeń Punktów: 614 Ostrzeżeń: 0 Postów: 151 Data rejestracji: 25.08.08 Medale: Brak
Bardzo lubię, świetny zespół! Niedługo wybieram się na ich koncerti i czuję, że będzie bosko. Z piosenek to oczywiście cała nowa płyta jest super i te, które już tutaj wymieniliście. Zespół jak najbardziej godny polecenia
But what can I do ?
Frozen...
Tell me I'm frozen but
What can I do?
Can't tell the reasons
I did it for you
When lies turn into truth
I sacrificed for you
You say that I'm frozen...
Dom:Gryffindor Ranga: Animag Lew Punktów: 536 Ostrzeżeń: 0 Postów: 87 Data rejestracji: 28.09.10 Medale: Brak
Faktycznie, masz racje. Niezły zespół. Patrzyłem ich piosenek w necie. Są nawet spoko, ale tylko niektóre przypadły mi do gustu. A reszta? No cóż, pisałem o tym kilka razy i napiszę jeszcze raz. Stoi u mnie pod wielkim znakiem zapytania. Ale można poświecić im trochę uwagi. Ściągnąć ich piosenki, naprawdę spoko, Baw się dobrze na koncercie majka.
Szczerze mówiąc bardzo niedawno zaczęłam interesować się tym zespołem (jakieś dwa miesiące temu), a już byłam na ich koncercie. Grabaż ma świetny głos w połączeniu z muzyka, jaką Strachy na Lachy tworzą. Do moich ulubionych piosenek zaliczam Czarny chleb i czarna kawa, Wojny gwiezdne, Piła tango, Ostatki nie liczysz stawki, Twoje oczy lubią mnie i Idzie wojna (jednak tę ostatnią wole w wykonaniu Siekiery).
Dom:Hufflepuff Ranga: Członek GD Punktów: 519 Ostrzeżeń: 0 Postów: 148 Data rejestracji: 11.01.11 Medale: Brak
Lubię i od czasu do czasu słucham. Moimi ulubionymi kawałkami są Czarny chleb i czarna kawa , Raissa , Dzień dobry, kocham Cię , Żyję w kraju i List do Che.
"Remus and Tonks, pale and still and peaceful-looking, apparently asleep beneath the dark, enchanted ceiling.."
Od przebiegłości Ślizgonów Cnoty Gryfonów i od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS HUFFLEPUFFIE!
Dom:Slytherin Ranga: Prefekt Slytherinu Punktów: 425 Ostrzeżeń: 1 Postów: 43 Data rejestracji: 06.02.09 Medale: Brak
Lubię ten zespół. Ogólnie mam ogromny szacunek do Grabaża, bo jego piosenki są fantastyczne.
Moją ulubioną piosenką jest "Raissa" i "Czarny chleb i czarna kawa".
"Raissa" jest to taka dla mnie piosenka, która wpadła mi do ucha i nie chce wypaść. Jest taka..Ciężko ją określić, ale ma w sumie coś takiego idealnego do śpiewania. Tekst "No chodź ze mną do łóżka" już nieraz nieświadomie wypowiedziałam na ulicy na głos. Przez to, że akurat nuciłam sobie tą piosenkę. Miny ludzi, którzy to usłyszą - bezcenne
Od cnoty Gryfonów, Kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
Paramore 4life!
Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen. Dr.House Dr House: Potrzebnym mi prawnik.
Vogler: Kogo zabiłeś?
Dr House: Nikogo, ale jest dopiero przed południem. Dr House: Ludzie nie chcą chorego lekarza.
Dr Wilson: To uczciwe, ja nie lubię zdrowych pacjentów. Dr House: Dobra, zapytam innego kumpla.
Dr Wilson: Taa.
Dr House: Co? Twierdzisz, że mam tylko jednego kumpla?
Dr Wilson: Kogo?
Dr House: Kevina z księgowości.
Dr Wilson: Jasne, tylko, że on ma na imie Carl.
Dr House: Mówię na niego Kevin. To jego imię w bractwie tajnej przyjaźni. Dr.House: Godzina 17:00. Dr House wychodzi.
Dr.Cuddy: Jest 16:45.
Dr.House: Zaokrągliłem. Wilson: rNie chciała zgodzić się na więcej testów, czuła się bardzo skrępowana. Musiałem ją przekonać, żeby zgodziła się chociaż na ten jeden.r1;
Dr House: rCzęsto Ci się to zdarza? Kobiety wolą umrzeć niż rozebrać się w twojej obecności?r1;
Dom:Gryffindor Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 50 Ostrzeżeń: 0 Postów: 20 Data rejestracji: 15.03.11 Medale: Brak
Jeden z lepszych polskich zespołow obecnie ! Byłam na ich koncercie w Szczecinie, są świetni na żywo . Ale myślę, że najważniejsze są teksty Grabusia !
Dom:Gryffindor Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 279 Ostrzeżeń: 0 Postów: 75 Data rejestracji: 13.07.11 Medale: Brak
Znam tylko kilka piosenek... Jedne mi się znudziły, inne mi się nie podobają Ogólnie zespół nie jest zły, ale jakoś mnie nie przekonuje specjalnie.