Dom:Gryffindor Ranga: Książe Półkrwi Punktów: 2249 Ostrzeżeń: 0 Postów: 667 Data rejestracji: 29.08.08 Medale: Brak
Dla mnie jest neutralny, kolejna gwiazdka jednego sezonu, laluś, jakich wielu. ;d Ofc, nie jest to muzyka, którą słucham na codzień, ale do wyszalenia się na parkiecie - czemu nie? Można sobie poskakać, potańczyć albo wykonywać bliżej nieokreślone ruchy. Znam tylko If only you, Tokyo, Radio i Emely, bo tylko to puszczali na dyskotekach szkolnych. ;] Więcej poznawać nie zamierzam, bo nie kręci mnie taka muzyka. Talent to ma średni, kiedyś śpiewał w Tańcu z gwiazdami, fałszował niemiłosiernie. ;d Już o nim przycichło i gazetki nie rozpisują się jakitoonniejestpiękny.
Wiadomo też że Danny grzeszy urodą, co w wolnym tłumaczeniu oznacza, ze jest piękny ;D
So get off your low
Let's dance like we used to
But there's a light in the distance
Waiting for me, I will wait for you
So get off your low
Let's kiss like we used to <3
Dom:Ravenclaw Ranga: Trzecioroczniak Punktów: 155 Ostrzeżeń: 2 Postów: 108 Data rejestracji: 11.10.09 Medale: Brak
Hmmm... Jak widzę większość osób go nie lubi. No cóż, każdy ma swoje własne zdanie, a ja go lubię, jego piosenki bardzo mi się podobają, a zwłaszcza ,, Radio ". Co do jego wyglądu... brzydki nie jest, ale widziałam ładniejszych
in sweet harmony
Dom:Gryffindor Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru Punktów: 127 Ostrzeżeń: 0 Postów: 31 Data rejestracji: 17.12.09 Medale: Brak
Danny to kolejna gwiazdka która szybko zgaśnie, a bynajmniej mam taką nadzieję.Muzyką to nazwać nie mogę, jakiś podkład ala dj remo wokal jak basshunter.Masakra.
Nie są to piosenki które można przesłuchać więcej niż 1 raz i to w radiu bo gdybym mógł to bym od razu włączył następną.
Edytowane przez RAB dnia 24-12-2009 22:36
Dom:Slytherin Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 408 Ostrzeżeń: 0 Postów: 87 Data rejestracji: 22.12.09 Medale: Brak
A mi się on z wyglądu w ogóle nie podoba :x
Zwykła buzia, tylko strzelił sobie blond grzywę to się nim zainteresowali ;p
Piosenki to może wpadają w ucho, ale głosu to on wielkiego nie ma.
Znam If Only You, Emely, Tokio, ii... Radio.
Jest tylko gwiazdą na 5 minut, już dawno nic o nim nie słyszałam.
A za 2 lata, zrobi sobie nowy fryz, nagra nową płytę i znowu będzie sławny...
Dom:Slytherin Ranga: Wybraniec Punktów: 9603 Ostrzeżeń: 1 Postów: 1,479 Data rejestracji: 27.07.09 Medale: Brak
Kiedyś za haniebnych lat młodości słucham jego utworów, a mianowicie If only You i Tokyo. Ale bardzo mnie zraził swoim występem na festiwalu w Sopocie - chłopak kompletnie nie umie śpiewać na żywo.
Szczerze, nie wiem w którym miejscu on jest piękny - ma bardzo pociągłą twarz i ma takie dziwne rysy, które w ogóle nie przyciągają mojej uwagi. Głosu też nie ma, ale jak wiadomo, było o nim dość głośno w Polsce, za sprawą festiwalu w Sopocie, w którym brał udział. Szkoda tylko, że on tam się nie sprawdził ^^