Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Gajowy Hogwartu
Punktów: 996
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 07.12.08
Medale:
Brak
|
nie komponuje się z moimi poglądami, tak jak Doda, Mandaryna czy inne takie lalki, które mażą tylko o powiększeniu biustu, czy uczęszczanie na jakieś kuracje, saloniki mody, solaria itp, itd.
jak dla mnie to są pospolite [***].
Edytowane przez Ariana dnia 22-01-2009 22:07 |
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 323
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 02.01.09
Medale:
Brak
|
Nie lubię jej piosenek, bo to nie mój styl muzyczny, aczkolwiek szanuję ją za to co robi. W końcu ma swoje lata, a trzyma się nieźle. Wiem, że na pewno pomogły jej operacje plastyczne. Jej piosenki wciąż królują na listach przebojów. Myślę, że zasłużenie.
Użytkownik
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1654
Data rejestracji: 08.02.09
Medale:
Brak
|
Podziwiam Madonnę, że po tylu latach kariery nadal liczy się w biznesie muzycznym. Przecież ona ma 51 lat! A od 27 lat utrzymuje się na szczytach list przebojów! A kiedy oglądam niektóre jej teledyski, to myślę, że niejedna nastolatka nie jest tak rozciągnięta jak ona i nie wykonałaby tych akrobacji.
Lubię jej piosenki. Najbardziej chyba, śpiewane wspólnie z Justinem "4 Minutes".
I've got to take it on the otherside
http://hogsmeade....ad_id=2030
|
Użytkownik
Ranga: Mugol
Punktów: 4
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 03.09.10
Medale:
Brak
|
Ech to, SOPA. (Coś tam było pod zdjęciem Madonny).
Madonna rzeczywiście ma kawał głosu i wie, jak stworzyć hicior. Moje ulubione piosenki tej wokalistki to Hung Up, 4 minutes oraz Give it to me.
Dom: Slytherin
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5205
Data rejestracji: 15.05.10
Medale:
Brak
|
Oczywiście, że słyszałam. Kto by o niej nie słyszał? Swojego czasu była bardzo popularna. Teraz ta popularność osłabła w porównaniu do jej szczytowych lat, lecz nadal miło jest jej posłuchać. Z jej nowszych piosenek wpadła mi w ucho ''Girl gone wild''. Z tych nieco starszych Give it to me i Frozen.