Dom:Gryffindor Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 366 Ostrzeżeń: 0 Postów: 115 Data rejestracji: 28.08.11 Medale: Brak
Od kiedy tylko usłyszałam Jego piosenki, to od razu zostałam 'fanką'. Szybko sięgnęłam po więcej Jego twórczości i nie żałuję. Ma świetne teksty, ogólnie lubię taki typ muzyki, więc jak najbardziej Mi się podoba. ;D
Choć trzeba przyznać, że orginalne piosenki ma
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Dom:Ravenclaw Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 46 Ostrzeżeń: 0 Postów: 10 Data rejestracji: 03.08.11 Medale: Brak
Ja też bardzo lubię pana Czesława i jego Tesco Value (ale chyba bardziej mi podchodzi w wersji z Czesław Śpiewa, chociaż, to chyba zależy od nastroju). A byliście kiedyś na koncercie Czesława? To jest dopiero coś! Szalony człowiek polecam zobaczenie go live ( :
lubię Czesia ! w Xfactor opowiedział fajną historię która mu się przydarzyła o niedobrym kotlecie . słuchałam jego piosenkę o cukierku , że mu ktoś go ukradł , a to był cukierek dla brata na urodziny .YouTube Video
Dom:Ravenclaw Ranga: Niewymowny Punktów: 1507 Ostrzeżeń: 0 Postów: 489 Data rejestracji: 30.05.11 Medale: Brak
Nie trawię takiej muzyki, chociaż dopiero kształtuję sobie gusta muzyczne. Wszystkie te dźwięki w tle jego śpiewu brzmią... nijako, po prostu. A głos- moim zdaniem specyficzny, ale nie jakoś mi się nie podoba.
-Panowie, proszę was, nie kłóćcie się z mojego powodu- poprosił Ian, który wciąż nie mógł się nadziwić przyjaźni między tak różnymi-zarówno z charakteru, jak i z wyglądu- rycerzami.
Sancerre uśmiechnął się.
-Och, ja i Henri kłóciliśmy się od zawsze, nawet wtedy, kiedy on był giermkiem mojego brata, a ja - giermkiem mojego kuzyna. A i tak to ja miałem zawsze ostatnie słowo.
-A ja miałem rację- odparł spokojnie de Bar.
Sancerre spojrzał na niego takim wzrokiem, że zarówno Ian jak i Grandpre uśmiechnęli się.
Dom:Slytherin Ranga: Niewymowny Punktów: 1562 Ostrzeżeń: 0 Postów: 881 Data rejestracji: 27.01.12 Medale: Brak
Ja Czesia nie trawię. Ma beznadziejny głos , dziwne piosenki i do tego nie potrafi się wysłowić... strasznie mnie wkurza jako juror x- factor;/
Żeby nie było nieporozumień: shocked jest rodzaju żeńskiego
To sytuacja bez wyjścia. Gdybyśmy mieli czekoladę, to
znalazłbym w sobie energię, żeby wyruszyć do
samochodu po więcej czekolady. Ale bez czekolady nie uda mi się pokonać nawet pierwszego stopnia.
Kevin Holmes, Jutro
Dom:Slytherin Ranga: Pracownik Ministerstwa Punktów: 1273 Ostrzeżeń: 0 Postów: 350 Data rejestracji: 14.12.11 Medale: Brak
Lubię Czesia c: Tak na marginesie, jest moim najulubieńszym jurorem w "XF".
Co do muzyki, to piosenki ma ciekawe, podoba mi się "Kradzież cukierka". Tekst taki żartobliwy, muzyka genialna... Co by tu dużo mówić...
Aha, lubię, jak on się wypowiada, jąka i zmienia wyrazy. No lubię, po prostu.