Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1969
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 05.04.09
Medale:
Brak
|
Ach. Następna gwiazdka Disneya. I następna moja negatywna opinia.
Przynajmniej tutaj można powiedzieć co się o niej myśli. Bo w szkole bez trzymania języka za zębami, zostałabym znienawidzona przez jej pożal się Boże fanki. Czy ludzie w moim wieku to totalne bezguścia? [nie odpowiadajcie] Kilka lat temu gdy byłam młodsza, ...głupsza. Muszę przyznać bez bicia, obejrzałam HSM [pierwszą część] i... podobała mi się. Pewnie przez wpływ moich koleżanek. ;/ W drugiej części HSM2 już czułam niesmak. Ale po HSM3 myślałam że nie wytrzymam. Ten moment w czasie meczu, jak Zackowikowi piłka z rąk się wyślizgnęła [czy jakoś tak]. Ta chwila napięcia, co Venesecza powstała z widowni i zaczęła coś tam szeptać. Kolejnej gwiazdce Disneya, mówię NIE.
Edytowane przez Niewidka dnia 23-12-2009 23:15 |
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 408
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 22.12.09
Medale:
Brak
|
Moja siostra szaleje za nią -,-
Oczywiście ona jest piękna i "słitaśna". Kolejna wylansowana przez Disneya gwiazdka, która z aktorstwa przeszła na śpiewanie. Jak się w chodzi do pokoju mojej siostry, to na ścianach i drzwiach wisi: Zac Srefron, Vanessa Hudgens, Demi Lovato, Selena Gomez i ktoś tam jeszcze. Cała konstelacja Disneya. Dobrze że nie mam z nią pokoju. |
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 156
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 25.11.09
Medale:
Brak
|
na samo to nazwisko coś mi się robi ... nie lubię jej bo jest taka słodziutka i ten jej głosik > sława takich "gwiazd' przeminie szybko !! |
Moderator (F)
Dom: Gryffindor
Ranga: Lord
Punktów: 820787
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 04.10.09
Medale:
|
W zasadzie temat jest bezwartościowy, bo polega tylko i wyłącznie na "hejtowaniu" VG za to, że jest gwiazdką disneya, bo, oczywiście, nie można trzymać języka za zębami i trzeba koniecznie napisać jaka ona jest be, czym zapewnia się jej popularność.
Do tego jej popularność przeminęła.
Do tego: nie sztuką jest pisanie że jest słaba.
A do tego: ostatni post z 2009 roku...
więc lock/blok, bo i tak ten temat ani się nie rozwinie, ani nic konkretnego z niego nie wynika, tylko był zwyczajnym spamowaniem postami o tym, że jest be.
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron
Moshic Akbar! Viva La Underground!
Edytowane przez RazorBMW dnia 28-08-2013 12:35 |