VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Dziedzic Ravenclaw
Punktów: 6047
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
|
Mnie interesuje muzyka filmowa, a konkretnie moment, gdy pojawia się Lord Vader (oczywiście w Gwiezdnych Wojnach xd). Taki znany, wręcz kultowy utwór ^^ Nie wiecie jak to się nazywa? Kompozytorem jest chyba Williams, ale nie jestem pewna. Szukałam w googlech, ale jakoś nie udało mi się znaleźć tego, czego szukałam...
Dom: Gryffindor
Ranga: Członek GD
Punktów: 529
Data rejestracji: 09.05.09
Medale:
Brak
|
Hejo, nie wiem czy to można dopasować do tematu ale ja szukam...zespołu, zespołu który gra w zbrojach, grają rock,metal itp. Bardzo proszę o pomoc.
Ah no i jeszcze nie jestem pewna ale tak mi się wydaje,że pochodzą z Rosji albo Ukrainy. |
VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 11463
Data rejestracji: 30.01.10
Medale:
|
Ja też chciałabym znaleźć piosenkę. Dość nieudolnie ją tutaj pisemnie 'zanucę', łącząc angielski ze spolszczeniami wraz z tym co mniej więcej usłyszałam. Często puszczana w radiu.
"Becouse I neeeed you!
No bady nows this
what feel me now
and i dont know for a sey
only plays with...
___ __ __ _ ( taka melodia i słowa które mogłabym zanucić ale nie napiszę )
_ __ ______ ... i co jakiś czas
Oh, no!
I często powtarzalne "Because I need you!" z przeciągnięciem na "need"/"mees".
Ale to dziwnie wygląda... nie śmiać się! : P
Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoją słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
Edytowane przez leea dnia 24-10-2010 21:46 |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Członek GD
Punktów: 526
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 25.08.09
Medale:
Brak
|
Mnie interesuje muzyka filmowa, a konkretnie moment, gdy pojawia się Lord Vader (oczywiście w Gwiezdnych Wojnach )
Jest to oczywiście Imperial March Williamsa.
Co do utworu lea, to poszperam. |