Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2519
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 24.09.11
Medale:
Brak
|
Hm... Jestem w 3/4 humanistka, reszta to umysł ścisły Kocham pisać i wymyślać, mam mega wyobraźnie Jednak odkąd zmieniła się pani od polaka już tak nie lubie tego przedmiotu, który sam w sobie jest cudowny Historia też jest spoko. Kocham chemię - moje prywatne eliksiry <3 I matma: matematyka zawsze była moim wrogiem, nie przepadam za tym przedmiotem szczególnie, zależy jaka dostane ocenę, ale umiem go nawet dobrze Fizyka... Jak na razie jest prosta, tylko nauczycielka nieco trudna
Edytowane przez hermiona_182312 dnia 11-10-2013 17:38 |
VIP
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Ja nikim nie jestem. Wiadomo, że bliżej mi do humanistycznego sposobu bycia na maturę WOS rozszerzony, w LO historia była moją pasją. Z polaka też niby ok, tylko ta gramatyka mnie wnerwiała ( ale to gimnazjum ). Matematyki nigdy nie lubiłem, podobnie zresztą jak fizyki. Biologia i chemia uszły jakoś ( mama tego naucza ), więc dało radę.
Wiersze się pisało, opowiadania śmieszne jakieś - o robotach, klaunach. Jednak i tak najlepszy był w-f i religia
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1668
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 16.02.11
Medale:
Brak
|
typowa humanistka chciałam wprawdzie zostać genetykiem, jednak chemia.... biologia zawsze była dla mnie ciekawa, chemia również. Tylko biologie rozumiałam a chemie nie Chemia jest dla mnie pod tym względem zrozumiała, ze mimo, iz nic nie rozumiem, wszystko jest teoretycznie logiczne, skladne i sensowne Nie ogarniam chemii. Języki? Angielski to moja mocna strona, przy niemieckim wymiękam. Kiedyś brałam się za łacinę. Nadal odnawiam to doświadczenie
Ale tak to ogólnie polski, angielski - myślenie logiczne i te sprawy.
* * *
|