Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1141
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 20.08.13
Medale:
|
Z pewnością nie można powiedzieć o nim nic pozytywnego. Przeszedł na stronę Voldemorta, był trochę tchórzliwy, bo mu się nie sprzeciwił. Nie ma w Quirellu nic, za co można go lubić. Nie rzuca się w oczy jego charakter, tak jak to jest u Voldzia. "Profesorek" był zły i tyle.
Dom: Gryffindor
Ranga: Animag Lew
Punktów: 545
Data rejestracji: 07.11.15
Medale:
Brak
|
Był słabym, naiwnym hórzem... Zresztą mógł się przecież postawić, Voldemort był przecież słaby, nie miał siły nawet do tego, by Quirrellowi coś zrobić nawet, gdyby chciał.
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1850
Data rejestracji: 02.01.14
Medale:
|
Nie wiem, co mogę o nim myśleć. Na pewno nie był pozytywną postacią, ale wiele wniósł do książek. Był przecież drugim nauczycielem, zaraz po Hagridzie, którego poznał Harry.
Wracając do samej postaci Quirrella, to jakoś za nim nie przepadam. Chociaż, jakby nie przyłączył się do zwolenników Voldemorta, to mógłby zrobić furorę w magicznym teatrze czy czymś takim
- - -
Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are.
- - -
|